.

smileyMiley

Publicerad 2009-07-30 20:53:59 i Allmänt

Just nu dunkar Miley curys i mina högtalare. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tyckte om henne. Till en början tyckte jag hon var en fjortis som alla andra fjortisidoler men ju mer jag har lyssnat på henne ju mer tycker jag om henne.

Jag blir sädår imponerad över hennes liv. Hon har konserter, hon går i skolan, hon resor jorden runt. Är jag avundsjuk? Svar nopp. Jag är nog världens hemmakäraste tjej. En dag hemma i mjukisbyxor, inget smink och dricka kaffe räcker gott och väl för mig för att känna mig lycklig. Tänk vad olika liv man lever. Är man lycklig ju mer saker man har, ju mer pengar man har? Ju mer framgång man når? kanske,kankse inte.

Nu ska jag stänga av datorn och kollar på film.

Sommaren är kort

Publicerad 2009-07-30 20:29:35 i Allmänt

Min sommar är mer än bra. Jag känner mej så lycklig och glad. Men ibland kommer panik ångest, varför ska alltid allt gå så bövlens fort? Snart dra skolan igång igen, hur ska jag orka ett helt år till?Hur ska jag kunna vara så positiv som jag är just nu? hmm...Men det finns en sak som jag längtar till och det är hösten. Jag minns att jag tänkte förra hösten "hur kunde jag längta efter höst och vinter?" Nu gör jag det lite ändå. Den där känslan av att sitta i soffan med en filt om sig och en kopp te och kollar på ett dåligt TV-program.

Jag minns förra vinter. Vissa veckor var jag så deprímerad. Jag hade ständigt en klump i magen. Det var bara mörkt ute 24/7. Jag hade svårt att veta vad jag egentligen ville och hur jag skulle vara. Det är svårt att förklara. Men jag antar att alla är lite deprimerade under vinter halvåret. Under sommaren är allt så enkelt. Under vintern gå man lite runt som i en dimma. Nu ska jag slutar att prata om väder och vind.

Det här med att blogga har som sagt inte gått jätte framåt under sommaren. Tänkte lägga av ett tag, men sen igår kväll så kände jag bara att det är trots allt ganska kul. Jag har fotfarande lite svårt för mig att bestäma hur mycket jag ska skriva ut. Hur mycket kan ska man skriva ut? För ofta är det så att man skriver ett inlägg för stunden och det känns bra, sedan när man kollar igenom sina inlägg skäms man något så grymt för att man har berätta lite för mycket. Jag antar att lagom är bäst.

XX

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela