.

Amanda gillar....

Publicerad 2009-10-28 18:53:41 i Allmänt
.....den nya kamerna som slinker ner i postlådan om några dagar.....

Jag ska göra mitt hår imorgon istället. Lika bra det, så jag hinner planera lite hur jag vill ha det.

hej typ...

Publicerad 2009-10-28 17:31:31 i Allmänt

 

webcam är och förbli alltid lika roligt!
Jobbade mellan 10-15 idag. Skönt att det inte var längre om jag ska vara ärlig! Om en lite liten stund ska jag slinga och klippa håret, najsssss. problemet är att det kommer åka av jätte mycket, för mitt hår är så galet slitet och torrt. Drömen om rikigt långt hår kommer nog aldrig blir sann. Tror inte mitt hår kan blir hur långt som helst heller för den delen. Senare blir det sisa genrepet med kören. 

Har en bra kväll!  

If I was rich girl (na-na-na-na-na-na-na-na-na nah)

Publicerad 2009-10-27 17:21:20 i Allmänt

Tanken slog mig idag när jag stod där och packade upp låda efter låda. Jag är så sjukt äckligt bortskämd, klagande, själviska och gnällig att det inte är mänskligt! Det finns flera tusen i Sverige som inte har jobb som får sälja sina hus för att ha råd att försöja sin familj. Här står jag Amanda 18 år och klaga över att mitt lov inte blev som jag tänkt mig. Skäms skäms skäms. Jag hatar gnälliga personer, det är det VÄRSTA som finns. Ingen gillar en gnällig person.


Älskar verkligen HM:s shop online. Synd att det är så länga levernasdagar bara.

Tungt...

Publicerad 2009-10-26 17:36:11 i Allmänt

Man ska inte klaga men det här lovet blir inte alls som jag har tänkt mig. Jag har sett bilden framför mig länge. Jag sitter i soffan med tända ljus, teoriboken i handen, kaffe på bordet och bara ta det lungt. Men nej! Nu ska jag jobba från mån-ons. Jag är verkligen jätte tacksam att jag har ett jobb som jag kan gå till men just nu ville jag verkligen bara slippa en massa tider och vara aktivt liksom. Att bara vara. Jag slutade dock lite tidigare idag än vad jag trodde. Men som sagt när pengarna finns där på kontot klagar jag nog inte längre...Det jobbigaste är att man är inställd på hur saker och ting ska vara och så ändras det. Nä nu får jag sluta tycka synd om mig själv....Money money money!!!!!

Förövrigt har jag namsdag idag. Verkligen stort! Har fått 5000 kr, en ny bil och en resa till Italien.  Mmm precis. Nu ska jag ta ett skönt bad och sedan umgås med Benjamin och ser på någon dålig film och frossa popcorn.Hard work work!

Publicerad 2009-10-25 22:45:02 i Allmänt

Imorgon är det EN sak som gäller och det är att plugga. Jag har bestämt att det blir ingen TV, ingen dator och inga som hels undan flykter. Jag ska ta en härlig sovmorgon, en god frukost och efter det ska jag sitta nedgräv i boken med en kopp kaffe jämte mig.
Saknar min jullebulle!Hoppas du har det bra i Stockholm.


Förövrigt har min dag varit jätte bra. Men jag känner att jag är konstant trött. Jag vet inte varför men det är väl en sån period som man har ibland.

Min Lörsdag

Publicerad 2009-10-25 10:28:57 i AllmäntEn mycket spännande match! Jag konstaterade att innebany är ganska roligt att skåda ändå.Senare åt vi på Jensens. Så grymt gott! Jag tar alltid samma mat när jag är där, fläskfile med potatis och bearnisesås!Dagen avslutades med att jag och Carro åkte till burger king och tog en coffeshake. Sedan åkte vi hem till mig käkade lite kvällsmat. Vi bestämde för att se en film som var otroligt meningslös, den handlade inte om något men det kan vara ganska skönt ibland! Tack för kvällen vännen!

En bra dag!

Publicerad 2009-10-24 18:35:17 i Allmänt

Kvällen igår blev mycket trevlig och lyckad! Tyvärr somnade jag ganska sent så idag när jag skulle gå upp var jag otroligt trött. Gick upp vid havl nio för att åka till Jönköping för att se broder spela innebandy match, okej nu ljuger jag. Jag var mest med för att shoppa. Och gissa!? Jag blev inte ett par skor rikare, inte två utan TRE! Skopunkten is the shit! Blev mycket mycket nöjd. 10 cm klack på all tre ,så nu ska jag minssan inte ser kort ut när jag står framme på scenen och sjunger med dom andra. Benjamins matchen blev väldigt intressant då en riktigt snygg domare dömde matchen. Mina ögon hade något väldigt snyggt att titta på! Nej usch, nu låter jag som en 14-åring! Skäms!


Gick förbi lovisa när hon jobbade! Hennes blick var nog dagens höjdpunkt! Nu ska jag iväg med Carro till Burgerking, sedan blir det nog en film eller något i den stilen, ingen va så på att parta loss om man säger så!
 (Slänger in bilder imorgon på mina skor)

Har en bra kväll!

Att vara liten

Publicerad 2009-10-22 20:07:04 i Allmänt


Vad hände?

Sitter och kollar på gammla bilder. Det är knäppt, allt går så otroligt fort. Minnen passera, stunder försvinner och man är inte så liten längre. Jag minns när jag var liten och undrade hur jag skulle se ut när "jag blir stor" Man märker inte att man blir äldre. År bara passera. Jag vill ta vara på stunder. För dom kommer aldrig aldrig aldrig igen. Hur mycket vi än vill. Ibland vill man vara den där lilla lilla flickan som inte har ett enda bekymmer i hela världen. Som bara är. Som bara kan leka hela dagarna. Och om det någon gång kniper kan hon bara gråta ut i sin pappas famn. Tyvärr är man inte liten längre. Man måste vara stark och vara på topp. Jag saknar tiden utan några krav och massa måsten!

Nice

Publicerad 2009-10-22 18:48:00 i Allmänt

Skepp och hoj kamrater. Hoppas det är bra med er. Jag känner mig faktist väldigt glad och positiv idag. Redovisningen idag gick jätte bra, jag och Sara hann tillslut klar med projektet! På samhäll skulle vi göra vårt "drömland" Även det gick bra. Efter skolan gick jag till farmor och farfar och städade. Jag tycker verkligen om att vara där. Att sitta och fika med tända ljus och prata! It is great.

Nu har jag precis duschat och sitter och kollar på The Doctors. Imorgon ska jag på ett studiebesök sedan är det LOV! har nog aldrig längtat så mycket efter lov som jag gör nu. Ska blir otroligt skönt. Jag har besämt att försöka plugga så mycket jag kan på lovet fast sova länge på morgonen, en bra komination där!


Nu blir det kaffe!

Jag ska på Idol... YEAA!

Publicerad 2009-10-22 10:44:18 i AllmäntPratade med Lovisa och nu är det besämt att det blir Idol finalen. Hon har precis beställt biljetter! Kommer blir så kul! Vi pratade om det förra året med men vi var för sena med biljetterna men nu har vi fått. Kankse inte världens bästa platser men ändå!

Så 10-13 December kommer jag befinna mig i Stockholm och leva livet!

Projekarbete

Publicerad 2009-10-21 14:44:33 i Allmänt

Om en halvtimme kommer Mia hit. Vi ska jobbar med projektarbetet och beställa tid för massage som vi fick av några vänner i sommras på vår 18 årsfest!
Dagen har för övrigt varit bra. Var på studiebesök och var kvar i skolan och jobbade med grafisk profil som ska vara klar tills imorgon ,som jag och Sara hade glömt bort. vi satt även och kollade igenom katalogen för studentmössor och sådant till. Det känns verkligen konstigt. Jag vet att jag kommer saknar skolan, att träffa människor i min ålder varje dag som har likadana intressen som jag, som vet hur det är att vara 18 år liksom. Det kommer jag saknar. Men ändå så är jag nog redo att lämna det livet. Jag vill blir mer självständig, ta vara på mig själv, kunna köpa det jag vill och göra alla de sakerna som jag så länge har velat men inte kunnat. Jag ser fram emot att se vad som kommer hända med mitt liv. Det behöver inte vara stora saker ,utan små saker som jag klara av fast jag kankse inte trott det från början.

Nu ska jag göra klart den grafiska designen och lite senare göra kaffe!

Lägg tid på rätt saker!

Publicerad 2009-10-19 14:04:38 i Allmänt

Är du nöjd mig dig själv?Sådana saker har jag tänkt på ibland. Tycker jag att jag är snygg? Eller kanske söt? Är jag tillräckligt smal? Utseende fixering för mig sträcker sig ungefär till att man antingen är tjock,smal,mellan,lång,kort och stor eller liten näsan, okej du fattar. Men det kan vara många ”fel” tydligen. Det finns en sak som jag absolut hatar och det är allt tjat om hur man ska se och ut och vara. Varför vill man eftersträva att se ut som modeller som bantat sig själva, igenom halva livet? Är det en sund förebild? Tror vi att vi blir lyckligare genom att se ”perfekta” ut och har den mest trimmade kroppen Är det värt att i stort sett bo på gymmet, aldrig unna sig godis och onyttig mat bara för ett ideal? Det kommer alltid finnas saker med oss själva som vi inte är nöjd med. Det kan vara något i vår personlighet eller kanske en kroppsdel. Men vet du, hur mycket du än tjatar och berätta och tänker om exempelvis i dina stor lår, kommer de inte blir mindre. Jag ser det så här. Gör du något åt det eller håll det för dig själv.

 

Jag tror vi lägger ner alldeles för mycket tid på att jämföra oss med andra. Vi ser det i spegeln som vi avskyr, vi undrar varför vissa kan så mycket och är så begåvade. Jag vet en sak, och det är att jag är jag och jag duger som jag är. Jag har inte den snyggaste kroppen, jag säger fel saker ibland MEN jag tänker inte jämför mig med andra. För jag har säkert något som någon annan vill ha och tvärtom om.

Hemma

Publicerad 2009-10-19 08:18:39 i Allmänt

Nu ligger jag här i min säng och kollar på "Vakna med the voice" Har egentligen APU idag men jag ligger hemma med med magont. Jag hatar det, men jag vet att jag inte kan göra så mycket mer än att ligga i sängen. Så jag har inga skuldkänslor heller. Kollade just på en tjej som fick shoppa precis vad hon ville för  10.000 kr på en halvtimme. Kunde inte det varit jag?


Snart är det loooooooovvvv. Jag ska verkligen plugga så mycket teori jag kan då. Känns som jag inte kommer någonstans. Man kommer liksom till en punkt då det går så himla trögt. Men jag kämpar på. Förresten så drömde jag en jätt hemsk dröm inatt. Jag drömde att mamma och pappa dog och att jag fick flytta till mormor. Jag grät hela tiden. Men som sagt just a dream!

Nu ska jag kollar på TV.

På G...

Publicerad 2009-10-16 19:37:10 i Allmänt

Vad har hänt med den här dagen? Helt plötsligt är det kväll. Ska snart iväg iväg. Kommer blir en bra kväll! Imorgon blir det projektarbete med mia och kanske lite filmning? Även det kommer blir en bra dag. Söndagen är det övning med kören. Ja en fullproppad helg som vanligt. Min dagar utan "smink" är väl förbi ( använde aldrig smink på söndagar innan) Onödig information för övrigt.
Har känt mig lite nere idag. Jag vet inte , men det är väl vädret och att det är så mycket av allt just nu. Ni vet när man känner sig som en hamster i hamsterhjulet. Samma sak dag in och dag ut....

Har en bra helg!

22.22

Publicerad 2009-10-15 22:22:12 i Allmänt

Sitter och håller på att göra en cd-skiva med mina favoritlåtar. Tänkte det kunda vara lite kul att har när man sitter i bilen i längre sträckor! Yeaa yeaa yeaa! Idag har det varit en bra dag. Konstigt hur det kan vända. Igår tyckte jag bara att allt var skit men nu finns det hopp igen! Men det är klart att vara 18 år och tjej har man väl sin rätt och livet går lite upp och ner?

Imorgon slutar jag vid halv tolv,rikigt skönt! Sedan har jag körlektion vid 12. Var grymt nervös innan idag med tanke på att det inte gick så jätte bra igår. Men körde med pappa ikväll och övade på backa in i fickpakering och backa runt gatuhörn så nu känns det mycket bättre. Jag känner att jag har koll på läget! Jag stressa alltid upp mig själv när jag ska göra något som jag inte är van vid. Jag måste har kontroll på något sätt.Jag skratta alltid lika mycket när jag ser den här bilden! Saknar sommaren men jag är väl inte heller den som lever på minnen. Visst kan jag saknar vissa saker som olika resor och sånt, men inte så att jag ligger i sängen varenda kväll och tänker på minnen. Jag skulle bli galen. Man måste blicka framåt,fokusera på nya saker.

Nu ska jag krypa ner under täcket. Det är konsigt att jag inte trött,är alltid det på torsdagkvällen men nej nej.
Sov gott vänner!

Jag får inget gjort

Publicerad 2009-10-14 19:52:21 i Allmänt

Har precis taget ett varmt bad! Underbart skönt. Känns som jag ligger efter i allt i skolan och allt annat för den delen med, men ändå får jag inget gjort! Vill bara har lov nu och "hinna ifatt mig" Körlektionen gick inte så bra idag, eller det gick inte jätte dåligt heller men aa svårt att förklara. Har lite svårt med fickpakering så pappa kom en vädligt smart idee, han ska "rita" upp en så jag kan öva hemma och lägga ut föremål som ska vara bilar. Ska bli spännande och se vad det slutar.

Skulle egentligen varit med miafia idag och jobbat med projektarbetet men hade så mycket annat att göra, förlåt vännen! Men det får blir en annan dag. Nu ska jag snart kolla på "Mammas pojkar" och steka mig en korv, haha vilken mening.Fick hem vårt "familjekort" Jag älskar verkligen min familj! Åhhh vad dom är bra!

Det är kallt!

Publicerad 2009-10-14 10:39:54 i Allmänt

Det är iskallt i klassrummet, vi har tema vecka som suger, jag har en i min grupp och det är Jan, jag har en körlektion idag som jag inte orka och jag är dessutom allmänt trött. Känner inte alls för något. Vill bara ligga under täcket och sova och vakna om en vecka eller så.


I will survive he he he.... Jag försöker intala mig själv!


Nu ska jag skriva om brott och straff! Jätte pepp verklingen!

Måndagkväll

Publicerad 2009-10-12 22:11:31 i Allmänt

Jaha då lider måndagen mot sitt slut. Alltid lika skönt att den dagen är över. Träningen gick över förväntan. Tyckte det var ganska kul idag, och det är ganska ovanligt. Nu ska jag duscha och sedan kolla på någon film!


Sov gott!

Det är kallt ute!

Publicerad 2009-10-12 17:12:33 i AllmäntToday har det varit en ganska seg dag. Skolan var ju inte jätte rolig, men det är ju ingen nyhet precis. Cyklade hem efter skolan och det nöp i kinderna av kylan, det har verklingen blivit kallt nu på en gång! Ganska mysigt ändå. Så nu får man fika hur mycket som helst och tända levande ljus och titta på dåliga serier. Jag är redo helt enkelt! Om en stund ska jag ner och öva med kören efter det blir det träning. Sist men inte minst ska jag hinna ser lite på Hollywood fruar och sist dyka ner i sängen.

Nu ska jag göra i ordning mig!

Ett inlägg för dig!

Publicerad 2009-10-11 23:38:20 i Allmänt

Det är svårt att beskriva hur mycket jag verkligen tycker om dej. När jag är med dig så inser jag hur mycket jag saknar dig. Tanken på att inte veta när man ses igen är jobbigt. Jag har alltid lika svårt för det. När jag ser dig passera och du går åt ditt håll och jag åt mitt. Jag vill vara där du är. Inga avstånd, inga långa tågresor inte massa planering.  Jag inser varje gång jag är med dig hur mycket jag saknar det där spontana. Men jag uppskattar varje stund med dig!

Vissa människor vet man att man inte kommer umgås med hela livet. Men jag vet att när jag är gammal och sitter på ett ålderdomshem så kan jag se tillbaks på mitt liv och veta att du alltid har funnits där. I mina lyckliga stunder och i mina jobbiga stunder.


Du är helt perfekt!


Älskade vänner!

Publicerad 2009-10-11 23:28:01 i Allmänt

Ibland slår det mig som ett slag i ansiktet vilken tur man har. Jag är så otroligt glad och lycklig över mina vänner. Det är svårt att beskriva hur mycket dessa personer betyder för mig. Jag har väl aldrig varit med om något rikigt hemskt men om något skulle hända mig vet jag att dom skulle backa upp mig till 100 % Jag blir alldelse varm i kroppen när jag tänker på hur mycket dom betyder för mig. Det är svårt att uppskatta vänner ibland. Man tar det för givet på något sätt, dom finns ju alltid där liksom. Men jag vill att ni ska veta att ni betyder otroligt mycket i mina ögon!

Lovisa kom som sagt igår. På kvällen lagade vi mat tillsamans med mia och kollade på körslaget. En lugn kväll med andra ord. Väldigt skönt tycker jag. Idag så åkte vi till jönköping och släppte av lovisa.
Sedan gick jag, Mia och Mathilda på Fame. Hade inte förväntningar på filmen men blev positivt överaskad. Jag blir alltid så inspererad när jag ser "musikalfilmer" Dans,sång och teater i ett paket kanon! Nu ska jag sova. Har inte studiedag som alla andra i Värnamo kommun!

Sov gott!

Nystädat

Publicerad 2009-10-09 14:50:22 i Allmänt

Jag fick ett sådant där "ryck" och har städat hela rummet! BRA Amanda BRA! En applåd där ja. Jag har vädrat madrasser,kuddar,moppat, damsugit och damat! Känns så skönt efteråt. Nu ska jag slappa och plugga lite teori. Den här helgen kommer blir bra! Lovisa kommer! Och på söndag blir det bio med vännerna! Niceprice. Så helgen kan inte bli annat än lyckat.Kolla vad fint det blev! (Man ser verkligen såå mycket haha)

Igår var jag med Carro! Ju mer jag är med henne och lär känna henne. Destu mer inser jag vad bra hon är! Är verkligen glad att hon har kommit in i mitt liv måste jag säga!

Nähä. Nu ska jag stänga av datorn och vila! Har en bra dag!

Tjenarrree

Publicerad 2009-10-07 16:07:14 i Allmänt

Idag var jag en dålig människa. Jag struntade i skolan. Hade bara en lektion och jag orkade verkligen inte. Senare åkte jag, Mia och Amanda ner och betalde lite till greklandsresan! Kommer blir så kul. Längtar verkligen!Tog tag i situationen och köpta silvershampo och värmeskydd till håret. Mina pengar! Ahhhh. Aja, om man ska vara fin får man lyda pinn eller vad det är dom säger!

Nu ska jag plugga lite teori var ju tanken.
Har en bra dag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela