.

sören-sara!

Publicerad 2009-04-30 10:21:19 i Allmänt

-du kanske har en tumör och bara har 6 månader kvar att leva.
-men sluta, varför skulle jag har en tumör. Säg att jag inte har det!
-du har ingen tumör
-varför skulle jag har en tumör, eller varför skulle jag inte har en tumör!
-vem som helst kan ju få det!
-jag har inte en tumör!
-nej det har du inte.

Sara och jag har våra disskutioner!

Dagen:
*skola
*städa
*grilla med snöggingarna!


Blir mer blogg inlägg imorgon för nu orka jag inte!

NP/Ullared

Publicerad 2009-04-28 12:35:27 i Allmänt

Provet gick förhoppningsvis bra. Jag hatar prov över huvudet taget, men NP är liksom ännu värre än värst. Men nu är det bara en del kvar, den svårast reading and listing men det ska nog funka det med. Efter provet stack jag hem för vi tanken är att vi ska dra till ullared nu om en timme. Ska blir rikigt roligt! Men jag måste hålla mina pengar i styr bara!Lånade den här boxen av grannen så detta är vad min måndagskväll och en stund idag bestod av. När jag kollar på det här kommer jag på mig själv att sitta och skratta högt. Man får verkligen andra tankar om jessica Simsson. Självklart är hon en kräsen blondin som är ganska trög (hon ser inte skillnad på tonfisk och kyckling) Men hon är sjukt rolig.

Nu ska jag käka lite mat sedan rulla vi bilden till Ullared. Hoppas du får en bra dag!

Måndag

Publicerad 2009-04-27 10:17:02 i Allmänt

Måndagar är alltid lika trevlig, jooo precis.Om man bortse från att det är nästan en hel veckan innan det är helg, om man bortse från att vi har prov i engelska (NP), att man måste gå upp kl 07.00 så är det helt okej! Dagen består av Historia och Svenska C. Men som sagt. Här ska det inte finnas några sura miner!


Nu ska jag återgå till Historia!

Fredag

Publicerad 2009-04-24 16:34:27 i AllmäntPinnbröd med klassen på gympan och dunkgöme var verklinge mysigt. Ett mycket bra sätt att avsluta veckan på. Om två timmar åker jag till Växjö och stannar där tills lördag. Sedan på lördagen kvällen är det dags för Random sound att inta stan haha.
Jag har en känsla av att denna helgen bara kommer försvinna lika fort som den kom.

Plutten

Publicerad 2009-04-23 18:17:04 i AllmäntJag slutar aldrig att förundras över min lilla gris. Hallåå en kanin?! Hallåå vaddå?

......

Publicerad 2009-04-22 20:59:53 i Allmänt


Jag blir så arg och sur att jag inte vet vad jag ska ta mig till just nu.....

hejåhå!

Publicerad 2009-04-21 17:17:14 i Allmänt

1/3 prov klarade i Engelska B, vi går mot ljusa tider. Imorgon blir det götet med klassen. Kommer förmodligen blir mycket trevligt. Fårse om jag köper ett par byxor som jag har kollat ut på gina. Annars får lovisa köpa dom åt mig på lördagen eller något om jag be snällt (Y).

På programet idag

*Övningsköra
*träna
*Desperata fruar.

Nu tänker jag för mycket igen..

Publicerad 2009-04-19 14:00:44 i Allmänt

Söndag, söndag,söndag. Ångest-svar jag. Men jag försöker att vara positiv ,jag är är positiv. Vissa dagar är jag så sjukt djup. Jag går runt och tänker en massa djupa tankar som inte jag själv kan svaren på. Jag är den där glada positiva korta tjejen som folk kanske inte ta så seriöst i alla lägen. Ibland känns det som att folk driver med än. Dom tror att jag inte ta illa upp eller bry mig. Jag skratta ofta bort saker men egentligen bry jag mig alldeles för mycket. Det är lätt att man säger att man skiter i vad folk säger om en, att man inte bry sig hur man ser ut " jag är jag och jag struntar i vad folk tycker om mig" Men handen på hjärtat, det gör du inte alls. Du bry dig alldeles för mycket om hur du ser ut, du ge fejkade leende, du låtsas vara positiv för att ha en "bra fasad".

Jag tror livet är som en bok. Du måste läsa klart en sida innan du kan bläddra till nästa. Du måste avsluta vissa saker innan du kan ta itu med nästa grej. Det är mycket jag vill skriva men jag gör det inte. Kanske för att det kan såra andra människor, kanske för att jag inte kan skriva allt på en dum blogg. Nu låter det som att jag i stort sett är sjukt deprimerad och as ledsen. Det är jag inte. Men ibland undra jag vad som finns bakom alla fejkade leende,utan all smink,utan all positivitet och bakom alla skratt. Jag vill veta hur folk egentligen mår. För hur ofta prata vi med varandra på det sättet? Det negativa ska vi hålla inom oss ,men ibland måste det ju bara sägas rakt ut. Vågar vi det?

lördag är bra!

Publicerad 2009-04-18 13:16:20 i Allmänt

kvällen igår blev lyckad och trevlig, dock hade jag som vanligt vädligt ont i magen från halv åtta tills det var dags att sova typ sex timmar senare. Men man vänjer sig lite,men vänjer sig att må illa och ha ont. Visst låter det konstigt? Nåväl jag vakande halv tolv idag. Grymt härligt att sova ut. Jag har haft hela huset för mig själv nu i några timmar, underbbbaarttt! Mina brudar dra till jönköping ikväll men tyvärr hänka jag inte då jag hade lite andra planer.

Nu ska jag äta lite mat

Shoppging sugen nu igen.....

En japansk spets, JA TACK!

Publicerad 2009-04-17 14:07:51 i AllmäntAsså det här är precis en sådan hund som jag vill ha. Jag är totalt förälskad i denna hundras. Dom är allergivänliga,luktar inte hund och vädligt sällskapliga. Jag måste måste måste måste någon gång skaffa mig en sådan. (förlåt att jag bryter om uphosvsrättslagen haha)

Vi hade massage idag på gympan. Kändes ganska meningslöst om jag ska vara ärlig. Vara i skolan i 180 min och sedan cykla hem. Inte konsitgt att folk skolka. Men det gick rätt fort. Det bästa med fredagen är att jag inte sminkar mig på morgonen. Tänk vad man har ändrats på sig bara 2-3 år. Att gå utan smink då va ju lika med döden. Nu skiter man liksom i det lite. Jag bry mig inte vad folk tycker om mej på det sättet längre.

vid four kommer mia hit. Fika och ta lite kort stå på programet, mysigt! Men som vanligt är jag alltid så trött och seg på fredagen. Jag har haft så otroligt mycket nu i veckan att jag bara längtar till sängen ikväll. Men mycket ska hinnas med innan dess, och som dom säger "sova är ju inte allt". Men jag är en liten människa som behöver mycket sömn faktist.

Ses din mes.

You wanne be on top?

Publicerad 2009-04-16 12:24:37 i AllmäntEmelie och jag trivs som en fisk i fotostudion....


Idag är det en rätt seg dag. Projekt och företagande går inte alls bra. Men nu ska vi gå in i "fas 2" Så vi ska ha svenska fram tills vi slutar. Efter det ska jag och lollo göra något väldigt specielt haha. Senare ikväll blir det träning med julle.

Jag fundera på att jag kanske borde ta tag i min mage nu. Jag måste verklingen se om det är något fel på den. För seriöst jag har haft ont av och till i typ 6-7 veckor. Jag orka inte mer. Men det är svårt att få tummen ut vädret.


Back to work...

Back to the regular

Publicerad 2009-04-14 10:26:58 i Allmänt

Det gick tio gånger bättre att gå upp idag än vad jag hade räknat med. Känns faktist som jag för en gångs skull har sovit ut ordetnligt på ett lov. När jag stod framför speglen och borstade mina tänder tänkte jag "lev dagen som om det vore en mening". Så med ett glatt humör och en bra inställning blev allting genast bättre! Cyklade till skolan med min nya rosa/serisa mössa, det gå inte att undgå när Amanda är i farten inte.Nu sitter jag i klassrummet. Min lektion börja när som helst. Emelie har just smällt i sig en Twix,flumunge. Hon är som bäst när hon är på det humöret! Anton kommer hem idag! Grymt roligt. Det är helt hemskt att han ska flytta ifrån mig. Lille pojk. Mormor åkte hem idag på morgonen med. Men jag ska ju upp ditt om 4 veckor så det gör inte så mycket faktist. Förövrigt ska jag träna ikväll plus att det är dubbelavsnitt av De desperata hemmafruarna kan det blir bättre? Knappas.

See you later!

.....

Publicerad 2009-04-13 13:23:55 i Allmänt

Tänk vad mycket tid vi spendera genom att göra saker som vi tycker är såå himla tråkiga att vi bara vill spy ,eller lägga oss och sova i hundra år. En sån dag är det idag. Jag blir deprimerad bara genom att kolla på alla dessa glosor som jag ska ha imon på engelskan. Jag har inte ens börjat plugga än och är redan trött på det. Hur ska detta gå? Jag är iallefall ensam hemma under eftermiddagen.Skönt,tyst och härligt. Egentligen känner jag för att hitta på något men som sagt måste ta itu med tråkiga saker först. Så därför borde jag inte sitt här nu....


Det är så mycket som jag känner för att skriva ner. Tankar. Men just nu vet jag inte redigt vad jag ska börja eller skriva....

Sol gör mig glad!

Publicerad 2009-04-12 20:22:59 i AllmäntDet är konstigt. Så fort solen kommer fram blir folk glada och gå runt och le. Det är kanske just det som är tjusningen med årstider. Man skulle ju inte direkt uppskatta solen om den fanns där på himmlen hela tiden. Okej,nu låter jag som en pensionär men man känner sig så mycket lyckligare när solen tittar fram.

Mamma tvingade ut mig på stora mossen en stund idag efter middagen. Det enda jag frågade mig när jag var där ute var "Amanda vad gör du här?" Men jag fick ju övningsköra lite. Pappa passade på att leka lite med kamerna på vägen hem.Dagen spenderades förövrigt på altanen med kaffe och sol unddderrrrbaaarrtttt.....

Fredag

Publicerad 2009-04-10 18:23:44 i Allmänt

Idag har jag övningskört 3 gånger. Det är verkligen så sjukt kul att köra! Varför är jag född i september? Vill ju ha körtkort nu ju,längtar juuuu! Men nog om det. Idag har farmor och bror med frugan varit här. Faktist väldigt mysigt. Vädret är på topp,maten va jätte god och hela dan har varit bra. Ikväll blir det en hyrfilm och jordnötsringar, visst låter det bra? Nu tjatar bror min på att vi ska spela cubb eller hur det nu stavas och snäll som man är så ställer man upp... 

Drömmar kan vara så verkliga....

Publicerad 2009-04-09 12:48:51 i Allmänt

Den här natten drömmde jag världens mest äckligaste dröm. Jag drömde att min pappa dog. Den var en sån sjukt obehaglig kännsla i hela kroppen i drömmen. Jag kunde inte krama om honom, jag kunde inte prata med honom, jag mådde verkligen dåligt. Så det var en lättnad att vakna Jag var tvungen att ringa till honom på jobbet för att få höra hans röst lite senare på dagen. Jag hatar sådana drömmar, när det känns så verkligt att man "kan ta på känslan".


Min dag:

*Hoppas att få träffa Mia en stund!
*Städa hos Farmor/far
*Äta middag hos dom


Nu ska jag visst äta!

Borås

Publicerad 2009-04-08 19:58:59 i AllmäntSom sagt. Dagen tillbringades i Borås med mormor och mamma. Blev ett par skor till slut. Dock valde jag ett par med lite lägre klack efter några kloka ord från min moder. Senare åkte vi till min moster och kusin. Det var roligt att träffa dom måste jag säga. Och nu ligger jag här i min säng och är helt död typ.snygga va? Vet inte hur många kort vi tog men ändå ser vi ut som idoter hela bunten haha. Men annars en jätte mysig dag , men jag har insett att Borås är nog världens ände eller något...

  

En mysig dag

Publicerad 2009-04-07 16:18:44 i Allmänt

Idag har det varit en bra dag. Den ägnades med Emma och Mia. Vi åkte till småläningensmarknad som var en upplevelse i sig om man säger så! Sedan vidare till Bambu. Det var supermysigt! Sedan hämtade pappa mig på stan och då övningskörde jag en stund. Tyvärr gick det inte alls bra idag. Jag hade helt fel skor mig på och liksom "gled" med foten heellllaaa tiden. Men det går förhoppningsvis bättre nästa gång.

Ikväll kommer mormor. Ska faktist blir mysigt att ha henne här nu i några dagar. Så imorgon dra vi till Borås för att träffa moster och kusin. Blir troligtvis lite shopping. Fast egentligen har jag inga pengar men jag hoppas att mamma kan vara lite snäll på den fronten!


Såg dessa underbara skor i Jönköping i helgen. Jag vill vill vill vill ha dom. Åhhh....

En underbar helg!

Publicerad 2009-04-06 22:52:37 i Allmänt

Det är dagar som dessa som man mår på topp. När man får vara med en bästa vän och bara va. Den här helgen var den bästa på länge.Tack tack tack tack tack för att jag har dig! Du är min andra halva, min underbara syster!<3

En bra dag!

Publicerad 2009-04-02 12:04:31 i Allmänt

Dagen inleddes med gympa,att stå i gympasalen 80.15 är inte rikigt min grej, jag tänkte att det skulle bli grymt jobbigt men det var otroligt skönt att träna på morgonen. Jag och oliva gick in för det som as, så varm blev jag minnsan. Sedan cyklade vi till skolan hade lite lektion och nu har vi precis ätit. Så där befinner jag mig nu. Jag hoppas att jag får sluta lite tidigare idag för vi är redan klara med projektet i vår grupp och jag tänker inte sitt här och glo. Ska ju fika med mia efter skolan. Att sitta på Pelikanen med en kaffe och en kaka i ute i solen låter ju inte helt fy och skam och tjöta lite, fininmang!


I mina tankar just nu!

Solen lyser!

Publicerad 2009-04-01 17:17:25 i Allmänt
Varför lyckas jag alltid se ut som en 12 åring? jaja. Det är kul med cam på dator iallfall. Snart ska jag iväg och träffa tjejorna,mysigt! Och detta vädret gör mig såå glad! Insåg att jag måste köpa solglasögon också,kanske hinner det imorgon. Fick även reda på att jag har fått ett kusinbarn med idag. En liten kille. Vi är verkligen en killsläkt vi!


har en fin kväll!

Jag är deppig

Publicerad 2009-04-01 09:48:58 i Allmänt

Just nu vill jag inte vara här, inte ens lite. Jag är trött på skolan,jag skiter snart i allt. Jag är trött på att vara så positiv när alla andra är så negativa okej kanske inte alla men ändå. Jag behöver lov. En vecka känns för lite, för om jag minns rätt så gå loven så otroligt fort,för fort. Idag har vi idrottsdag. Först brännboll och sedan gympa kan det blir värre? svar nej.


Efter skolan är det städning hos farmor och farfar iallefall, idag får jag min lön! Göttmos.


Ses!


Jag hatar att man har som en stämpel på sig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela