.

sjuk

Publicerad 2009-01-30 12:10:07 i Allmänt

Har fått feber, är förkyld, har ont i huvudet. Bra Amanda! Men det ska inte hindra mig från att åka till Jönköping och Göteborg! Varför just nu? hmm..

Ska äta lite mat snart, sedan tar jag ett tåg till lovisa! Mys! Blir därför inte mycket bloggande i helgen. Inget alls.

Kurre!

Publicerad 2009-01-29 23:11:49 i Allmänt




HEEEEJ : )
Nu är det Maria "Kurre" Edlundh som skriver här, jag får gästblogga! woho.
Amanda är hemma hos mig, vi har spelat Super Mario. Nu kanske ni tänker, oj va sent dom hänger, men vi är ju LEDIGA IMON! Vi har kommit fram till at vi blir stressade av att spela, och vi kom inte vidare. Det var synd : ( Men nu är vi glada för vi lyssnar på Chaccaron Maccaron http://www.youtube.com/watch?v=wvkHIZg_954 LYSSNA!

Vill bara säga att Amanda är en riktigt bra tjej, och rolig också <3

Puss från Kurre!

Tränings time!

Publicerad 2009-01-29 18:48:15 i Allmänt

Ska åka och träna om ungefär en timme. Känner mej inte alls pepp för det. Men känslan efteråt är nog det bästa som finns.Att känna svettdroppar rinna ner längst pannan och veta att en dusch väntar hemma.Underbart. Nåja, efter det ska jag till Mia, jag hoppas jag kommer vara pigg haha:)
 
Skoldaen har varit slapp. Fixade klart med bildspelat, som blir rikigt rikigt lamt haha, sedan såg vi en film som vi sedan ska analysera eller något i den stilen. Tack gode gud att jag är ledig imorgon. Jag måste sova ut. Har inte gjort det på hur länge som helst.


Jag vet att jag tjatar men jag vill försvinna ett tag från mitt vardagsliv. Snälla boka en solresa till mig!


Hellre för mycket att göra än för lite...

Publicerad 2009-01-28 22:59:30 i Allmänt

Jag har varit dålig på att blogga idag. Jag försöker skriva 2 inlägg om dagen iallefall. Jag älskar att ligga med datorn i knäet under ett täcke på kvällen. "Min stund". Det enda man hör är ljudet av tangenterna och tvättmaskinen. Min dag imorgon ser ut följande:

7.00- gå upp (döö trött)
7.50- gå till skolan
8.15-15.10- skola
15.10-16.00-Övningsköra med pappa
16.00-17.00 - One tree
 20.00-21.00 träning
22.00-..... till min underbara vän mia

På ett sätt gillar jag att har mycket att göra. Det får mig att känna att jag har "ett liv". Jag vill inte vara "Hon som alltid är hemma och kollar på TV tjej" Nej usch. Hellre för mycket att göra än för lite. Kollade på Made in Sweden innan. Jag får panik på den där killen kommer inte påvad han heter nu men ändå. Så himla seg och omständig. Dom visade ju klipp från Los Angelse och ååå vad jag längtar tillbacka! Men förhoppningsvis så kommer jag kunna åka dit igen.

Grymt skönt att vara ledig på Fredag! Ska åka till jkpg senare på dagen sen. Och sen på lördagen blir det Göteborg. Kommer blir en grymt rolig helg, men som vanligt kommer det går fööör fort. Nä nu måste jag sova.Men det är jätte kallt i huset. Himla renveringshus! vill bara att köket ska blir klart nu så jag slipper el-bygg äckel gubbar haha:)

Sov gott!

 

Rea är bra!

Publicerad 2009-01-26 21:15:48 i Allmänt




Kollage är alltid roligt att göra när man har tråkigt:) Det får mig att längtar ännu mer till stockholm med brudarna. På tal om det köpte jag tre tröjor idag för 200 kr, jag gillar rea priser. Kan det inte vara det jämt? Jag och mamma skulle inte köpa något hade vi bestämt, ja det slutade med att jag kom hem med tre tröjor och hon två. Impuls köp är alltid roligt.

Har sovmorgon till 8.00 folketsjubel på det. Så grymt härligt. Slutar sidan vid 14.00 ,en helt go dag altså. Har förresten köpt gymix kort idag och tågkort så där rök 600 kr på 15 minuter, livet är härligt.


Nu ska jag laddar inför Prison break, ja jag är fast IGEN. Det är du och jag Jessica:)

Sov gott!

Matsäck vilket ord...

Publicerad 2009-01-26 13:36:55 i Allmänt

Hittils har dagen tillbringas i sängen. Ligger hemma med världens magont. Benjamin är med hemma, då han hostar som en liten gris. Så vi tänkte kollar på en film nu, rätt mysigt ändå på en måndag.

Jag hatar att känna att jag ligger efter. Måste jobba klart med historian med median och psykologin *släng en sko på det* Längtar till helgen så sjukt mycket! Jag och lovisa i gbg:) Tjohooo....

Ska försöka ta mig till Willys sen och köpa en liten matsäck. Matsäck vilket ord! Vem har kommi på det? Imorgon är det frilufsdag och den ska tillbringas på Osudden. Jag och Emelie ska pimpla fisk haha:) Hur ska detta gå liksom? slutar iallefall vid 14.00. Så det är rätt nice ändå. Helgen tillbringades genom att gå på begravning och åka till Hillostorp, en konsttig helg med andra ord.

Nu måste jag plugga om jag inte ska gå in i väggen!

Ses!

En lördag

Publicerad 2009-01-24 17:15:09 i Allmänt



Nu ska jag försöka plugga lite. Ska skriva om olika ideologier. Så himla kul! verkligen. Dagen har hittils tillbringas genom att se på Mean girls. Jag tröttnar aldrig på den filmen! Jag känner inte för att skriva så mycket idag. Jag tar igen det imon!


Har en bra kväll!

Nya kläder tack!

Publicerad 2009-01-22 19:07:51 i Allmänt



Någon som har lust att ge mig en check på 5000 kr typ? Det är inte bra att vara i "vill-ha-peridoder" suck. Vart tar alla mina pengar vägen?

Nu ska jag iallefall åka och träna. Mia gör mig och julia sälskapp idag!:) Nice! Så det är bäst jag fyller min flaska med vatten nu för ikväll kommer jag svettas som en gris!

Kaffe in my heart

Publicerad 2009-01-22 10:14:22 i Allmänt



Seriöst, jag har inte gjort ett skit på lektionen. Jag får inte till det som jag vill så jag ger typ upp. Bläää. Aja, ska möta upp mia efter skolan. Vi ska dra hem till mig och fika, så grymt mysigt! Det är nog det bästa jag vet. Att dricka kaffe och lite fikabröd sitta med  en bästa vän och bara snacka,

Jag har fotfarande träningsverk i kroppen , inte skoj alls. Det bytder altså att jag ska träna ikväll med träningsverk hur ska det gå? hahah. Men det är så skönt att komma igång med träningen.

Nu börja min lektion! Bloggar inte mer idag så du vet.

Top modell

Publicerad 2009-01-21 18:49:45 i Allmänt

Varför ska jag alltid fastna i en massa serier, jag hatar det! Nu är det Top modell som har blivit min "plåga". Jag hatar när jag inte kan missa en minut för en serier. Att jag måste hinna hem efter träningen så jag inte missar något "vikigt". Det är helt sjukt egentligen. Att man gillar ett se på ett program där några tjejer bor ett lyxhus, dom tjafsa om vem som "Gå före i duchen" eller vem som har glömt att diska. Sedan åker dom iväg och "ta lite kort" Efter det träffa dom en viss Tyra Banks som på något sätt tror att hon är Dr Phil. Aaa för mig låter det som ett perfekt program hahha:). Ett program som handlar om ingenting. Där man inte behöver tänka. Jag älskar det helt enkelt!
.




Att känna sig behövd

Publicerad 2009-01-21 18:25:41 i Allmänt

Vet du vad som är det värsta som finns? Det är dom dagarna när man känner sig så sjukt obehövd. När ingen skickar ett sms till dig, när ingen vill göra något med dig eller du kommer hem till ett tomt hus. Alla vill känna sig behövda på något sätt eller hur?

"Det bästa boten mot

Ensamhet är en stund tillsammans

med en god vän."


Dagen har varit bra, men samtidigt väldigt segt. I skolan ska vi tar bilder och välja ut ex en låttext och får bilder och text att passar, som om du vet en bra låt säg till för guds skull! Jag orka inte. Har ingen motivation alls nu för tiden. Allt känns tråkigt och extremt jobbigt. Jag är så glad att Januari snart är över. Januari är för mig årets depp månad. Det är isigt på gatorn, eller så regna det och om man har rikigt tur tittar solen fram , vilket den kanske gör en gång på tre veckor. Men nu ska jag inte deppa ner mig i det. För om jag har tagit mig igenom månaden så här långt klara jag nog lite till:)

"Det är inte solsken jämt,

men alla moln

är inte heller gråa."

Jag gillar sådana citat^^. Vet inte varför men dom är så kloka om man kan säga så. Dom får allt att låta så himla enkelt.

En lång dag...

Publicerad 2009-01-21 08:24:02 i Allmänt

Aj, träningsverk i armarna. Men det är klart när man inte har tränat sen jullovet så mår man som man förtjäna. Idag ska jag ta mig igenom skoldagen, massa redovisningar och tjafs. Sedan ska jag gå till farmor/farfar och städa där för att min ekonmi ska blir bättre haha:) När det är avklarat ska jag övningsköra. Efter det ska jag hjälpa pappa med en sak. En fullspräckad dag med andra ord:) Så jag lär vara lika trött som en snigel ikväll.

Blir nog ett större inlägg ikväll!

Hon är som du...

Publicerad 2009-01-19 18:26:21 i Allmänt




Hon är nog den skådespelaren med den mest mesiga och jobbiga rösten som jag någonsin har hört. Alla hennes tonårsfilmer har väl alla sett antar jag. Jag är verkligen ingen Hilary duff fans, men jag måste erkänna att hon är grymt söt och snygg. Vad vill jag säga med detta inlägget egentligen? Jo, så här känner jag. Jag har alltid tyckt att kändisar framför allt skådespelare se fel fri ut. Snyggt hår, snyggt sminkade åå bla bla bla. Sen hittar men helt plötsligt en bild på Hilary duff med nada smink, med halv rufsigt hår och ringar under ögonen. Hon ser ju inte alls ut som på bilden jämte där hon se helt fel fri ut.
Nu låter det som om jag tycker hon är ful utan smink och hängande hår.Det menar jag inte alls! Men det är roligt att se att kändisar faktist också är människor. Detta får mig att inse hur media ger fel intryck av kända människor. Man kan inte se ut som Hilary duff för hon "gör det inte ens själv". Hon är som du, en tjej som skiter i hur hon ser ut ibland. Det är egentligen sjukt när man tänker efter. Vi ser endast henne när hon är som mest sminkad, den dyraste klännigen och de vackraste juvelerna. Och då tänker vi "om ändå jag kunde vara lika söt..."

Klart du är vacker utan smink, men det jag menar är att om du skulle har en stylist som fixade till dig i 4 h så skulle du minst vara lika söt och snygg som Hilary duff. Eller är jag helt ute och cykla?

10 anledningar ...

Publicerad 2009-01-19 10:50:05 i Allmänt


10 anledningar att längtar till sommaren:


•1.       Du kan sova hur länge du vill (för det mesta)

•2.       Det är ljust ute 24/7 vilket gör att du blir pigg

•3.       Du kan skita i smink

•4.       Du kan åka och grilla med dina vänner och bada

•5.       Du ta dagen som den kommer

•6.       Du har mycket tid över för saker du gillar att göra

•7.       Du har tid att tänka

•8.       Du har inte mycket tider att passa

•9.       Du kan i stort sett göra vad du känner för

•10.   Om du har ett jobb kommer du tjänar massor av pengar till att köpa något kul.

Ja, jag har tråkigt, men hur kul är det med historia när man ska skriva om olika ideologier? Precis jätte jätte jätte tråkigt. Passade på att sätta ihop ett kollage med insperationer för sommaren. Har jag sagt att jag längtar eller sommaren?


Jag har kommit på att måndagen är precis vad man gör den till. Från och med nu ska jag tänka positivt. Jag är så trött på att har söndags ångest, det förstår hela helgen. Lev i nuet liksom. Jag har förhoppningsvis massor av måndagar kvar i mitt liv att leva, därför måste det väl finnas något positivt med denna dagen eller? Tveksamt ,but I will try. Nää nu måste jag jobbar på med historian. Vi har en vikarie idag som ,ja vad ska man säga, han gör inget. Bara sitter där, och det får han betalt för?

ses senare!

Du kör as dåligt syster !

Publicerad 2009-01-18 16:15:33 i Allmänt

Har precis övningkört lite nu, och det gick väldans bra. Jag blir alltid lika förvånad att det är JAG som kör bilen. Rätt läskig tanke men jag tycker det är såå kul att köra! Men det är klart när man har en 10-årig lillebror i backsätet som sitter och skratta och säger att man kör as dåligt blir man ju inte på bra humör. Varför skulle han med liksom? Det slutade med att vi stannade till vi willys och köpte lösgodis för 60 kr. Så vi lär blir tjocka ikväll. Men på något sätt måste man förgylla söndagen.

Idag har det även hunnits med att möblera om i mitt rum. Flyttade på sängen. Rummet känns mycket större .Jag ropade på pappa och frågade vad han tyckte, hans svar var " du gör ju alltid om så det är ingen skillnad" sen gick han ut. Jaha kände jag, vilken hjälp man få.  Sen med nya hyllor och en stor fet matta kommer det bli kanon tror jag!

Nu sitter jag i min kära bror i mitt  rum och kollar på TV. Vi har tänt massor av ljus så jag erkänner att det är rätt mysigt. Anton ska åka när som helst. Men det känns inte lika jobbigt denna gången för jag ser honom nästa helg och helgen efter det, för du ska jag och lovisa åka upp till gbg och träffa våra bröder. kommer blir så skoj så!

God morgon!

Publicerad 2009-01-18 11:37:10 i Allmänt

Vaknade tidigt idag, jag som ville sova länge. Men vårt hur är så lyhört så det är inte mycket att göra åt saken. Min första tanke när jag vakande va " åå nej det är skola imorgon" härligt va? Jag är så sjukt skoltrött.Jag vill inte mer nu! Allting suger så himla mycket. Ja ja det är ju bara 1,5 år kvar BARA! det är en evighet... hur ska jag liksom stå ut? Ge mig kraft liksom

Gårdagen var trevlig, men dock var jag väldigt trött på slutet, jag är verkligen inte sen-kvälls-människa. Vi såg på filmen Kung fu panda. Visst den är rolig men inte såå kul.

Ska ut och övningsköra idag sen med. Med tanke på att det gick så bra igår hoppas jag på samma tur denna dagen. Fundera på att börja ta teori kurse med Mathilda som börja imorgon, men vet inte om det är för tidigt än.

Jag bloggar mer ikväll

En lördag

Publicerad 2009-01-17 13:17:19 i Allmänt



kvällen igår var väldigt skoj. Alltid kul att träffa lite folk. Dock tyckte min mamma att vi syskon aldrig kan se normala ut på kort, vad kan hon menar med det? haha.


Ikväll blir det att vara med vänner ! nice price. Men innan dess ska jag ut och övningsköra. Jag vill har körkort nu! Tänk att får köpta en lite söt bil åå vad kul!


Nu ska jag äta middag! ciao!



Skriv torka..

Publicerad 2009-01-16 14:18:41 i Allmänt

Kvällen kommer tillbringas i JKPG. Min svägerska ta examen, grattis! Men innan dess ska vi förbi IKEA och köpa hyllor till mitt rum. Har insett att det behövs, och med den nya mattan som kommer nästa vecka kommer det blir fint där inne hoppas jag!

Men nog om det. Ikväll träffa jag lovisa:) alltid lika kul att träffa den kvinnan.

Jag har ingen fantasi att skriva just nu. Blir nog lite mer text imorgon.



Hava a nice day!

Trött...

Publicerad 2009-01-14 17:59:43 i Allmänt



Dett är vad jag har gjort i skolan idag. Fy vad segt. Resultatet är väl okej, men liksom lätt att göra reklam för semester i dessa tider haha. Men det löste sig till slut efter lite utbrott och panik.

Var och städade innan hos farmor och farfar, money money!  Så gymt skönt med lite extra pengar. Jag spara för fullt nu till Stockholm och en TV. Min ekonomi går inte alls ihop sig.

Idag är jag grymt trött, skulle kunna somna nu framför datorn. Ikväll blir det att kollar på lite TV och slappa. Kanon med andra ord!

ett litet inlägg...

Publicerad 2009-01-13 21:19:58 i Allmänt

Man måste ha mål eller hur?  Att tänka "när jag har gjort det, så ska jag belöna mig själv genom att köpa det, eller ät a en stor tårta" Ni fattar grejen.  Jag kom ihåg för typ 2 år sen. Jag hade jätte svårt för matte, det har jag nu med men iallafall. Varje gång jag klarade ett matte prov så belönade pappa mig med ett gott fika bröd och en tidning. Det var alltid en lika skön och stolt känsla. Vad är dina mål? Jag känner mig djup haha....

Nu ska jag se på TV. Vi ses !

Skofanatiker

Publicerad 2009-01-13 20:36:16 i Allmänt


Jag orkade verkligen inte träna ikväll. Jag är lat. Istället sitter jag och äter choklad och kollar på TV, bra Amanda, skit bra! Men det är faktiskt riktigt skönt att bara vara ibland.

Sen är det så att jag har blivit helt kär i dessa skor. Ååå jag vill ha dom! Jag är nog en sån kallad skofanatiker. Jag älskar skor med hög klack, eftersom jag är så galet kort. Det får blir ett par sådana sen när jag och tjejerna dra till Stockholm!

Snart är det sommar eller?

Publicerad 2009-01-12 17:24:54 i Allmänt

Jag har kommit fram till att livet går så mycket lättare när man tänker positivt, vilket har lätt till att jag och Sara har skrattat i stort sett hela dan i skolan. Ååå vad härligt det är att skratta. Men just nu sitter jag och är helt desperat. Jag vill till solen! NU!! Men snart är det sommar. Det går nog fotare än vad man tror, hoppas jag.

-Anna det är jätte långt hem
-blicka alltid framåt.
Så himla kul, när man är as trött och det droppa ner regn från himlen.

Don't stop me now
I'm having such a good time
I'm having a ball
Don't stop me now
If you wanna have a good time
Just give me a call
Don't stop me now
'cause I'm having a good time
Don't stop me now
Yes I'm having a good time
I don't wanna stop at all

Söndag

Publicerad 2009-01-11 13:52:47 i Allmänt

Som vanligt susar helgen förbi lika fort som den kom. Den här  helgen har varit blandade känslor. Ångest över skolan, sorg över en familj. Det har varit en speciel helg. Det har varit någon jobbig känsla i kroppen som liksom inte vill försvinna. Men jag antar att det är ganska normalt. Och idag känner jag mig faktist rikigt glad, trots att det söndag. Jag börja vänja mig vid en del tankar. Jag ska försöka att vara posivit.

Julfesten gick iallefall vägen igår. Jag och Daniel insåg att det var första och sista gången som vi är ett värdpar haha. 


Nästa vecka får jag träffa Anton när linnea tar examen. Jag saknar den lilla pojken. Eller lilla och lilla haha. Det väsrta är att jag vet att det kommer blir värre med tiden

Blir kanske ett inlägg senare idag!

Utkast: Jag har ...

Publicerad 2009-01-08 18:42:54 i Allmänt

Jag har kommit in i någon sån där "måste har period" Jag vill ha så mycket nytt. Jag gillar inte sådana peridoder. Jag måste faktist spara mina pengar! Skärpning Amanda! Hej i-landsproblem typ. Det är väl nåot slaga januari-feber antar jag.

Nu ska jag äte lite mat. Imorgon blir det att bowla i skolan, sedan hem. En kortis dag , och det gillar vi starkt!


"Var inte rädd för att göra misstag det är det du ofta får belöning för"

ett mini inlägg

Publicerad 2009-01-08 13:49:01 i Allmänt

Om du fick gå tillbacka i tiden och ändra en sak, vad hade du gjort om? Och om du nu gjorde om denna sak, hade det blivit till något bättre?

Jag känner mig konstig idag. Det är en sån där dag då det rulla miljoner tankar i huvudet.  

Förövrigt sitter jag i skolan nu på rast. Rätt kul att träffa kompisarna i klassen igen. Men lite mer lov hade inte varit fel känner jag. Vi ska göra någon reklam grej.



Kommer nog ett inlägg senare idag.

Nu blir det ett bad för mig

Publicerad 2009-01-07 17:43:16 i Allmänt

Jag insåg att ett bad skulle inte vara helt fel nu. Så det får det bli innan Top model. Jag vet att jag kommer blir beronde som vanlig. Men hallå det är ju skit kul!

Kollade igenom HM:s nya katalog. Blev helt kär i denna blusen. Jätte fint till ett par shorts till sommaren. Give me!

Nya människor är bara nya en dag

Publicerad 2009-01-07 14:37:59 i Allmänt

Jag är sjukt trött på människor som hoppar in och ut i ens liv. Förstår dom inte att dom såra människor? Man berätta sina tankar och känslor , man öppna upp sig för någon. Sedan duger man inte. Man blir tråkig. Man vill har en ny vän. Det roliga är att nya människor är bara nya en dag. Det har fått mig att inse att dom vänner som verkligen är mina vänner dom ska vara mina hela livet. Dom äkta vännerna finns där hela tiden. Inte bara när det passar. Det som är mest tragisk är att människor som hoppar ut och in i ens liv inte fattar det själv att dom gör just det, just såra människor. Jag är trött på folk som gör så. Jag vill inte har något med dom att göra. Det är mitt nyårslöfte. Håll dig till vänner som stannar kvar.
 
Vad är ditt nyårslöfte?

Jag vill vara brun!

Publicerad 2009-01-07 14:23:58 i Allmänt

Kom precis hem från farmor och farfar, Har städat där idag. Gick helt okej. Nu ska jag gå ut i detta underbara väder med lollo.

Jag är sjukt desperat efter sol och sommar. Bara känna värme. Att vara brun och bara skit i smink och har på sig ett linne och en kjol. Jag tror att denna sommaren kommer blir en utav dom bästa. Det är ju nu kompisarna börja får körkort, dock får jag vänta tills oktober. Men imorgon börja verkligheten. Skolan. Bara tanken gör att jag får panik. Ett helt halvår i skolan. Hur ska jag klara det? Hjälp liksom!
 Jag och lollo på nyår


"Den som alltid har bra själförtroende ljuger för sig själv och för andra." sant.

Tisdag...

Publicerad 2009-01-07 00:20:30 i Allmänt

Alltid svårt med första inlägget. Hur mycket ska man berätta för folk som kanske tittar förbi och läser? Svårt. Det får blir som det blir helt enkelt. Men jag är grymt taggad att skriva om mina tankar som rör sig i mitt lilla huvud....

Dom sista dagarna på lovet har varit helt perfekta! Det har tillbringas en hel del tid med mina vänner. Jag inser hur mycket jag verkligen är beroende av dom. Lovisa och Julia sovde över i natt. Sen kom mia på förmiddagen, som nu mera är som en morgon för oss som har lov. Jag börja får panik och ångest över att skolan börja på torsdag....vill inte.....

Nu ska jag stänga av datorn. Skriver nog något mer imorgon.


Sov gott!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela