.

The first cut i the deepest

Publicerad 2010-10-31 23:20:18 i Allmänt

Helgen är förbi. En ny vecka. Nya dagar. Välkommen! Jag tror det kvittar hur man gör det. Söndagar kommer alltid vara någon form av depp-återhämtning-skön-ångest DAG. Helt beroende på hur veckan har sett ut.

Min måndag kommer blir mycket bra tror jag. Ska till farmor och städa. Är så van att skriva "Ska till farmor och farfar och städa" samma sak när jag ska ringa till farmor från mobilen och det kommer upp "Ring till farmor och farfar. Jag har inte kunnat ta bort hans namn än. Inte än. Samtidigt är det läskigt hur fort vi vänjer oss vid att människor lämnar oss. Vi sörjer ett tag sedan inser vi att vi måste gå vidare även om vill inte vill. Hur som helst ska jag tända ett ljus till helgen på min farfars grav.

Nu spårade jag ut här. Efter jag har städat hos farmor ska jag luncha med Mia. Vi får ser hur dagen utveckla sig.

Sov gott!

Lördagkväll

Publicerad 2010-10-30 17:14:52 i Allmänt

Hoppas på en trevlig kväll !

Hare gott...





Hittade en svart långklänning som mamma en gång i tiden haft. Vet inte om jag ser ut som en häxa eller om det faktist är lite snyggt? Jaja. VI kör på det här.

Noel

Publicerad 2010-10-29 16:40:04 i Allmänt

Jag har visst lovat att vara barnvakt imorgon. Nu fick jag höra fråm min bror att dom dumpar av barnet , eller Noel som han heter klockan 08.00. Hmm... Det var den sovmorgonen det. Men å andra sidan älskar jag verkligen att vara med denna myskille!




Världens sötaste unge!

Coolt!

Publicerad 2010-10-29 16:33:07 i Allmänt



Jag och Mia åt som sagt frukost på donals idag. Super mysigt! Vi testade även hennes nya telefon som är super på att ta kort!

Jag vet inte rikigt vad som händer ikväll. En del av mig vill verkligen bara vara hemma och bara vara medans jag verkligen vill träffa lite vänner. Uschhh vad svårt!

Helg snart!

Publicerad 2010-10-28 21:17:36 i Allmänt

Här sitter jag i sängen och njuter av att veckans arbete är över. Borde städa mitt rum men jag skiter i det nu.

Imorgon ska jag och Mia äta frukost på MC. Ska bli väldans trevligt. En en vända på stan ska hinnas med. Efter det ska jag hem och bara ta helg. Tror faktist att det blir en myskväll hemma. Inte ofta det händer nu för tiden. Ska hyra en film och köpa 7 kilo godis ungefär. Sen ska jag somna framför TV:n. Åhhh vad underbart det låter!

Sitter och lyssnar igenom en massa sommarlåtar. En låt är verkligen speciell för mej. Många tycker den är jätte dålig men när jag lyssnade på den låten under en händelse och efter det har den fått en sådana betydelse för mig. Tänkter inte går djupare in på det. Men jag känner mej så lycklig när jag hör den. Jag blir så full av kärlek. Samtidigt för jag en sådana ångest, för jag vet hur jobbigt jag tyckte det var just då. Nu blir jag djup igen... tyst Amanda TYST. Okej.

Förövrigt har jag skratta hela dagen åt Anton. Vi var och handlade på City Gross. Fruktansvärt roligt. Allt han gör är roligt. Det kvittar liksom vad. Åhh! Gillar min bror!

Nu ska jag vara lite social mot dom andra i familjen. Ska visst vara bra...

Ännu en dag

Publicerad 2010-10-27 17:38:25 i Allmänt

8 timmarsdagen är slut. Vi kan alla andas ut. Okej, det har faktist gått kanon bra! Vad har kvällen att erbjuda? Fundera på att bara lägga mej framför TV:n och typ bara stanna där...



Men vem vet..

Jobb-time

Publicerad 2010-10-27 11:38:10 i Allmänt

Jobb 1 avklarat. Snart vidare till jobb 2. Jag är trött idag, fruktansvärt trött om jag ska vara ärlig. Vill bara ligga under täcket och vakna upp på fredag. Men man behöver nog dagar då man tycker att det är lite pissss offf, för då njuter man till hundra när det kommer andra mycket roligare dagar.


Mat nu...

Gäsp

Publicerad 2010-10-26 13:45:32 i Allmänt

Hemma. Märks att jag inte har jobbat på ett tag. Är helt slut! Nu har jag duschat. Känner mej lite fräsch iallefall. Anton, benjamin och jag ska nu ta oss ner till ett fik i stan. Mysigt!

Måndag

Publicerad 2010-10-25 23:12:27 i Allmänt

Det finns en mycket negativ sak när man gör om en toa och bara har en kvar. 2 minuter efter att man satt sig på toan knackas det på dörren och man hör " ÄRR DUUU KLARRRR SNART"

Hmm...Med andra ord. GÖR KLART DEN ANDRA TOAN!

Nåväl. Imorgon väntas jobb och ett besök hos farmor. Efter det ska jag göra klart mina studentkort och strycka min 160 cm långa klädhög efter London resan. Mamma förstår inte hur man kan göra åt med så mycket kläder under en vecka. Svaret är enkelt. En tröja för varje dag. Ibland två , kanske till och med tre ifall man skulle ångra sej....

Sov gott

Min helg

Publicerad 2010-10-24 23:51:52 i Allmänt

Lovisa kom i lördags. Var super roligt att träffa min kvinna! Kvällen spenderades med Mia och Julia. Vi såg på "Allt för min syster" Är du på depphumör kommer du garanterat att gråta som en bäbis. Känslofull film om man säger så!



Idag har jag inte gjort något vettigt. Ganska skönt. Har dock haft riktigt söndagsångest. Den här veckan jobbar jag måndag-torsdag. Dock är inte mina dagar alls långa så jag ska inte klaga. Men ändå har jag någon slags ångest men jag vet inte varför.

Home sweet home

Publicerad 2010-10-24 23:46:07 i Allmänt

Nu är jag hemma från London. Eller kom hem i fredags för att vara exakt. Hade underbara dagar, vill redan tillbacka! Vi var på musikal, bio , träffa simons kompisar och gick i fina parker med latte i handen. Jag älskar London även om det kanske är lite väl stort. Framför allt älskar jag att spendera tid med den person som jag verkligen älskar! Jag är så tacksam att jag har en sådan fantastisk människa som älskar mej lika mycket tillbacka.

Så min resa får 5/5 toast!

Fina vänner

Publicerad 2010-10-12 19:28:49 i Allmänt

Är så tacksam för mina fina vänner! Ni är guldvärda! Älskar er otroligt mycket. Älskar är ett stort ord, men i det här fallet är det så sant!

Tack

AmandaMaria MariaAmanda???

Publicerad 2010-10-11 22:18:43 i Allmänt

Vad är det här för blogg egentligen? Att folk ens ta sig tid att läsa den. Jaja, frivilligt som man så fint säger.

Idag på förmiddagen skulle jag lämna en lapp på min gamla skola. En gammal lärare kom fram till mig och sa: "Hej Maria" Jag log tittade ner i golvet och tittade på honom och sa " Jag heter Amanda, annars var det rätt" Han log lite generat och sa " Det var nog din mamma jag tänkte på, för hon heter ju Maria"

Känns stabilt liksom.


Idag har jag jobbat. Gick bra tycker jag. Efter det städade jag hos farmor. Om man är hungrig så är det stället som ett paradis! Kvällen har spenderas med en långt bad och chockladdrickande. Benjamin tappade en tand. Mamma visade upp sina inköp från Ullared. Jag fick lite små grejer jag med.

Hmm... jaa en ganska typisk måndag med andra ord.
Sov gott!

Söndag

Publicerad 2010-10-10 22:30:05 i Allmänt

Söndag. Alltid lååång. Alltid ångestframkallande, alltid lite tråkig på något vis och framför allt dagen då man inser att man har ännu en vecka framför sig.


Jag har längtat till den här onsdagen så länge nu! Dagen då jag äntligen ska flyga för att hälsa på min andra halva i London. Men nu är jag faktist nervös. Nervös över att flyga helt själv. Nervös över att hitta helt själv. Nervös över att prata med min dåliga englska. Men på ett sätt är jag lungt för egentligen kan det ju inte hända så mycket?

Imorgon blir det en massa små ärende, lite jobb och lite små inköp.


Sov gott!

Onsdag

Publicerad 2010-10-06 10:36:01 i Allmänt



Nu ska jag ner på stan och träffa Mathilda. Vi ska luncha, shoppa och bara mysa!

Har plattat håret, men det kommer väl hålla i 10 min ungefär, tråkigt för jag tycker att det är ganska snygt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela