.

Midsommar

Publicerad 2011-06-26 19:27:51 i AllmäntHär är bara några bilder som togs i helgen. Är så sjukt nöjd! Ha skrattat så himla mycket och bara njutit. Att leva campingliv är grymt roligt har jag kommit på! Kan man får göra om den här helgen en gång till?

22.29

Publicerad 2011-06-15 22:29:18 i Allmänt

Okej jag har nog förstorat upp det här. Imorgon tänker jag att det kommer spöregna, att i bakgrunden kommer jag höra james Blundt och tårarna kommer rinna så att folk på bussen kommer tänka " gode gud, har någon i hennes omgivning dött?!"

Jag kommer tänka varje sekund " då var det sista gången jag åkte förbi det trädet, då var det sista gången jag såg det huset och nu var det sista gången jag åker över den här bron" På gränsen till överdrift, till idioti och till tönthet.

Jag kommer sätta på mej mina solglasögon bara för att gömma mina ögon. En blondin kommer tänka " Solglasögon när det regna, vad har den här tjejen för problem ? "

Men sen tänker jag på allt som väntar mej där hemma och det känns det hela myckter bättre.

......

Publicerad 2011-06-14 21:21:41 i AllmäntAllt fint? Jag har varit sjukt duktigt idag. Som jag skrev tidigare har jag städat hela källaren nu.Rent å fräscht. Alla mina kläder ligger i alla möjliga väskor så nu är det bara att ladda för den roliga resan hem (?!). Kan ju skriva en bok om mitt intressanta liv från den här tiden på Lidingö. Kan ju döpa boken till "flickan i källaren " Skämt å sidor.

Imorgon ska jag till mormor. Kommer ju inte träffa henne på ett bra tag nu så jag måste ju passa på!

Nu ska jag krypa till kojs! See yaaa!  

tisdag

Publicerad 2011-06-14 10:30:34 i Allmänt

Har städat hela källaren och har packat i flera timmar känns det som. Detta är en mycket skum känsla. Jag packer ner saker och ler för att jag har en underbar sommar framför mej,att jag ska får vara med dom jag älskar obegränsat mycket. Men sen helt plötsligt kommer det en tår och det känns som jag vill bo här ett litet tag till.

Tack!

Publicerad 2011-06-13 13:26:56 i AllmäntFick detta söta armbandet igår av min "familj" som en liten tack pressent. Blev så glad! Barnen hade också gjort lite söta saker som jag fick. Dom hade fixat en jätte god middag och verkligen lagt ner tid bara för min skull. Är så tacksam!

Stressad och sånt.

Publicerad 2011-06-08 20:42:08 i AllmäntJag har panik. Jag har panik över vad jag ska packa ner i min väska, vad jag ska göra med mitt hår på fredag? Ska jag locka det? Löshår? Är man kanske en fjortis då? Ack å ve. Det kvittar vad man gör här i livet. Det är ju trots allt jag som är huvudrollen i mitt eget liv därför blir små bekymer ibland gigantiska för mej. För att inte tala om hösten?!!!!!!! Det är panik om något. Jaja. Det är nog bara luta huvudet mot kudden så ordna nog sej allt med tiden ändå tror jag.

Sedan alla dessa studenter i stockholm. Joo jag vet, det är en rolig dag för er! Men nu har detta pågått i 2 veckor ungefär och man känner i luften att alla tycker inte det är lika kul längre som måste höra detta varje dag. Om vi säger såhär. Studenten i VMO där uppskattas det för den är EN gång om året. Här har det varit varje dag i ca två veckor. Tjusningen försvinner lite liksom.

Nu ska jag försöka packa ner lite till. Så himla tråkigt och framför allt en skum känsla att jag faktist flytta hem om nästan exakt en vecka. Så förlåt familj och vänner om jag kommer vara ett psykfall nästa helg och veckan därpå. Men jag kommer sakna dessa barn så otroligt mycket. Börja nästan gråta bara jag tänker på det.

Hejsvejs lingonpastej!

tisdagkväll

Publicerad 2011-06-07 20:45:37 i AllmäntJust nu håller jag på med tre saker.Eller förresten borde göra.

1.Duscha ( Inser att raka benen är något att bara vänja sej vid)
2. Äta nudlar
3. Börja packa.


Men inget har liksom blivit gjort än och klockan är snart nio.

Sen har jag gjort mitt livs misstag idag. Att åka in till stockholm när det är 27 grader varmt +student+massor av turister+tom mage och en tung väska är inget jar rekomendera.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela