.

Summera året som gått

Publicerad 2009-12-31 15:40:13 i Allmänt

Det här inlägget är mest till mig själv. Jag tvingar dej inte att läsa. Det gör jag aldrig. Nu till det nya året passa det extremt bra att tänka igenom det år som gått. Är det något jag vill ändra på? Kanske har allt varit bra? Grejen med att skriva om hur året varit är att det blir väldigt personligt. Men just nu skiter jag i det.  Detta är vad som har legat på mitt hjärta det här året

Vänner:
Som vanligt är jag otroligt tacksam och glad över de fina vänner jag har och fått! Tyvärr visar jag det för dåligt. Men ni vet att jag älskar er otroligt mycket! Jag skrev ett inlägg för många månader sen om en privat sak som inte direkt skrev ut vad det va. Mina vänner hörde av sig på en gång och fråga hur det va med mig. Jag insåg att dom finns alltid där för mig! Gamla vänner är unik och man delar många minnen tillsammans, både bra och dåliga. Så alla ni som känner er träffade, sug åt er som en svamp! Jag älskar er! Sedan har det kommit in lite nya människor i mitt liv! Det är jag med otroligt tacksam över! Särskilt du Carro! Du är underbar och lätt att prata med! Egentligen kommer vi från helt olika ”värdar” Men ändå så passa vi så bra ihop!
Kunde gjort bättre det här året:
tagit mer tid för vänner. Prioriterat vad som är viktig. Inte känt efter vilket humör JAG är på.
Mål 2010:
Vara mer med vänner. Mer fika stunder. Skaffa nytt abonnemang så jag kan höra av mig mer genom sms haha!

Familj:
Åhhh. Vad har jag gjort för att förtjäna all den kärlek som min familj ge mig?Det slå mig ofta. Jag är så tacksam över min familj. I ur och skur finns dom där.
Kunde gjort bättre det här året:
Kanske inte vara så gnällig. Inte hålla på att tjafsa ( okej det blir svårt haha)
Mål 2010:
Förhoppningsvis blir en bra faster. Stötta mer. Finnas där för nära och kära.

 Skolan:
Det här halvåret har varit sjukt jobbigt. Jag har känt mig instängd. Blev inte riktigt som jag tänkt. Har känt mig oengagerad, skoltrött och sur på alla lärare. Inte haft rätt inställning helt enkelt
Kunde gjort bättre det här året:
Sluta klaga så mycket.
Mål 2010:Få bra betyg, satsa på skolan mer. Engagera mig!

 Mina tankar om året som gått
Det här året har varit bra tror jag. Självklart finns det saker som man vill ändra på. Det har varit så mycket nytt som hänt. Situationer som jag inte alls har gillat att vara i. Men på något sätt har det blivit ganska bra tillslut ändå. Jag tror att jag har förändras ganska mycket. Hur jag ser på saker och ting. Saker som jag tyckte helt annorlunda om ,ser jag på ett helt annat sätt idag.
Jag har bevisat för mig själv hur viktigt det är att man håller ut och har tålamod.´

2010

Det här året kommer blir den störta förändringen i mitt liv. Jag vill så mycket men ändå vet jag inte alls vad jag vill. Jag kommer ta studenten. Ett nytt kapitel börja. Ibland för jag panik. Är jag redo? Jag känner mig inte alls vuxen. Men det måste man bli. Jag längtar efter att se vad som kommer hända.

Drömmar:

*Åka till USA

*Ta körkort och skaffa en bil.

*Få ett bra jobb

*Åka iväg på en restresa

*Åka till London

*Lära mig något nytt.

*Få en tränad kropp

Med mera......

 

 

Såå 2010 VÄLKOMMEN

2009

Publicerad 2009-12-31 11:41:07 i Allmänt

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Japp
2. Höll du några av dina nyårslöften? Till en viss del. Men jag kommer knappt ihåg vad jag hade för nyårs löften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Fina Svergie
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja det finns en del saker.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 10 agusti när jag fick reda på att jag ska bli faster bland annat.
8. Vad var din största framgång 2009? Klarat av saker som jag bara vill spy på.  
9. Största misstaget? Gjort så mycket som saker som jag velat. Varit mer spontan.  
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Frisk som en nötkärna! För det mesta.  
11. Bästa köpet? Mina klackskor och skinnjacka
12. Vad spenderade du mest pengar på? Har för en gång skulle varit sparsam. Men som vanligt spenderades mes på resor och kläder.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner och familjen.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? In for the kill-La roux
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Blandat!  
16. Vad önskar du att du gjort mer? Galna saker!  
17. Vad önskar du att du gjort mindre? ?
18. Blev du kär i år? Ja det kan man väl säga
19. Favoritprogram på TV? Gossip Girl, desperata hemmafruar. Hollywoodfruar
20. Bästa boken du läste i år? Mina hemlighter
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar!  
22. Något du önskade dig men inte fick? Har inte saknat något.
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Åt på en restaurang med vänner!
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja!
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Leggens, klackskor och skinnjacka typ haha.
26. Vad fick dig att må bra? Vännerna och familj
27. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen aning.  
28. Vem saknade du? Har försökt träffa dom jag saknar!
29. De bästa nya människorna du träffade? Självklart stam- kompisarna sedan är jag glad att jag lärt känna Carro och lite annat folk!
30. Planer för 2010? Har mångggaaa!

Livet är på topp!!

Publicerad 2009-12-30 19:52:19 i Allmänt


Vaknade upp och kunde bokstavligt talat inte andas. Jag har blivit ett offer till förkylning. Tror det har satt sig i bihålorna med för jag har haft huvudvärk hela dagen. Jag fryser och är varm vartannat. Hoppas verkligen att det blir bättre tills imorgon. Jag vill ju inte fira in det nya året och samtidigt stå och snyta mig om näsan. Tyvärr kan man inte styra det där redigt.

Mina böcker som jag har beställt skulle komma idag, tror du dom gjorde det? NEJ. Men förhoppningsvis dyker dom upp i morgon i brevlådan, I hope that.


 En osminkad Amanda med igentäppta andningsvägar hahah!Ska placera mig framför TV:n och slö titta på victoria fashion show.

14.30

Publicerad 2009-12-29 14:30:33 i Allmänt

Snacka om vilken chock det var att gå upp klockan sju i morse! Har nog bara sovit 5h inatt så jag känner mig ganska trött nu! Det gick iallefall bra på jobbet! Kommer bli kanon bra där känner jag!!

Nu ska jag äta och sen ska jag göra håret!!!

WinterWonderLand

Publicerad 2009-12-28 22:35:55 i AllmäntBilder från idag när mor och jag gick ut en runda. Underbart väder!Bilder från idag när mor och jag gick ut en runda. Underbart väder!

Bio idag!

Publicerad 2009-12-28 13:09:18 i Allmänt

Hjälp man vänder helt på dynget! Lägger sig vid ett och sover till klockan 12 typ. Inte bra. Men det är ju lov! Om några timmar ska vi dra oss till Växjö och gå på bio och äta lite senare. Ska bli väldigt mysigt. Blir en vända på stan innan och förhoppningsvis lite shopping. Mysigt att umgås med familjen lite.

Imorgon ska jag upp och jobba vid 08.00 Härligt! Nä men man ska inte klaga PENGAR! Ska städa på räddningstjänsten där pappa jobbar. Det blir nog kanon. Ska jobba där vecka 2 med så imorgon är det mest en "intruduktion" Stavas det så? Efter jobbet ska jag slinga och klippa håret! Åhhh! Det behövs verkligen!
En söndag som alla andra

Publicerad 2009-12-27 16:33:40 i Allmänt

Nu har middagsgästerna åkt hem. Jag trodde farmor och farfar skulle komma med, vilket jag hade fått om bakfoten så jag kände att jag hade kunnat stannat lite längre hos Mia och jobbat med projektarbete men så är det när man ta fel om saker och ting!

Nu ska jag bege mig till en mataffären och köpa färg till mitt löshår. Det håret är nu brunt eftersom jag använde det i 9:an då jag var brunhårig (nähää) Det ska bli intressant att se hur detta blir. Jag gissa på att håret kommer blir gult eller något men jag prova, har ändå inte så mycket att göra idag! Hade varit roligt att vara fin i håret tills nyår, tror dock att detta är en önskedröm med håret och jag tvivlar starkt på att det kommer blir bra!

Ikväll skulle vi gått på bio men det vart slusålt! Så vi får göra det imorgonkväll istället! Vi beställde biljetter och allt ,sedan kom jag på att Mia kanske skulle ha lite folk hemma hos henne imorgon så nu missar jag det också! Så tråkigt men vad gör man ? sorryy murrii!

Time to say goodbye eller vad säger du carro hahah!

00.43

Publicerad 2009-12-27 00:44:36 i Allmänt

-Jag tror jag har en makaron i min hjärna. Benjamin
-jasså? Varför har du det? Amanda
-Jo för en gång stoppade jag in den i näsan sen andades jag in och då flög den upp i min hjärna,det är därför jag är så dålig på att räkna matte! Benjamin
-okej, men om man ta bort den makaronen vad händer då?Amanda
- Då blir jag smart och kan räkna igen. Benjamin

Jag vet inte om vi har dåliga gener i min familj för smarta när vi tänker, det är vi inte alltid!

Jag borde verkligen soooovvvvaaaa

Monopol

Publicerad 2009-12-27 00:10:15 i AllmäntMin eftermiddag spenderades med Mathilda. Egentligen gjorde vi ingenting, bara slappade.Ganska skönt ändå måste jag säga! Senare på kvällen blev det en blodig kamp "a la monpol" Benjamin har velat spela det sen han fick det på julafton. Tyckte det var kul den första halvtimmen ,sen drog det ut lite för mycket! Men jag var på flumhumör och även han så det blev ganska kul ändå. Senare kollade vi på en mysig film, och nu har jag precis placerat mig i sängen och tanken är nu att jag ska sova ett tag.Tycker om dej lillebror!

Fredag

Publicerad 2009-12-25 12:54:35 i Allmänt

Nu ska vi snart åka till farmor och farfar och äta mat. Igår fick jag så fina saker! Rikigt nöjd är jag. Ska lägger upp lite bilder från gårdagen men det får blir när jag har lite mer tid!

En runda på stan

Publicerad 2009-12-23 18:30:49 i AllmäntNär man inte gör saker för ofta blir dom mer speciella. Tyckte faktist att det var jätte roligt och mysigt att vara själv med broder. Det blir inte samma sak när man är hemma. Jag tror det är vikigt att man ibland är själva.

Jul

Publicerad 2009-12-23 18:23:24 i AllmäntÅhhh nu börja det bli ganska mysigt i vårt lilla hus!!!Måste bara lägga upp en bild på vad jag köpte idag. En te-sil.Väldigt söt!

Mot staden...

Publicerad 2009-12-23 15:12:20 i Allmänt

Nu ska jag och broder Anton ner på stan. Jag ska tvinga honom att köpa något fint som han kan ha på sig imorgon. Människan lägger inte mycket pengar på kläder , så då blir det min uppgift som syster att hjälpa honom med det! Det är inte så många i min familj som brukar vilja gå på stan med mej, just för att dom blir av med pengar på olika köp, för att JAG har en positiv eller kanske negativ inverkan. Jag ska iallefall försöka hitta en kofta till min klänning som jag ska ha imorgon och kanske något fint spänne till håret.  

Efter stan så ska jag hem och göra fransk manikyr på mina naglar. Sedan ska jag bara ta det lungt. Njuta!!! För jag har inte så mycket julkänsla som jag vill. Vet inte om det beror på ålder eller att det har varit så intensivt med en massa andra saker fram till nu.


Som sagt STAN!

Halkbana!

Publicerad 2009-12-22 23:23:06 i Allmänt

Okej kl 07.50 stod jag där på trafikskolan. Sedan åkte vi vidare för att göra halkbanan. Det blev precis som jag tänkte mig. Där är jag med sju andra som jag inte har en aning om vilka det är. Ni vet den där känslan när man känner sig helt ensam fast ändå inte. Nåväl. Han skrämde upp oss ordentligt. För varja minut som gick när han gick igenom hur det skulle gå till , kände jag hur en klump i magen började träda fram. " Ni måste svara på mina frågor annars klara ni det inte, ni måste göra så här annars kan ni packa väskan och gå och blablalbla! När vi sedan börja åka med bilen på själva halkbanan insåg jag till min förvåning att jag nästan bara nästan tyckte att det var roligt. Inte så att jag känner att jag vill åka dit varje tisdag i 3 månader i rad!!! Men det var ändå okej.
Så alla ni som ska göra halkbanan där ute, dont be nervösa! Bara onödigt!

Väl hemma i värnamo cyklade jag till mitt lilla hus (Min cykel har förövrigt frusit fast på 3an och min broms funkar inte , så jag är nog en trafikfara både för mig och andra! ) nåväl så fort jag kom innanför dörren kände jag JULLOV. Dagen fortsatte med pepparkakshuset som dekorerades och nu kommer det bästa. Jag städa hela mitt rum! Jag blir äcklad när jag tänker på allt dam som jag har varit i de senaste veckorna! Sedan hade jag lite familje människor som det blev lite fika med.

Nu ska jag sova

Kändisar är ju så snygga jämt?!

Publicerad 2009-12-21 17:40:10 i AllmäntJag slutar aldrig att förvånas över hur mycket smink och hår "förvandla" en människa. På något sätt känner man sig inte alls lika snygg och söt utan smink. Eller den där dagen när håret ligger platt, en ny finne har anlänt till världen och om man titta rikigt rikigt noga i speglen kan man se att de noppade ögonbrynen som sakta men säkert börja växa ut igen. Och för att göra livet lite bättre så har man dålig andedräkt och tänderna känns helt plötsligt snea och gula ut. En sån dag har alla. Jag har och du har. Men varför är vi så fast vid utseende? Jag är kan jag säga. Jag bry mig om hur jag ser ut (inte alltid) men nästan. Gör vi oss i ordning för oss själva eller kanske för andra? Kanske både och. Det är inget fel att bry sig om sig själv. Klart man vill att människor ska uppfatta en som söt, det är inte konstigt.

Jag sminkar mig för att jag mår bra av det. Vissa dagar mår jag bättre av att vara utan smink. Jag vet inte vad jag vill komma med det här inlägget. Jag låter bilderna tala för sig själv. Visst inser man att Los Angelse mäktiga brudar är ganska lika oss? Det låter löjligt men om man ibland tycker att man ser tråkig och "ful" ut så är det skit bra att kolla på sån här bilder! För kanske är det så att vi är precis lika vackra som dom med rätt "make-verktyg?"

"Va dej själv, men se till att du passar in"

Måndag morgon

Publicerad 2009-12-21 09:42:26 i AllmäntGodmorgon vänner!

Sitter i skolan. En mycket intensiv dag ehmmm kankse inte. Har iallefall körlektion vid ett. Som vanligt har jag ångest. Jag har inte "hunnit" övningsköra så mycket sen förra lektionen så jag har inte gått igenom det hon sa att jag skulle öva på, så hoppas att vi inte öva på det idag haha!

För övrigt har jag haft en jätte bra helg. Synd att det alltid går så fort. Nu är det i och för sig bara idag och imorgon som vi har skola! Sen är det LOOOVVVVVV. Så sjukt bra!Lördag

Publicerad 2009-12-19 13:34:55 i Allmänt

Okej jag sov liiite för länge idag, men det är sånt som händer. Hade iallefall jätte roligt igår kväll. Säga vad man vill om Harrys men om man tycker att det är roligt att dansa så är det ett mycket bra ställe! Det var även sjukt mycket folk man kände som var där igår såå tummen upp!


Har duschat, har på mig min nya skorta och känner mig allmänt fräsch. Väntar på att middagen ska bli klar. Efter det ska jag försöka få med mej pappa på stan och fixa lite julklappar. Sedan ikväll ska jag vara med Carro, mycket trevligt!

Solen skiner!

Fredag

Publicerad 2009-12-18 20:05:08 i Allmänt

 

Dålig cam.

Det har blivit mycket egobilder på mig den senaste tiden, men å andra sidan är det ju min blogg(Y).

Sitter förtillfället och proppar i min popcorn och kollar på simpson. Strax innan tio börja min kväll då jag ska träffa vännerna och gå ut. Problemet är att jag lär sitta väldigt skönt i soffan vid den tiden så vi får hoppas att jag kommer upp haha.

Ha en fin vinterkväll!

Världens bästa hårboll

Publicerad 2009-12-17 18:14:19 i AllmäntSmickrande bilde va? Han är så sjukt gosig att jag gå runt och håller honom hela dagarna. Fast jag snart haft honom i sju år så är han fotfarande min lilla bäbis som jag skämmer bort så mycket. Vem bry sig? hahah. Inte du iallefall.

Dagen har varit hmm, kall! Väldigt kallt i skolan och iskallt ute.Det är först nu som jag har slutat att frysa. Men jag njuter. Det är ju så här julen ska vara. Kallt och snö så att man bara kan vara inne och käka choklad.

Imorgon har vi en lektion EN. Känns inte alls roligt att gå upp för det. Frågan är då, ska man bara gå upp göra det man ska och sen hem ELLER ska man kanske njuta av en sovmorgon med god frukos och en mysig film?När jag skriver det så här känns alternativ 2 mycket mycket bättre. Men NEJ jag borde gå till skolan...

Trött

You wanne be on top?

Publicerad 2009-12-16 10:56:19 i AllmäntIdag var jag och Sara i studion. Vi tog kort på våra smycken vi gjort men det slutade att vi fulade oss framflr kamerna, mycket roligare tyckte vi!

Nu slutar vi snart. Vid kl ett har jag en körlektion, opepp som jag vet inte vad men det är bara att se glad ut. Efer det ska jag och mamma på julgröt hos några vänner! Trevligt och framför allt väldigt mysigt!

Ha en bra dag så hörs vi!

Stop This Train....

Publicerad 2009-12-15 20:06:08 i Allmänt
Ikväll kände jag mig som en 5 åring. Jag tvingade ut pappa och brodern på en kort runda, det slutade med snöbollskrig. Stackars pappa! På något sätt bildade jag och Benjamin en allians mot honom. När vi kom hem byggde jag och Benji en snölykta. Jag var livrädd att någon jag kände skulle komma förbi. Nejjj jag är inte "sån" som bry mig egentligen, men kom igen! Jag gick in för det där med snöbygget så mycket att jag själv blev förvånad. Det sjukaste va att jag blev så stolt över den där snölyktan att jag var tvungen att ta ett kort. Du är normal amanda, jättte normal!

18.06

Publicerad 2009-12-15 18:07:36 i Allmänt

Sista dagen på min apu idag. Ett kapitel över. Men jag kanske ska jobba där på fre men då tjäntar jag ju moneyy, kan behöver med tanke på att jag shoppade lite för mycket i huvudstaden. Men man måste ju shoppa när man väl är där. Kom på att jag ska dit med Mia om typ 2-3veckor. Jag kanske borde vara mer rädd om mina pengar?!


Jag och pappa kollar på en film
-Där är stockholm, på den gatan gick jag på i helgen och det huset såg jag! -amanda
Pappa kolla på mig och börja skratta
-Det va konstigt för det där är Göteborg!

Ibland gör man sig själ för sin hårfärg.

Nu ska jag tag ta i mitt liv!

Stockholm

Publicerad 2009-12-15 17:57:56 i AllmäntInternet är segt så det räcker med bilder nu. Finns hur många som helst att lägga upp men jag behåller dom för mig själv hihi! Vill så gärna tillbaka och göra om allt igen.

*Jag har köpt en ljus
*en råtta
*en våldtäktspark
*Svindellllll
*"fika på på mc"
*vilken sallad är godast?
*fika, vi tar en korv sen va?
*jordgubbströja

MED MERA

Hemma

Publicerad 2009-12-14 15:22:01 i Allmänt

Om man säger så här tordagen till söndagen har varit de roligaste dagarna på nästan hela halvåret. Jag kände mig så deppig igår när vi åkte med bussen från Stockholm, hade gärnat stannat en vecka till! Vi har gjort så mycket roligt! Shoppade liiiite för mycket dock, men det kan jag väl leva med! Lägger upp lite bilder senare tänkte jag.

Nu är det bara denna veckan plus två dagar nästa vecka sedan är det LOV! Galet skönt. Dock kommer mitt lov av består av  mycket plugg så jag vet iallefall vad jag ska göra på dagarna.

Over and out


Viva Stockholm nanananananan.....

Publicerad 2009-12-10 11:56:21 i Allmänt

Så nu ska jag åka om 11 minuter exakt ner till Värnamo station , ta tåget till Jönköping som för övrigt är den värsta och längsta vägen i historien. Ska möta upp Lovisafisa och sedan tåget vidare till Stockholm (där kungen bor du vet) Så mycket bloggande blir det inte för min del. Inte för att jag tror att någon bry sig.

Tog en redig sovmorgon idag. Behöves verkligen,varit så mycket på senaste och jag har känt mig så stressad så när jag vakane i morse kände jag mig utvilad och för en gång skull väldigt glad och förväntansfull!
Nähä nu ska jag packa ner det sista. Ha det jätte bra här hemma!

En onsdagkväll

Publicerad 2009-12-09 21:01:53 i AllmäntEn mycket smickrande bild! Som sagt ikväll gjorde vi lite på projektarbetet. Kom en bit iallefall! Vi hade iallefall mycket trevligt!

Nu ska jag packa och sedan sova. Är så fruktansvärt trött....

Update

Publicerad 2009-12-08 21:45:09 i Allmänt

Hola! Den här dagen har gått väldigt långsamt konstigt nog. Hade som vanligt apu och sedan var jag i skolan halva dagen. Haft så otroligt ont i magen hela dagen, litre roligt lästa precis lovisas blogg som också verkade ha samma bekymer! Hde även en körlektion och det gick faktist jätte bra! Förstår inte varför jag alltid ska oroa mig så!


Nu kollar jag på Tv och tänker fortsätta med det!

Helg du är välkommen!

Publicerad 2009-12-04 18:22:37 i Allmänt

Helllllggggggg kära människor! Väldigt efterlängtad måste jag säga. Kom hem strax efter fem idag, så jag är väldigt trött! Vågar inte lägga mig i soffan då jag kommer sommna på en gång! Men vila får man göra i himmlen som man säger! Jag fick även en jobba tid nästa vecka så nu börjar pengarna rulla in! 

 Kvällens schema består av julfest! Men innan dess blir det kina mat med familjen, är så sjukt hungrig!


Intressant inlägg va? Aja, ha en bra kväll!

19.58

Publicerad 2009-12-03 19:58:51 i Allmänt

Jag undra vilka ni är där ute som läser min blogg? Det är rätt konstigt egentligen. Hur mycket jag skriver ut om mitt liv, även om det inte är Paris Hilton som skriver så skriver jag även ner saker som kanske inte alltid är så smart? Hur löjligt är det inte, att jag skriver om MINA tankar och känslor? Varför gör jag det ? Vad får jag ut av det? Ingenting. Men ändå gör jag det.

Veckan lider mot sitt slut. Jag är så trött! Den här veckan har varit väldigt intensiv. Kommer komma hem vid strax efter 17.00 imorgon eftersom jag ska jobba efter skolan (peeennnggarrr) Jag längtar tills jag lägger mig i sängen i morgon kväll/natt för då ska jag sova ut!


Nu blir det Mamma pojkar. Finns det något töntigare program ? Aja galet kul ändå.

Iiii skolan!

Publicerad 2009-12-03 10:50:53 i AllmäntTorsdag! Helgen närmar sig med stormsteg!

Det är iskallt ute nu! Men bättre det än slask och regn. Idag ska jag till farmor och farfar efter skolan och städa! Finns inte mycket just nu att berätta känner jag.

Har en bra dag!

Lååångg dag!

Publicerad 2009-12-01 18:12:38 i Allmänt

Det tog verkligen emot att gå upp idag! Så mörkt ute och den varma sängen gör att man bara vill ligga kvar! Cyklade iallefall iväg till apu:n. Sedan vid elva snåret cyklade jag till körskolan och då visar det sig att hon jag kör med är sjuk. Rikigt segt. Jag hade verkligen laddat!Så trött blir jag.

Nu har jag tagit ett varmt bad. Det roliga är att mamma precis kom hem med en chockladkalender, kanske är jag barnslig men en sån MÅSTE man har!

Imorgon är det skola och sedan ska jag jobbar några timmar. Känns inte jätte roligt men jag behöver pengar!

Ha en bra kväll!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela