.

Söndag

Publicerad 2009-08-30 12:56:33 i Allmänt

God förmiddag. Hade en mycket trevlig kväll igår med lite vänner som var här. Jag gillar faktist alla min b-filmer som jag har köpt. Man behöver inte tänka när man kolla på dom. Det är så skönt tycker jag ibland. Idag blir det att se på npgon film plugga lite teori och bara slappa. Slapp-söndag helt enkelt.

ses!


Ledig imon!

Publicerad 2009-08-27 18:28:23 i Allmänt

Imorgon blir det Ullared. Ska köpa filmer, böcker,smink och en massa annat. Grymt skönt med studiedag imon med, kan knappt bli bättre! Har för övrigt haft en helt okej dag. Efter skolan fikade jag med Mia. Vi planerade lite med projektarbete som jag tror kommer blir jätte skoj!

Har en bra kväll!

......

Publicerad 2009-08-26 17:42:14 i Allmänt

Har varit helt seg sen jag kom hem från skolan. Men det vände nu när jag drack en kopp kaffe och åt lite chocklad. Inte alls hälsosamt men nu är jag på högvarv om man säger så. Ikväll blir det förmodligen träning. Har fotfarnade träningsvärk sen i måndags så det känns sådär att ställa sig och träna ikväll men jag vill verkligen komma i form  nu.Hur kan det vara så gott med kaffe?

Jag borde göra allt annat än att sitta här just nu känner jag....

Time to sleep!

Publicerad 2009-08-25 22:06:19 i Allmänt

"41 personer döda" inom en halv sekund har jag bytt TV kanal. Är det inte tragiskt? Jag bry mig inte ens. Jag skiter i om 41 personer har dött. Jag är helt avtrubbad. Detta är Sverige 2009. Där man bara  bry sig om sig själv. Bara jag har det bra så struntar jag i andra. Och vi ska vara nöjda med livet? Hmm okej.

Nu ska jag sova!

Pluggdag

Publicerad 2009-08-25 15:12:41 i Allmäntidag sak jag plugga teori och jag SKA plugga inget annat. Sedan är jag så sugen på att färga håret brunt nu med, skulle vara fint till hösten.

Plugga nu som sagt!

blablabla

Publicerad 2009-08-25 08:52:20 i Allmänt

Okej, om man säger såhär- denna dagen i skolan är bara menigslös. Bli bara sur och trött när jag tänker på tanken. Så jag tänker inte göra det. Om en stund ska jag gå och hämta mina teoriböcker med Jessica. Känns skönt att äntligen har kommit igång. Ska beställa körlektion och drogkursen. Yeaaa baby!Gjorde en skiss på min header. Har en bestämt om jag sak ha den en,fårse helt enkelt!

Idag kommer jag troligtvis sluta tidigare annars gör jag det endå. Ska hem och slappa. Plugga lite teori nu när jag väl är på bettet.


Har det bra!

Det är mycket nu

Publicerad 2009-08-24 12:26:00 i Allmänt

Sitter i skolan och tråka. Jag får panik. Vi gör ingeting, vad är mening med att jag ska vara här?

Idag:
*Skola
*Teorikurs med jessica flickan!
*Hem en snabb runda
*Träna intensivgympa

Måste hitta en apu plats, måste komma på ett bra projektarbeta plus att jag behöver en almanacka. "Andas". Men det är ingen idee att bli stressad. Jag klara det!Sommaren gick lite för fort...jag längtar redan tillbacka. Men först vänta en lång höst och en kall vinter. Jag känner mig redo! Eller kanske inte...

humör svägningar

Publicerad 2009-08-23 20:02:16 i Allmänt

 

Ibland förstår jag mig inte på mig själv. I eftermiddag har jag varit helt deppig och bara tyck synd om mig själv. Fråga mig inte varför. Jag har sånda dagar då jag tycker allt är skit. Då jag bara vill försvinna. Dagar då jag kan gråta och allt känns meningslöst. Efter några timmar när "jag tyckt synd om mig själv" och tårarna slutat rinna blir jag som en ny människa. Jag blir jätte positiv och tycker livet är underbart. Det konstiga är att jag gråter inte ofta när jag ser en sorlig film eller om jag får ig på ett prov. Utan jag gråter i stort sett "åt ingenting". Visst låter det normalt? Nja eller inte. Det kallas nog helt enkelt humör svägningar, och det ska visst vara vanligt när man är kvinna har jag hört. Jag vet egentligen inte varför jag skriver om detta. Har väl inte så mycket annat att skriva. Ska ringa Mia sen. Vi ska komma fram till ett projektarbete. Heja Heja Heja!!

Ha det fint!

Komma i form.

Publicerad 2009-08-23 13:12:28 i AllmäntÄr grymy taggad att börja träna nu. Jag har inte tränat på hela sommaren. Jag känner att kroppen börja skriker efter det. Okej det va nog lite att ta i men jag mår så mycket bärre när jag träna. Det gör väl alla. Jag har nog provat på alla sporter som finns, men där är inte för en nu som jag har hittat min grej. Efter att jag har börjat på Gymix där man gör massa steg och springer tycker jag äntligen att det är kul att träna. Förut va det ,det värsta jag visste. Men nu funkar det helt okej.På måndag dra träningen igång. Jag vill svettas, jag vill ha på gymnastikläder och jag vill känna träningsverk.

Söndag

Publicerad 2009-08-23 12:59:33 i Allmänt

Godmorgon eller kanske snarare god förmiddag. Idag fick jag den där känslan i magen så fort jag hade vakant " Nej skola imorgon" Jag hatar att jag redan har börjat tänka sig. Jag hatar det. I hela mitt liv har jag hatat söndagar. Det käns som en dag då man inte gör någonting för att på något sätt vänta in måndagen. Så idiotiskt. Från och med nu ska jag njuta av att en gång i slutet av veckan bara ta det lungt och umgås med familjen som man inte alls hinner på samma sätt på veckodagarna. Så idag ska jag bara ta det lungt. Jag ska inte göra någonting och bara strosa runt här hemma. Dricka kaffe med mamma och gå ut och gå. Idag är idag.
Sedan skulle jag inte alls ha något emot att byta garderob med Hayden panettiere

Leva nyttigt?

Publicerad 2009-08-22 14:55:56 i Allmänt

Efter skolan igår som för övrigt va väldigt meningslös åket jag hem. Mamma tyckte att jag kunde hjälpa henne att städa "katjinnnngg"Jätte kul. Så min eftermiddag gick ut på att moppa badrumsgolv. På kvällen drog jag och Julia ner en vända på Värnamodagarna. Kändes rätt tråkigt med tanke på att det bara va trettonåringar där nere. Så vi åkte till Jennys och Lisas avskedsfest. Det va gott med våfflor! Senare åkte vi tillbacka till stan. Tyvärr kom vi inte så långt när vi insåg att man va tvungen att vara 18 för att komma in på området suck! Vi gick till Statiol och hyrde en film. Gick hem till Jullan där jag även sovde över. Mycket mysigt! Tack!Fundera på om jag borde bli lite mer nyttig? Man mår mycket bättre både psykisk och fysiskt!

Just nu sitter jag och skickar efter bilder.Det är nog det enda på digitalkamera som jag hatar. Blir aldrig av att man skicka efter. Men nu banne mig blir det äntligen av. Ikväll skulle jag egentligen till lovisa men hon jobbade lite senare så jag kände att det skulle bli lite segt att vänta i hennes hus. Fårse vad jag hitta på. Vi märker helt enkelt.

Har en bra dag!

Skol-sjuk!

Publicerad 2009-08-21 13:34:20 i Allmänt

Hjälp. Andra skoldagen. Jag har allvarligt panik-känslor. Jag orka inte, jag vill inte men jag måste. Det gäller att komma in i rutiner igen det är allt. Det blir snart en vana. Bara man är positv så funkar allt. Min helg kommer bli bra tror jag. Ikväll ska jag tillbringa tid med Bullen och imorgon hänger jag med Daniel och Linnea till Jönköping som det ser ut än så länge.

Nu ska jag sätta på lite kaffe, jag somnar seriöst snart!

På vift till Jönköping

Publicerad 2009-08-17 12:31:32 i Allmänt

Efter mycket om och men, mycket velande och pengar-problem åker jag till slut till Jönköping för att träffa Lovisafisa. Tanken va från början att åka upp på fredag men nu blir det som det blir. Ska bli jätte skoj! Vi ska hålla på våra traditioner och göra saker som vi alltid gör. För det är så det ska vara.  Kommer hem imorgon. Har det bra här hemma!XX

Jag vill vara en kille ibland

Publicerad 2009-08-15 16:11:27 i Allmänt

Gårdagen var mycket trevlig. Efter Kärdafestivalen som för övrigt var jätte rolig men kall, åkte jag och brodern med hans två vänner till MAX. Jag har kommit på att jag ibland bli avundjsuk på killars sätt. Dom är så otroligt okomplicarade. Kan inte vi tjejer med vara det? Tio gånger lättare på alla sätt.

Men som sagt en mycket trevlig kväll.

 Om en timme blir det att åka till Vetlanda på 20 årsfest. Alltid kul att komma iväg lite som man brukar säga. Just nu är jag ganska opepp men jag brukar komma igång sen om jag känner mig mig rätt. Lovisen hörde av sig innan. Hon satt på ett caffe i stockholm, blev inte alls avundsjuk. Åhh vad jag saknar henne. Men vi får förhoppningsvis ihop att ses på något sätt hoppas jag.

Nu ska jag fixa i ordning mig. Har en bra kväll!

Resa iväg

Publicerad 2009-08-13 12:02:14 i AllmäntÅhhh... Hade suttit helt rätt just nu känner jag med en resa. Bara dra iväg med alla kompisar och ligga på stranden varje dag.... Ge mig pengar! Låt mig blir 18 NU

.....

Publicerad 2009-08-13 11:55:40 i Allmänt

Torsdag. Idag blir det att städa hos farmor och farfar. Annars har jag inte så mycket mer planerat. Ingeting faktist. Insåg att vid denna tiden om en vecka sitter jag där i skolan. Blande känslor. Ska bli kul att träffa kompisarna igen. Men jag känner inte alls för att komma dit varje dag och göra samma sak. Usch! Men på något sätt vill jag endå komma igång. Jag vill börja träna igen, jag vill få mer fart och fläkt på dagarna liksom.


Nu blir det kaffe! Har en bra dag!

En drog mer eller mindre

Publicerad 2009-08-11 19:42:24 i AllmäntGrannnfinnaleeee. Jag skäms lite över att jag har varit så besatt av detta. Men så är det tyvärr. Jag tänker bänka mig vid TV:n klockan 20.00 med popcorn nära till hands och en filt över mig plus en ibumetin i magen.

Har en bra kväll!

En Mathilda och en ond mage

Publicerad 2009-08-11 15:53:31 i Allmänt

Mötte upp Mathilda i stan eftersom hon hade varit på körskolan. Vi tog en fika och vandrade sedan hem till mig. Det blev en snabbsväng innan hon drog vidare hem. Nu sitter jag här med världens magont. Jag hatar att vara kvinna ibland. Jag har ju mått bättre om man säger så. Hörde även att min Mia är sjuk, krya på dej!


 

Tycker om dej vännen!

Ikväll blir det antagligen att sitta framför TV:n och tycka synd om sig själv.

önskar jag att jag var äldre ibland...

Publicerad 2009-08-10 23:19:27 i Allmänt

Jag vill bara säga att anledning till att jag är så lycklig egentligen inte är så "big" som folk verka tror. Jag är bara allmänt glad. Igår var jag så otroligt trött ,som gjorde att jag kanske förstorade upp saken lite. Så det är verkligen inget speciellt som har hänt.

Nog om det. Pratade med lovisa innan. Har svårt att få ihop det att träffas. När hon kan, kan inte jag och så tvärtom. Men det löser väl sig hoppas jag. Jag känner mig fotfarande sjukt trött i kroppen. Har inte sovit alls lika mycket som jag bruka om man säger så. Men det är väl så det ska vara. Jag bara väntar på att kunna göra om min header men måste ha min dator och fixa med bilderna. Men det kan ske först om en vecka typ. Jag pratade verkligen ut med min mamma ídag. Det är inte varje dag som båda känner för det om man säger så. Jag satt i trappen med frukost medans hon städade toaletterna. Ibland får jag verkligen panik på den kvinnan. Kanske är det för att vi är så lika. Båda ska ha rätt. Det kändes så sjukt skönt att bara prata av sig. Jag fick med mig ett och annat råd i bagaget. Ibland önskar jag att jag var äldre. Slippa alla dessa tonårstjafs om löjliga saker som händer i ens liv. Allt handlar så mycket om hur man ska vara , hur man ska se ut och vad man ska göra. Ibland känns allt så himla löjligt. Antligen är man för trevlig eller så är man skit tråkig. Hur ska man betee sig för att falla alla i smaken? Bara för att man inte är som en person snackas det en massa skit bakom ryggen. Vem vinner på det? Ingen. Men självklart är det skillnad på att snacka skit och snacka skit. Jag är den jag är. Gillar du inte mig behöver du inte göra det. Du behöver inte vara med mig eller ens titta på mig. Jag tänker aldrig blir någon annan en den jag egentligen är. Jag skulle aldrig umgås med människor för status eller utseende. Jag är hellre med en tjej som har världens fulaste kläder och konstigaste utseende och har jätte roligt än med en rik och cool tjej som är skit tråkig. punkt.

Sov gott!

Nytt köp!

Publicerad 2009-08-10 17:19:35 i AllmäntHar velat har en sån här ganska länge nu. Såg den i ett annonsblad idag och insåg att DEN MÅSTE JAG HA! Dock är det junior storlek men den passade jätte bra endå. Fattig som fattiglapp är jag nu. Men det är det värt. Storlek 152? Jag vet att jag inte är så stor men hallå? Så liten är jag väl inte? Är iallefall glad för mitt köp!

Hemma

Publicerad 2009-08-09 22:15:53 i Allmänt

Det har varit så fruktansvärt kul i Örebror! Har verkligen haft så tur med väder och vind! Bilder kommer snart! Nu kallar min säng på mig. har sovit kanske 4 h idag så kroppen är itne i form precis. Blir ett större inlägg imorgon.Jag är så lycklig just nu! Det var ett peftekt slut på min halvjobbiga tåg-resa-dag Jag har gråtit som ett litet barn.


sleep

lollo!

Publicerad 2009-08-04 18:14:43 i AllmäntNu ska jag umgås med min kära syssling. Va verkligen hur länge som helst som jag och hon gjorde något tillsammans så det ska bli jätte mysigt!

Min dag

Publicerad 2009-08-04 14:10:51 i Allmänt

*Packa
*städa hos farmor och farfar
*plugga teori


Hur ska man kunna packa när man inte har en aning om hur vädret kommer vara? Jag kan inte packa, jag suger på det...

Have a nice day!

Hungrig!

Publicerad 2009-08-03 19:00:04 i Allmänt

Nu sitter jag här och håller på att hungra ihjäl. Fördel med att vara själv hemma är att jag har haft hög musik på och dansat samtidigt som jag har sprungit runt som en idiot och städat mitt rum. Nackdel, jag äter inget. Hur kul är det att göra mat till sig själv? Nu får dom komme hem från golfbanan. Nu fundera jag stark på att hoppa in i duschen. Jag ska hoppa in i duschen NU.

Måste bara säga att jag köpte ett par jätte söta gummistövlar idag,som kommer användas flitigt på festivalen.

Att leva utan ett eget badrum, en verklighet snart!

Publicerad 2009-08-03 16:25:49 i Allmänt

Just nu sitter jag och kollar på Top model. Det är en gammal säsong som går på TV. Det små duggar ute så det känns sådär mysigt och fridfullt. Va en runda hos mia innan med jullan. Verkligen mysigt. Med kaffe och två underbara vänner kan man inte vara annat än lycklig. Vi pratade om allt möjligt. Allt från bröllop till gummistövlar haha. Ni är bra!

Det blir inte så mycket bilder på bloggen då min dator är i skolan, men som sagt får ju tillbacka den om några veckor. Just nu är jag själv hemma förutom alfons ,den hårbollen. Jag tycker verkligen det är så skönt att bara vara helt ensam i ett hus. Det är så mycket jag borde göra städa mitt rum, se över vad jag ska packa och städa kaninburen men jag skiter i det just nu.

Snart dra det ihop sig till festivalen. Om jag ska vara ärlig har jag blande känslor. Visst kommer det blir roligt med massor av vänner och roliga stunder men det är även ganska jobbigt. Jag är nog världens med bekvämaste människa. Att leva utan ett eget badrum, utan min dusch,min toa och min garderob blir livet jobbigt. Vad hemsk egentligen! Vad bortskämd man är. Fy! 


 

......

Publicerad 2009-08-03 00:34:53 i AllmäntVilken dag! Du kommer för alltid vara något specielt i mina ögon! Jag tänker på allt vi har gått igenom ,roliga som jobbiga saker men ändå vet jag alltid att jag har dej. Skaffa er vänner som hon! Dom växer inte på träd!

Jag göra allt!

Publicerad 2009-08-03 00:26:15 i Allmänt

Tjohej! Idag har jag inte gjort mycket. Eller vi hade lite släktingar och jag fick värsta utbrottet. Jag är så sjukt trött på att mamma och pappa alltid ska ge mej saker att göra. De fråga aldrig mina bröder. "Amanda kan du hämta det, Amanda kan du göra det här och Amanda snälla om du gör blblalbblalblbllalab. Mamma sa det efter att vi hade ätit. Jag gick ut på altanen och skrek att hon kunde fråga anton eller benjamin någon gång. Inte så lyckat. Pappa blev sur, jag blev arg och gick in på mitt rum. Åhhh. Jag blir så fruktansvärt sur bara jag tänker på det. Bara för att jag är en tjej och mest ordningsam så måste jag jämt göra allt. Jag menar inte att jag gör särsklit mycket men jag tycker ändå att man borde dela på "jobbet" liksom.

Jag övsningskörde lite idag med. Tycker faktist det går rikigt bra nu. Ska börja med teorikurser nu i slutet av agusti. Äntligen närma det sig den 29 septmber. Många känner sådan press inför körkortet, alla ska ha det på en gång. Jag har sagt till mig själv att det få ta den tid den ta. Annrs skiter sig allt ändå för mig vet jag. Om jag stress så klara jag inte det. Så jag ta det lungt och försöker se det som en rolig grej istället.

Imorgon blir det att åka och köpa lite mat och annat till Frizon som vi ska dra iväg på onsdag. Det här med campinglivet är inte alls något för mig men jag se positivt på det, bara det inte regna för mycket!

Nu borde jag sova. Klockan är halv ett och jag är inte ens trött. Noll rutiner för nu läget. Jag blir trött på mig själv. Men det är ju trots allt sommarlov!

Ensam hemma

Publicerad 2009-08-01 12:43:58 i Allmänt

Lördag. Idag kommer det blir en seg dag känner jag. Jag är egentligen inte på humör att göra något heller så jag ska väl inte klaga. Alla är iväg här hemma så jag har huset helt för mig själv. Det är inte ofta det är så, så jag tycker verkligen det är hur skönt som helst.
 
Igår blev det en runda på stan, hittade bara färg till att färga ögonfransarna. Tänkte det kunde vara smidigt nu när frizon börja nästa vecka. Man får ju dra ner på bekvämligheterna om man säger så. Senare på kvällen blev det film hos mia. Vi kollade på film och myste.

Nu ska jag gå ut en runda i solen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela