.

Söndag

Publicerad 2010-02-28 12:02:13 i Allmänt

Vi bowlade igår. Av någon sjuk anledning så vann jag! Jag har två teorier. Antigen så hade jag extrem tur eller var dom andra dåliga. Jag tror jag hade tur bara.

Sov länge idag. Grymt skönt. Man brukar ju säga att man antingen är en kvällsmänniska eller en morgonmänniska. Jag är inget av det. Jag är nog en förmiddagstjej.  Egentligen är det ganska läskigt att sova. Man är helt ”bortkopplad” från allt. Man vaknar upp typ 7 timmar senare och då har man bara sovit. Okej nu ska vi inte fördjupa oss mer i det här ämnet. Sömn är nödvändigt trots allt!

Det finns en bra sak som händer i mitt liv just nu, eller jaa självklart finns det många saker men en bra sak är att snön SMÄLTER! Jag är så lycklig. Det kan nog trots allt blir en vår iallafall! Tänk när solen börja titta fram. Små blommor börja växa och man går i ett par chinos med tygskor och en kofta. Vår du är välkommen!

Idag ska jag till Rydaholm en vända. Ska bli mysigt! Känner starkt för att bara proppa i mig godis och kolla på en film. Med andra ord slappa!



Vår i mitt hjärta!

Lördagkväll

Publicerad 2010-02-27 18:00:14 i Allmänt



Kvällens-jag! Inte alls ett ansträngt kort. Är nog inte född till att göra bra bilder! Nu ska jag dra iväg!

Önskar dej en trevlig kväll!

back?!

Publicerad 2010-02-27 17:46:14 i Allmänt

Jag såg nog ingen anledning till att skriva inlägg. Jag behövde ett break! Men nu hoppas jag att jag ska komma igång med bloggandet igen. Ska försöka att komma på en struktur som funkar. Så det blir mer variation och mer roliga bilder. Säg vad man vill om blogg.se men det har ändå ganska bra.

 

Fotfarande är det helt friviligt att läsa här jag tvingar ingen…

Äventyrsbad?! Njaaa

Publicerad 2010-02-16 20:05:38 i Allmänt

Det var länge sen mitt hjärta gick 230. Jag råkade sätt mig på Benjamins arm. Han skrek och började gråta. Han kved som ett litet barn. Där står jag Amanda. Det är jag som orsakat den här smärtan. Känner mej totalt maktlös. Skriker som en idiot. Pappa springer ner. Efter ett tag går det över. Hur gick det här till?! undra pappa. Jag kolla på Benjamin med hundvalps ögon. Han säger inget. Söta pojk! Jag går därifrån för att hämta vatten (vad ni himla Benjamin ska med vatten till haha) Kommer tillbaka och allt är frid och fröjd. Nu ska jag fjäska för min bror hela kvällen. Snacka om att känna sig dum!


Idag har vi varit på ett äventyrsbad (Om man nu kan kalla det de, med tanke på att äventyrsbadet bestod av två ruchkanor) Det var sådär kul men man försöker ju hålla god min inför familjen som har fixat och trixat. Jag fick iallafall basta med hårinpackning! Alltid något. Resten av dagen har vi slappat här hos mormor. Imorgon åker vi hem. Förbi IKEA för att se efter lite saker till mitt sovrum.


Önskar dej en fin kväll (Var rädd om era syskon och akta deras armar och ben)

Lördag

Publicerad 2010-02-13 17:23:39 i Allmänt

God eftermiddag. Är hos mormor nu. Mamma och pappa ska iväg nu på någon konsert så det blir jag, Benjamin och mormor ikväll. En spännande kombination med andra ord. Problemet är att jag är så sjukt uttråkad nu. Vi har inte gjort något idag. Trodde inte jag var en sån som blev uttråkad men nu vet jag knappt vad jag ska göra av mig själv. Vi ska iallafall se på melodifestivalen ikväll, vilket ska bli mysigt och äta lite god mat. Imorgon blir det iallafall lite shopping.

Det är så roligt för alla skriver hur laddade de är för att åka iväg på skidsemester. Jag är jätte tacksam att jag slipper haha! Jag tror det kan vara kul egentligen men jag har inga bra minnen ifrån det eftersom jag har legat i feber de gånger jag väl åkt iväg. Men det är väl bara att inser. Jag hatar kyla. Är nog en sommar tjej!

 

Nu ska jag ta en dusch för att tiden ska gå…

Stockholm!

Publicerad 2010-02-12 14:16:18 i Allmänt



Nu ska jag hoppa in i bilen och åka till Stockholm. Som vanligt är både mamma och pappa stressade över allt som ska vara klart innan man åker! Men nu verkar det som att vi alla är redo att bege oss. Känns så tråkigt att sitta i en bil i 4 h bara!

Amanda är arg!

Publicerad 2010-02-11 19:06:09 i Allmänt

Jag kan leva med mycket men avundsjuka människor gör mig så otroligt sur! Det är det värsta som finns. Människor som inte kan unna andra lite lycka! ÅHH.....

The End

Kalas-firande

Publicerad 2010-02-11 18:54:30 i Allmänt

 

12-års firande idag! Mycket trevligt. Han har blivit så stor den lilla pojken haha!

(checka in den STORA magen!)

Free fallin

Publicerad 2010-02-10 10:09:53 i Allmänt



Mina ögon ville verkligen inte öppna sig i morse. Fruktansvärt trött. Kanske är det för att man vet att det snart är lov? Hur som helst. Sitter i skolan nu. Har design för tillfället och senare psykologi i 2,5 h typ J Jag gillar verkligen inte onsdagar. Det är lång dag. Jag var bitter redan i morse så det lär ju inte blir bättre. Men det finns alltid hopp. Sara är dessutom sjuk och Emelie vet jag inte vad hon. Så psykologin blir inte jätte kul men Annie är ju där som tur är!

Imorgon fyller Benjamin år! Känns jätte konstigt att han börja högstadiet till hösten. Han är fotfarande 9 år för mej! Så igår blev det ”operation köpa paket” För det första är det skit svårt att veta vad en 12 åring gillar. För det andra var alla affärer stänga när jag kom på detta på kvällen. Men det är i såna här lägen som City Gross är hjältar! Det slutade med att jag köpte något som jag ville ha själv ”Vem där” Det där spelet man hade när man var liten. Kanske världens tråkigaste grej men det är ju tanken som räknas haha!

Nu börja lektionen!

Who says I can’t get stoned?

Publicerad 2010-02-09 20:57:29 i Allmänt

Today!

Jag har varit helt stressad idag. Fattar inte varför jag alltid ska stirra upp mig för små saker. Måste förbättra mig. Nåväl. Har haft en bra dag. Daniel min älskade bror åt ute med mig idag. Händer inte varje dag om man säger så. Blev så glad när han ringde. Även om den här maten inte är det godaste jag ätit så är det väldigt fint att kolla på! En mycket vacker mat om man kan säga så!



Har lite svårt för tanken med rå fisk?!

Måndag

Publicerad 2010-02-08 15:05:23 i Allmänt

ursäkta för mitt dåliga bloggande över helgen. Har haft en intensiv helg med mycket rolig! Orka inte skriva vad jag har gjort men det har varit helt kanon!

Nu går vi in i en ny vecka, bara 5 dagar kvar till Sportlov bara 5 dagar kvar till Stockholm och jag längtar så jag dör....

Mia var på frukost i morse. Så himla mysigt! Varför gör man inte sådant oftare? Sedan hade vi lite tid för projektarbete med. På schemat nu ska jag plugga lite och sedan träffa Mathilda på Pelikanen och ta en fika. Ska bli mycket trevligt. Ordet mysigt skriva man allt för ofta nu så jag väljer ordet "trevligt"

Nog om detta.

Take care

Lollo la chica

Publicerad 2010-02-06 11:34:09 i Allmänt



Eftermiddagen ska spenderas med kära syssling. Hon är nämligen en mästare på att baka och fixa i köket! Väldigt mysigt då det var längesen  vi träffades på tur man hand! Vilket konstigt ord! Tur-man-hand?! Eller heter det tu-man-hand?

Fredag!

Publicerad 2010-02-05 12:06:40 i Allmänt

Fredagggg! Är ledig så nu sitter jag här och bara njuter av lugnet. John Mayer spelas i bakgrunden och solen har börjat titta fram. Är själv hemma. Eller Anton med men han sover. Har städat Alfons bur. Nu ska jag ta tag i mitt sovrum med. Det flyter dam :(





En som njuter av livet är lille Alfons. Undra hur mycket som finns i det lilla huvudet?


Önskar dej en bra dag!

.......

Publicerad 2010-02-04 22:20:14 i Allmänt

Tjoohejjj!

Jag gjorde faktist bra fynd i Ullared.Lägger upp lite bilder imorgon tänkte jag! Gjorde inte åt med alls mycket pengar så tummen upp för idag! Imorgon har jag studiedag. Så grymt härligt. Men jag ska försöka att göra lite nytta. Som att städa mitt rum, städa Alfons bur och plugga lite. Med andra ord, att inte sova bort hela dagen. Vilket jag säkert kommer göra ändå. Men man ska inte tappa tron på sig själv haha!

En tanke som slog mig...

Publicerad 2010-02-04 10:56:58 i Allmänt

Om man har gått vilse så många gånger kan man då tillslut hitta rätt väg? Om man nu hitta rätt väg hur vet man då att man inte gått vilse igen?

En bra dag!

Publicerad 2010-02-04 10:30:29 i Allmänt

Har precis druckit blåbärsoppa åhhh vad gott! Det måste jag köpa hem!

Har en skoldag framför mig. Efter det blir det Ullared! Ska bli mycket mycket roligt! Igår kom jag fram till att jag inte behöver något alls! Idag har jag kommit på massa helt plötsligt.


Frågan är hur mycket man fyndar här egentligen? 99% av köpen är inte alls nödvändiga!



Snottade bilden från Julia! Vi hade en mysig fika igår!

TV

Publicerad 2010-02-03 20:58:08 i Allmänt



Nu blir det TV och käka apelsin som är världens bästa frukt!

TisdagTisdag

Publicerad 2010-02-02 19:44:13 i Allmänt

För att klara något krävs två saker det är vilja och motivation. Det är två saker som jag måste jobba på. Men nu har jag bestämt mig ”halleluja kör” Jag ska lägga ner min själ och all min tid för att göra min dröm sann.

Har haft en bra dag. Träffade Mathilda en stund! Så roligt så. Nyss tog jag mig ett varmt bad och gjorde inpackning i håret. Känner mig sådär fräsch och lite halvtrött. Underbart.

Min vecka kommer dessutom att bli jätte bra tror jag (kan ni känna genom data skärmen hur positiv jag är haha) Imorgon har jag förstås en rätt tråkig dag men på torsdag ska jag till Ullared med familjen. Vi ska köpa bebis grejer till Zigge som vi kalla honom/henne. Dock har bebisen inte kommit än, men vi ska iallefall dit och köpa lite sådana saker. Ska jag försöka att inte göra åt alla min pengar på onödiga grejer OM det nu går när man är där är ju frågan!På fredag har jag studiedag. En helt okej vecka med andra ord!


Åhhh vad jag saknar värmen nu!

Snöööö

Publicerad 2010-02-02 08:43:07 i Allmänt

Kom precis till skolan nu. Ska sätta mig och redigera lite film. Intressant minst sagt. På vägen till skolan idag gick jag förbi en massa hus och till min förvåning står folk ute och borsta och skotta sina tomter. Jag ser ingen som helst anledning att göra det när det FOTFARANDE snöar? Måtte jag inte bli en sådan kvinna när jag blir äldre. Finns ingen som helst anledning till att skotta mer än onödigt jobb då man måste 10 minuter senare gå ut igen!

Idag:

Skola

Körlektion

Städa hos farmor och farfar

Hem  

 Hoppas du får en underbar dag i det ”härliga” vädret!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela