.

Noel

Publicerad 2010-03-31 18:50:38 i AllmäntTräffade lillen idag. Den sötaste bäbisen jag någonsin sett. Konstigt haha!

Superstar

Publicerad 2010-03-30 21:43:35 i Allmänt

Snön har nästan smält bort. Våren är så nära. Eller den kanske redan har anlänt?

Har prov imorgon på Psykologi B. Har pluggat men det är så svårt och så mycket att kunna. Ska typ veta vad klassisk beting och olika perspektiv är. ”Heja heja Amanda” Men jag har pluggar så nu får det går som det gå...man kommer en gräns då man strunta i det. Må gud vara med mig! Det är i såna här situationer som min pricka tekopp rädda mig. Älskar min kopp! Älskar te!
Onsdag snart. Veckorna försvinner ju bara. På kvällen ska jag träffa lilla Noel igen. Såå mysigt är det här med bebisar!
Imorgon har även jag och Simon varit ihop i 5 veckor! Det är väl inte så stort att skriva 5 veckor. När man är upp i sådär 2 år kan det ju vara lite mer att skriva. Men va katten. Jag är kär. Jag lever i en sån där ”kärleksbubbla”

 Tack och hej. Sov sött inatt.Underbart!

Do it baby!

Publicerad 2010-03-28 15:38:14 i Allmänt

Dagen:

·         Vädra mina sjalar

·         Plugga

·         Kaffe

·         Gör en faster visit

Det här med inlägg....

Publicerad 2010-03-28 12:02:21 i Allmänt

Jag ångra alltid när jag har skrivit en sak på bloggen som är lite djup. Tänkte ta bort förgående inlägg som jag brukar göra ibland när det blir för personligt, men nej. Det ska stå där. Även om det är lite töntigt….

Simon Andersson

Publicerad 2010-03-27 18:39:03 i Allmänt

- Jag vill inte ha någon pojkvän. Jag vill vara Singel. Det är mycket roligare! Vad ska man med pojkvän till? Den hinner jag ju med!


Roligt nog träffade jag dej på det viset som man bara gör i filmer. På en pub. Där kan man ju inte träffa riktiga killar! Där är ju bara såna där äckliga bönder! Men nej. Där stod du. Du tyckte om min tröja som jag hade köpt i Ullared för 60 kr. Du berättade om dina kläder som kostade tusenlappar. Du hade tänk att åka till Växjö den kvällen. Jag hamnande där för att jag skulle umgås med lite vänner.  Föll jag pladask för dej? Var det ödet? Eller kanske bara ren tur?
Vi fikade veckan därpå. Nervös. Osäker. Mycket tittande framför spegeln. Just den dagen hade ett munsår uppenbarat sig. Perfekt. Den går liksom inte att täcka över hur man än gör. Vi satt där i 3 timmar.  Veckan därpå var jag i Stockholm medans du var i Österrike. Jag fick ett sms på alla hjärtansdag. Jag kände mig speciell. Kunde det vara så att han faktiskt gillar mig?

Nu är nu. 4 veckor firade vi i onsdag.  Hur vet du att du är kär? Jag tänker på honom konstant. Jag blir överlycklig när jag får ett sms. Jag ler när jag kollar på bilder. Jag kan titta in i min datorskärm och kyssa honom på kinden som en 14 åring. Det finast med honom är att han tycker om mig som jag är. Han säger att jag är vacker, att jag är söt. Hur kan han säga så? Det finns ju så mycket fel när man kolla nära. Men kanske är det så att det inte spelar någon roll? Kanske är det insidan som räknas? Han säger att han inte förstå hur han har hittat en sådan som mig. Jag vill krama honom och säga att det är jag som har världens tur.

Jag är tacksam

Nostalgi

Publicerad 2010-03-27 18:09:11 i Allmänt

Sitter och kollar igenom en massa bilder. Gavin DeGraw spelas i bakgrunden. Längtar till sommaren. Till sena kvällar. Bilåkande. Kaffe cool. Vänner. Grillning. Doften av stranden.

 

Sen kollar man ut genom fönstret och blir lite deppig....

.....

Publicerad 2010-03-27 12:45:25 i Allmänt

Plugg plugg plugg tråkig tråkig tråkig. Lever i min egen värld just nu....

Onsdag

Publicerad 2010-03-24 22:25:43 i Allmänt

Onsdagen har passerat. Har jag varit så effektiv i veckan som jag velat NEJ. Vad är det för fel på mig? Jag är fruktansvärt lat. Jag skjuter på grejer. Det samlas på hög. Växer. Vad gör jag? Glo in i en TV och tänker ” Det ta jag sen” Hjälp. Nu är det skärpning. Inte långt kvar till studenten! Sista rycket nu Amanda! Kom igen. Kämpa för din egen skull!

Imorgon kväll
ska jag få träffa mitt efterlängtade syskonbarn. Jag kommer ta tusen bilder! Så imorgon blir det en massa kort på bloggen på bebisen! Kul Lovisa va!? Det är konstigt men det känns lite som att Noel är min och Lovisas bäbis. Tänk att mitt blod och hennes blod finns i bäbisen hahah! Okej, lite väl djupt här men ändå. Vi har ju båda två längtat och längtat!

Firade Sandra ikväll var jätte mysigt!

Time2slepp

Min måndag

Publicerad 2010-03-22 19:19:51 i Allmänt

Fick reda på igår att min bror och svägerska åkt i till BB. Men idag klockan 11 kom den lilla plutten till världen. Det är konstigt. Jag har bara sett ett kort på honom och redan kan jag säga att jag älskar honom av hela mitt hjärta. Känns så otroligt. Att denna lilla sak har legat i magen i 9 månader och nu är en lite människa. Ser fram emot att får träffa mitt syskonbarn. Jag är faster. Faster Amanda. Jag ska bli en bra sådan också.  Det är väl sånt här som gör att man älskar livet. Jag är så glad att han är frisk. Välskapt.


Min dag har annars varit bra. Varit i skolan, inte jätte kul men ändå. Cyklade hem för att senare klippa mig. Känns skönt att ta bort det slitna. Mamma och jag var senare nere på stan och köpte lite till bebisen och jag firade händelsen genom att köpa en pommestallrik. Ni vet sådär hälsosam man försöker vara.


Nu ska jag kolla på lite TV. Borde som vanligt plugga men känner man för det? Svar nej.

13.06

Publicerad 2010-03-22 13:06:44 i Allmänt

Det är måndag. Jag ska klippa mig idag. Jag väntar på att blir faster. Jag saknar min pojkvän så det gör ont i mig. Jag lyssnar på sorgsen musik. Jag borde plugga. Jag måste cykla hem.Jag ser att det snöar ute.
jag och åter jag....

Hemmakväll

Publicerad 2010-03-21 19:25:33 i AllmäntHemmakväll har öppnat i den lilla staden. Vi kom hem med 4 filmer istället för 1. Ikväll ska jag njuta av lugnet tillsammans med min underbara familj!

Trevlig Söndagkväll!

Maj kom!

Publicerad 2010-03-21 16:57:29 i Allmänt

Jag började plugga men hjärnan klarade av att vara effektiv i en timme ungefär. Nu har jag gjort ett litet kollage om London. Mycket roligare. Åhhh vad jag längtar!

Olalaa!

Publicerad 2010-03-20 16:48:00 i Allmänt

Det finns en sak som jag har tänkt på. Somliga använder mössa för att skydda sin frisyr. Andra använder inte mössa just för att skydda sin frisyr. Djupa tankar.

Ikväll blir det Jönköping. Tre brudar fyller 18 så det blir fullt ös!

Intressant inlägg haha!:)

Dagen i korthet

Publicerad 2010-03-18 20:49:41 i Allmänt

Vakande på fel sida, men det liksom rättade sig till under förmiddagen. Problemet med mig är att jag liksom bestämmer mig när jag vaknar ” Det här är en skit dag”. Sen håller den tanken liksom i sig. Men om man har tur ändras det under dagen. Vilket det gjorde idag. Nåväl cyklade hem. Sen åkte vi och handlade. Tycker det är ganska mysigt att kolla på te sorter och olika juicer faktiskt. Är det normalt när man är 18? haha.

Fick även ett sms av Simon i morse ” Hej har precis landat i 34 gradigt varmt Thailand. Hoppas körlektionen gick bra” Här snackar vi kontraster i livet! Jag blev så sjukt avundsjuk och kände mig som världens tråkigaste människa på jorden.  Jag visste inte om jag ens skulle bli glad av smset jag fick. Men ett gott tecken är ju att han lever!

Imorgon är det helg! Den här veckan har gott sjukkkttt fort. Hela helgen är planerad så det går ingen nöd på mig!

Dr Amanda

Publicerad 2010-03-17 20:28:37 i Allmänt

Har tittat runt på lite bloggar nu och det verka faktiskt som att alla är lite halv-deppiga idag. Varför? För det mesta handla det om skolan- körkort- kallt och stress. Jag känner igen mig i alla punkterna.  Nu kan man välja att gå två vägar.

Väg 1:Deppa ihop. Tycka synd om sig själv. Lyssna på sorgsen musik. Gråta. Tänka på hur tragiskt livet är.

Väg 2:Se livet från den ljusa sidan. Är det verkligen såå farligt? Sätt på glad musik. Planera roliga grejer som du vill göra framöver.

Då tänker du jag väljer väg 2! Då ljuger du. För nästan alla väljer väg 1. Vi tycker synd om oss själva. Är det dåligt? Får jag inte tycka synd om mig själv? Joo. Så här gör jag. Jag tycker synd om mig själv en stund. Gråter lite. Sen tar jag nya tag. Så först väljer jag väg 1 för att avsluta med väg 2. Bra va??

kanske är jag den nya blondinbella haha


3 Veckor!

Publicerad 2010-03-17 14:44:51 i Allmänt

Idag har vi varit ihop i 3 veckor! Tiden går sjukt fort!

Idag har han lämnat mig. Han ska som sagt ägna 2 veckor av sitt liv i Thailand. Jag bruka tycka sånt där är så töntigt. När människor som är ihop, och så deppa en för att den andra ska vara borta i några dagar. Nu är jag ett offer själv. Det går liksom inte att beskriva. Men man är så van vid att prata varje dag. Att ringa när man vill och nu kan jag inte ens få höra ”tjeeennnaaa” en gång varje dag! Han åker och snorkla, sola och gå längt stranden. Jag är kvar i kalla, tråkiga, snöiga, deprimerande Sverige och gör vad? Förutom att har ångest över 1000 saker så har jag inte mycket till liv. Du har vänner Amanda! Ja vet! Men just nu vill jag resa iväg. Vill inte befinna mig på myragatan i ett vitt hus. Vill resa. Vill kunna längta hem igen….


Det är verkligen jätte synd om mig! Stackars liten. Jag kan ju göra den här dagen ännu bättre genom att plugga lite!? Jaaa……


<3

17.31

Publicerad 2010-03-16 17:31:32 i Allmänt

 
"Fina" bilder tagna idag haha!

Jag måste säga att jag har blivit sjukt duktigt på att lägga upp bilder på bloggen! Känns bra. Blir ju lite roligare inlägg då på något höger.

Jag tänker inte dra igenom min dag för den har ju inte varit spännande på något sätt så vi strunta i det. Ska snart hoppa på tåget till Rydaholm för att umgås med the man för att säga hejdå! Han åker till Thailand imorgon och ska vara borta i 14 dagar.  Inte alls avundsjuk. Nej nej! Jag hoppas jag kan övertala honom att se Desperate housewives men det blir nog svårt. Men jag ska se det till varje pris!!

Ha en fin kväll!Måndag snart över tack Gud!

Publicerad 2010-03-15 19:36:57 i Allmänt

Måndagen är snart slut. Alltid lika skönt när den är över. Som jag nämnt tusen gånger tidigare så tycker jag verkligen att måndagen är dödens dag. Man lämnar en helg efter sig och det är tusen år tills nästa. Okej kanske inte så illa men ni hajar!
Haft en sjukt seg dag i skolan idag. Trodde aldrig den skulle försvinna. Efter det städade jag hos farmor och farfar. Kom hem runt sex tiden. Nu har jag just tagit ett varmt bad och gjort hår inpackning. Wonderful! På tal om det så fundera jag stark på att färga håret. Även det har jag sagt tusen gånger. Men det känns som att ” tonår-bleka-håret-sliter-som-as” perioden är över. Jag vill har en naturlig färg....
 
... typ något i den här stilen. Inte för mörkt liksom. Naturligt. 
Får se hur jag gör helt enkelt. Jag lär väl ångra mig tiotusen gånger innan jag kommer fram till något.

TV nu :)

Söndag

Publicerad 2010-03-14 12:48:39 i Allmänt

Jahoppp. Söndag. Guuu vad roligt! Varför försvinner alltid helgen på några sekunder? Tråkigt tycker jag.

Om vi summera veckan som gått kan jag ju konstatera att jag inte har pluggat så mycket som jag velat. Jobbet tog nog lite på krafterna för att orka. Men jag ta igen pluggandet den här veckan! Det gäller att tänka positivt. Det är så synd bara att man är så sjukt skoltrött. Jag bruka vara ganska engagerad i skolan men just nu orka jag knappt gå dit.  Jag borde njuta av den sista tiden. Jag tror att jag kommer lev livet efter studenten, att allt löser sig men i själva verket är det då alla problem börja. Vad ska jag göra? Kommer jag hitta ett jobb? Aja. Fånga dagen. Lev i nuet.


Hade det mycket trevligt igår när jag och Maria åkte upp för att fira Lovisa som fyller 18 år! Vi var ute och åt på en kinarestaurang och sedan hängde vi med lite fler folk och kollade på melodifestivalen. En trevlig och lyckad kväll!  

Nu ska vi fira pappa som fyller år! Kommer släkt hit så det blir fullt ös (kanske inte haha)

FREDDAGGGGG!

Publicerad 2010-03-12 18:46:45 i AllmäntFredag. Dagen då man är som lyckligast. Dagen då man lägger ett extra lager mascara. Dagen då man njuter av att vara just tonåring.

Gulligt sagt Amanda. Gulligt.

Jag har insett en sak. Jag gillar gammal musik. Musiken idag har inte alls samma känsla som gamla godingar som Chicago, Dr hook eller vad sägs som Queen. Tänk vad mycket musik gör. Man kan vara lite nere en dag. Sen sätter man på en låt och ”Magic” stämningen ändras på 2 lila sekunder.  Jag önskar att jag var musikalisk. Ni vet ”blond-tjej-spela-super-bra-gitarr-och-sjunger-som-en-ängel” Nej, jag är inte tondöv men jag har aldrig kunnat spela ett instrument. Försökte. Gav det 4 månader och gav upp! ”tummen upp och klapp på axeln” Lite synd. Men det är lätt att vara efterklok.

Min dag har i all ära varit väldigt skön och lugn men jag är väldigt trött ikväll. Hade redovisning på Svenska och efter det kom Mia hem till mig och vi jobbade med projektarbete.

Nu har jag gjort mig redo för kvällen!

 

Take care!Jobb igen!

Publicerad 2010-03-11 16:00:39 i Allmänt

Om en halvtimme ska jag åka och jobba! Sedan är "jobbveckan" över. Intensiv vecka men jag gillar när pengarna kommer sen!Ikväll ska jag ta ett långt bad och njuta av att det snart är helg! Den här helgen kommer blir helt kalas bra!

Have a nice day!Onsdag

Publicerad 2010-03-10 17:09:47 i Allmänt

 

Vårkläder. Solsken. kärlek. Underbara vänner. Kaffe. läppglans. tygskor.

Har varit ledig idag. Hade tänkt vara effektiv och får gjort en massa skolsaker. Jag gick upp halv nio. Man kan väl säga att redan där skar dagen sig. Jag och pappa åkte till farmor och farfar och fikade vid tio. Efter det åkte jag och jobbade i några timmar. Var hemma vid två tiden. Sedan en massa telefonsamtal hit och dit. Klockan blev fyra. Jag tappade helt inspirationen till att plugga. Jag struntade liksom i det.

Intressant va? Haha


Nu är klockan fem. Ska snart fika med Simon. Vi fira två veckor idag! ”Applåd” ”hallelujakör” Nää okej inte så stort kanske men ändå. Jag har druckit sjukt mycket kaffe och bakverk idag så jag vet inte hur jag ska får ner ännu en kopp men det finns ju som tur andra alternativ. Jag tycker det är så sjukt mysigt att fika ute. Bara det att kollar på människor kan vara riktigt underhållande.

vattenpölar kan ta sig!

Publicerad 2010-03-09 11:24:09 i Allmänt

Min körlektion gick skit. När den väl var över trampade jag i en vattenpöl. Dagen till ära har jag ett par vita låga skor. Strumpan blev blöt, skon blev blöt. Jag blev arg.


Jag är inte gnällig jag är inte gnällig jag är inte gnällig!

Nu är jag dock glad om man jämför med innan.

Dagen :
Skola
jobb
plugg

Arrribbbaaaa :)

.....

Publicerad 2010-03-07 11:37:21 i Allmänt

Dagens:

Dagens humör: Ångest men samtidigt avslappnad.   

Dagens mående: Jag mår bra! Jag ler. Känner mej tacksam på något sätt. Jag känner mej även väldigt stressad.

Dagens borde: Plugga plugga plugga plugga

Dagens frisyr: En bulle. Har liksom inte orkat bry mig.

 Dagens smink: Inget smink idag!

Dagens klädsel: Mjukisbrallor och en randig tröja

Dagens planer: Plugga haha J

Dagens materiella vill ha: Smycken och skor

Dagens fundering: Smidigt om man kunde byta ut sin hjärna för en stund!

Dagens beroende: Kaffe och te.

Dagens tråkigaste: Att göra en massa tråkiga saker som är väldigt nödvändiga.

Dagens längtan: oxen kanske haha?

Dagens superlängtan: Grekland och student!

Dagens tidning: internet för min del!

Dagens låt: You can’t hurry love!

Äntligen Fredag!

Publicerad 2010-03-05 13:04:12 i Allmänt

Dagens första tanke: Yesss det är fredag! Dagens andra tanke: Yess det är fotfarande fredag.

Solen lyste in i mitt rum i morse! En bra start med andra ord! Hade bara en lektion så i eftermiddag hade jag tänk att göra lite skolarbete så jag kommer någonstans i den här världen!


Njut av solen!

L.L

Publicerad 2010-03-02 20:38:59 i Allmäntså sjuk vacker!

Jag är glad idag! Känner någon slags gladhet som har varit på semster länge! Livet är inte så dåligt ändå!

Tjeeennnaaa bloggen!

Publicerad 2010-03-02 20:09:28 i Allmänt

Den stora och framgångsrika bloggaren är här!Kanske inte! haha :)


Igår var Julia här och fikade! Vi kollade på familjen annorlunda och lite på spårlöst. Hade jätte mysigt. Det är tråkigt att vi inte hinner träffas mer bara! Tycker om dej vännen!

Jag kan vara riktigt djup. Idag när jag satt i bilen till skolan tänkte jag ”Jag är den enda som står i vägen för saker jag inte klara” Jag är en sjukt otålig person som måste liksom göra saker på en gång när jag har kommit på det. Jag måste klara dom på en gång annars bryts självförtroendet ner.
Just nu är det körkortet som skaver. NEJ jag har inte kuggat men jag kämpar som en stenålders man för att klara teorin. Jag tror seriöst att jag har inlärnings svårigheter! Eller kanske det beror på att jag är totalt ointresserad. Vem bry sig om hur ofta spolarvätska måste fyllas på? Men så kom Mia en ängel sänd från ovan och hjälpte mig lite idag! Jag blir så glad över såna vänner! Som sätter andra före sig själv! Tusen tack!

Var även på Donken med Carroo! Mycket trevligt och mysigt det också!


Nu har jag precis prata med Lovisa som jag träffa imorgon! Ska bli så mysigt så!

Gissa vad som börja ikväll!?

Måndagmorgon....

Publicerad 2010-03-01 07:51:02 i Allmänt

Blev klar väldigt tidigt idag. Mia och jag ska jobba med projektarbetet i skolan så hon hämtar snart up mig. Grymt skönt att åka bil! Hade inte känts så underbart att promenera till skola. Ofta jag säger promenera haha!

Den här måndagen kommer nog blir bra trots allt!


*Körskola
*Fika med julia (inviga min nya te-kanna)
*Plugga

Måndagar är bäst måndagar är bäst måndagar är bäst..... ?? Hahah kanske inte! Men Julia kommer ju förbi!  Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela