.

Mitt år i bilder

Publicerad 2010-12-30 11:48:41 i Allmänt



Jag tog studenten. En otroligt lycklig dag!



Min älskade farfar lämnade oss.



Jag blev faster till världens sötaste Noel!



Den 24/2 blev jag tillsammans med världens finaste kille.



Jag var i London 2 gånger.



Hade en underbar sommar som jag sent kommer glömma.



Jag färgade håret brunt.



Jag var på studentresa.



Till sist. Alla roliga stunder med mina vänner. Utan er vore allt rikigt meningslöst!

Jag skulle kunna välja ut 1000 händelse till men då skulle detta inlägget bli för långt. Jag vill tacka alla för året som gått. Jag är så tacksam för min familj, mina vänner och allt som gör livet mycket lättare och roligare. Ni är guld!

2011 kommer bli det bästa året på länge tror jag. Jag lääänggtaarr !

2011 VÄLKOMMEN

The city!

Publicerad 2010-12-28 14:53:33 i Allmänt



Nu ska jag fika med Lina och säga hejdå efersom hon ska till Thhhhaaajjlannddd i 2 månader. Inte okej. Eller kul för henne. Mindre kul för oss kritvita som är kvar! Tänke passa på att lämna in min klocka. Batteriet är slut och det underlätta ju om den fyller någon funktion runt armen. Tänkte köpa en ny först men känns lite onödigt då den faktist är ganska fin!

..........

Publicerad 2010-12-28 14:01:04 i Allmänt

Hittade detta inlägget i min blogg som jag skrev inför 2010 dagar innan nyår:

 2010
Det här året kommer blir den störta förändringen i mitt liv. Jag vill så mycket men ändå vet jag inte alls vad jag vill. Jag kommer ta studenten. Ett nytt kapitel börja. Ibland för jag panik. Är jag redo? Jag känner mig inte alls vuxen. Men det måste man bli. Jag längtar efter att se vad som kommer hända.

Drömmar:

*Åka till USA

*Ta körkort och skaffa en bil.

*Få ett bra jobb

*Åka iväg på en restresa

*Åka till London

*Lära mig något nytt.

*Få en tränad kropp

Med mera......

 Vad gick i lås?

 Drömmar:

*Åka till USA Nej

*Ta körkort och skaffa en bil.( Tagit körkort har dock ingen bil)

*Få ett bra jobb NEJ

*Åka iväg på en restresa (typ)

*Åka till London JA

*Lära mig något nytt. JA

*Få en tränad kropp NEJ 

Som vi märker så så slog inte överdrivet många drömmar in haha! Ingen resa till USA, ingen bil, tråkiga jobb. Min kropp är inte tränad för fem öre. Men jag är glad ändå!

00.03

Publicerad 2010-12-28 00:03:39 i Allmänt

Haft en liten "julefterfest" hos mej ikväll. Tror vi var som högst 20 st ett tag. Det var verkligen en lyckad kväll och jag känner mej så tacksam som har så många fina vänner!

Nu ska jag sova!

Big blogggöörr?

Publicerad 2010-12-26 14:45:15 i Allmänt

jaaaggg vet. Jag suger på att blogga. Men nu har jag kommit fram till varför jag är så dålig.

1. Min blogg har sett likadan ut i flera år
2. Mitt liv har inte varit sådär jätte intressant det senste halvåret.
3.Bloggtorka
4.KASS dator.

Men som tur är har allt en lösning. Så nu ska jag införskaffa en ny dator, göra om min blogg med nya bilder och ny struktur och till det svåraste försöka skaffa ett intressant liv. Det sista blir svårast haha!

Underbar helg

Publicerad 2010-12-19 23:05:14 i Allmänt

Min helg har varit så jätte bra! kan man skriva så? skit samma. Nåväl. Here we go. I fredags umgicks jag med mina fina vänner. Har alltid så roligt med er! Blev en lugn kväll, jaa en rikigt myskväll. Efter fredag kommer ju lördag som vi alla känner till. Var meningen att jag och min PV som julia säger (pojkvän) skulle till Harrys, men tyvärr hade pojken gått och blivit sjuk men jag bestämde för att åka ut till Rydaholm ändå. Ville inget annat än att träffa honom då jag inte sett honom på lite mer än en månad (sjuuukkk länge) Jag kan inte beskriva det. Okej nu låter det jääääte dramatiskt och det var det inte men det var precis som att allt som bara känts jobbigt bara försvann ( låter inte alls töntigt detta haha ) Vi lämnar det nu. Känslor och blogg= ångra senare.

Kom precis hem från Rydaholm. Vi missade tåget (som vanligt) så det fick bli ett senare tåg. Nu är tanken att jag ska sova för imorgon ringer kl 06.30 JIPPPIII!

Sedan måste jag ta ett beslut tills på tisdag. Uppspelt, nervös och skräckslagen....


Glad!

Publicerad 2010-12-18 11:42:54 i Allmänt

Idag ska jag äntligen får träffa min fina prins! Hela magen är fylld är fjärilar. Snart snart snart är jag i den famn som jag älskar mest!

.......

Publicerad 2010-12-12 23:16:01 i Allmänt



På tal om telefonsamtal. Hittade telefonen här om kvällen. Gissa vem som har försökt ringa 10 gånger? Eller aa 13 gånger blev det tillslut.

kväll...

Publicerad 2010-12-12 23:02:41 i Allmänt

Nu ligger jag här i min varma säng. Har tänt en massa ljus. I bakgrunden är TV:n på lite lågt. Nu saknas bara simon och allt hade känts komplett. Tack gode gud att han kommer hem på torsdag. Har inte träffat han på snart en måndag EN MÅNAD. Sjukt. Hur har jag klarat det? Tur att skype finns! och sms och telefonsamtal haha :)

Hur som helst. Den här helgen har varit väldigt lugn och väldigt lång på något konstigt sätt. Helger brukar ju rusa förbi men den här har hållt på i hur länge sen helst. Den här veckan har jag jobb och lite annat att stå i så jag tror den kommer vara över väldigt snabbt. Vilket jag också vill för jag längtar redan till nästa helg. Vet inte varför men så är det bara.



Ska försöka sova nu.

Nöjd!

Publicerad 2010-12-11 17:56:44 i Allmänt



Sprang på det här snygga linnet på hm idag! Billigt som stryk och snyggt dessutom!

Önskar att jag...

Publicerad 2010-12-11 00:45:06 i Allmänt

*Älskade att träna (ni vet en löparunda innan jobbet)
*Var duktigt på språk och matte.
*Vågade lite mer i livet.
*Kunde leva mer i nuet.
*Vara ekonomisk oberoende.


Med de orden säger jag godnatt!

Hold my hand

Publicerad 2010-12-08 17:11:25 i Allmänt

Jobb, tv och sova. Så ser mitt liv ut just nu. Jaa som sagt inte något jätte roligt att berätta. Dagar bara passera. Vad är det vi väntar på? Man vill framåt men vad är det man vill framåt med?

Är sjukt trött i huvudet. Beundrar verkligen dagisfröknar som har jobbat med samma yrke i typ 30 år. Men kanske en vane sak trots allt.

Ikväll blir det en julfilm.

Inköp

Publicerad 2010-12-06 18:12:10 i Allmänt



Jaaaaaggg vet att jag måste lära mej att ta bättre kort ( gillar att jag fick med kontakuttaget på den andra bilden. Fint va?! )

Några hundralappar fattigare men kanske lite gladare? Köpte även en Jul och nyårsklänning men den får vänta! Den gjorde sej inte till sin rätt på kort heller...

Har hur som helst haft en jätte rolig dag!

Pose!

Publicerad 2010-12-04 17:17:38 i Allmänt



Pappa tog en spontant kort på mej haha.. (jääätteee spontant) Är lite sådär för fjortisbilder men den här kanske blev det till slut ändå?
Ikväll ska jag till en inflyttningsfest. Nice.

Hmm... aa. Det var väl allt!

Så kom helgen..

Publicerad 2010-12-03 10:51:38 i Allmänt

Dags att fika lite med Carro och Lollo. Mysigt! Efter det blir det en vända på stan med mor. Ikväll ska jag bort en snabbis till Mia. Sen ska det bokas biljetter med Mathilda. Det här är min Fredag. Jag är tråkig idag. Jag är nervvrak. Vill nog helst bara stänga in mej i mitt rum och tycka synd om mej. Men det funkar ju inte så...



Hoppas du mår bra!

Haha!

Publicerad 2010-12-01 19:25:14 i Allmänt



Hittade den här roliga bilden på datorn.
-Den här bilden lägger du alllddriggg upp Amanda!
-nejj jag lovar....

Den är fruktansvärt ful och väldigt töntig. Men visst blir man glad av den?

Onsdag

Publicerad 2010-12-01 19:18:36 i Allmänt

Guuuuddd vilken dag. Nu är den över. Imorgon blir det dagis mellan 08.00-16.30. Kommer nog har ett utbränt huvud när jag kommer hem på grund av barnskrik. Har iallefall varit över hos carlssons och lånat ett par varma vinerskor, kom på att jag troligtvis kommer åka pulka med barnen imorgon och jag vägra att frysa om min små fötter.

Imorgon kl 16.30 ta jag sedan helg. känns kanon bra! Blir nog en bra helg hoppas jag men jag måste verkligen så snart som möjligt fixa en svart klänning till julafton och nyår för sånt försvinner ju så fort. Jag har en bild framför mej hur kläningen ska vara så det gäller bara att hitta den. Hmm... känns svårt.

Förövrigt måste jag ger 5/5 toast till det nya shampot Sunsilk. Sååå sjukt bra! Passar mitt hår perfekt. Ser inte ens fettigt ut när det egentligen är det. Okej hur hängde den meningen ihop ?


Ska äta lite nu är tanken. Sedan blir det som vanligt lite O.C avsnitt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela