.

trött

Publicerad 2009-09-28 22:26:18 i Allmänt

Nu ska jag göra en sak och det är SOVA! Kom och tänka på det där talesättet "sova är överskattat" Det är det verkligen inte. Finns inget bättre. Jag hatar måndagar. Kom hem klockan nio. Det är en sjukt lång dag. MEN jag ska inte klaga.

Imorgon kommer min familj stå och sjunga för mig klockan sju på morgonen. Det är så mysigt med frukost och paket på morgonen. Det är inte varje dag man blir 18! Jag börja ju bli gammal för skuttan!




Sov gott!!

Söndag

Publicerad 2009-09-27 22:10:48 i Allmänt

Imorgon kommer det blir en låååång dag. Jag orka inte.

Jag fick massor av bra saker idag när vi firade mig. Känns väldigt bra att fylla år nu känner jag. Perfekt. Sak blir skoj att se vad jag får av mamma och pappa på ons. Vi fira mig en dag försent för pappa jobbar på tisdag på the real day. Imorgon åker mormor hem. Lite sorligt måste jag säga att jag tycker att det är. Även om det är ganska jobbigt vissa stunder att bo under samma tak i så många dagar är det alltid så mysigt när hon är här.


Nu ska jag återgå till Tv:n.


Jag är hemma klockan nio imorgon. Klockan NIO på kvällen.....Hur ska jag orka?

Lördag

Publicerad 2009-09-26 17:29:07 i Allmänt

Att falla, att misslyckas. Om man istället tänker " allt ske av en anledning" så känns det inte som att man kan misslyckas ,eller?

Idag har det varit en mysig dag. Va ute och gick en långrunda med min goa syssling. Va ute lite över en timme, mycket bra Amanda! Ikväll vet jag inte vad som händer redigt. Får se! Imorgon blir det pary hemma hos mig. Släkten kommer hit och fira min 18 årsdag! God mat och presenter förhopningsvis .Låter bra tycker jag.

Nähä här kan man ju inte sitta...


Taylor Swift

Publicerad 2009-09-25 10:03:39 i Allmänt

Taylor Swift växer i mina ögon. Hon är rikgit duktigt!

Nu ska jag visst har ett prov, inte så svårt tror jag. Det kommer gå bra. Slutar tidigt idag. Cykla hem för att senare åka till min apu plats och säga hej. Senare ikväll blir det malmbäck. Trevligt trevligt! Detta kommer blir en bra helg känner jag på mig!



Började kolla på en jätte bra film igår! Så sjukt spännande. Handlar om en kvinna som åker dit för knark på flygplatsen. Jag blir lite smått paronid. Det kan hände vem som helst. En gubba lägger ner knark i väskan sedan åker man dit utan att man har gjort något. Kankse inte jätte vanligt men ändå.

Jag vill verkligen åka iväg. Kvitta vart. Vill bara läman denna hållan för en liten stund. Att komma bort det "normala" Men I will survive I hope.

Pollytime

Publicerad 2009-09-24 18:15:49 i Allmänt



Sitter och äter polly och känner att livet är bra! Kom hem för en timme sen ungefär. Har väldigt ont i magen dock, men det brukar jag får när jag har varit hos farmor. Hon proppar i mig allt från mat till kaffe och kakor. Så jag kan inte förstår varför jag kan äta massa polly nu haha. Ikväll blir det en film eller något.

Imorgon är det skola och sedan ska jag till min apu plats och presentera mig. Hatar sånt. Att göra saker som jag inte är van vid. Men det löser sig. Sedan ska jag ner och köpa en skit snygg skinnjacka som är lite kortare i modellen. JAG MÅSTE HA DEN! Vad hände med mig som skulle spara pengar? Hon är tydligen borta.

Fick lust att gå ut en runda...

En torsdag

Publicerad 2009-09-24 11:02:03 i Allmänt

Dina ord värmer älskade vän! Känns så skönt att känna att någon saknar en, att man behövs liksom!

Today
*städning hos farmor och farfar
*Hem och plugga teori
*kolla på TV

Kom försent till skolan idag. Min lärare blev inte glad "opppsss". Inte mitt fel att ludde valde att försova sig! Jag har lektion förresten, vi gör ingenting! Jätte kul! Vad är det för skola jag gå på?


Back to shool, som det står på min pjamas hemma!



Vill tillbacka till Los Angelse!

23 september 2009

Publicerad 2009-09-23 13:25:21 i Allmänt

Så nervös som jag var i morse, var länge sen jag va! Visste inte vad jag skulle göra av mig själv. Men som ni ser lever jag fotfarnade. Gick faktist över förväntan. Fick inte motorstopp en enda gång fast jag köde i en helt annan bil som inte alls är lik min! Nästa körlektion är på tisdag, samma dag som min föddelsedag! Lika bra att köra på nu känner jag. Sedan har jag en till tid veckan efter det på torsdag. Åhh jag vill ha körkort nu!Work Work Work!





Julia flickan kommer hit om en stun. En film och lite te tror jag minnsan låter bra! Senare ska jag till farmor och farfar och äta kvällsmat.

Ullared nästa...

Publicerad 2009-09-22 12:36:26 i Allmänt

Idag blir det Ullared! Ska försöka att inte göra av med för mycket pengar. Okej så säger man alltid, men jag måste spara! Men några filmer och lite underkläder måste det iallefall inhandlas.



Imorgon kl 8.55 ska jag har min första körlektion. Jag är verkligen nersvös. Bara tanken på det gör att det pirra i hela magen. Varför är jag nervös? Jag försöker intala mig att det kommer gå bra men har inte lyckats än. Så tänk på mig imorgon! Man får tänka att han har säkert kört med värre förare haha!

Nu blir det spaggeti och kötfärsås!

En ny vecka!

Publicerad 2009-09-21 12:40:16 i Allmänt

Solen skiner ute. Löven skiftar i färg och på köksbordet stå en nybakt äppelpaj. Det är i såna här lägen man inte ska klaga. Jag är trött på mig själv. Jag tycker så himla synd om mig i smyg. Jag tycker att mitt liv känns tråkigt. Jag känner mig deppig och helt oangagerad i allt som händer. SKÄRP DIG! På rikigt. Jag borde vara glad och förväntansfull över allt som ska hända i höst. Istället njuter jag inte alls. Jag måste måste måste se positivt på allt (okej det mesta) Så från och med nu är det lite livsgläjde från min sida. 
 
Dagen består av Teorikursen, visionskören och träning. Måndagar here we come!


Söndag

Publicerad 2009-09-20 21:06:22 i Allmänt

Ny header! Niceeee. Tack Lovisa!


Jag tänker inte tråka ut er med en massa meningslös text om min dag. För den har bestått av plugg och TV. Söndagen, lika innehållsrik som vanligt.

Igår kväll hade jag verkligen jätte kul! En lyckad kväll helt enkel. Fredagen var med helt kanon. En bra helg.

Blir nog något större inägg imon.

Nu blir det TV!

Jag ser ut som en åsna!

Publicerad 2009-09-18 19:04:19 i Allmänt

Är man inte road så får man göra det bästa av situationen! Jag tycker att jag ser ut som åsnan i Shrek, då är det illa! Det är ännu mer illa när man skratta själv åt sig själv!


Jag har precis färgat mormors hår...

-oj, jag missade lite där mormor!
-Det blir nog bra! Det är ju modarnt med blonda slingor.
-Du menar gråa slingor?

Hahah, oj vad jag skrattade. Jag vet inte vad jag ska göra av mig själv ikväll. Jag borde ta mig ner och se Mia sjunga, men samtigt känns det som jag borde vara hemma eftersom mamma fyller år och mormor är här. Jag är ju inte hemma så mycket på kvällarna på veckodagarna. Dagens i-landsproblem välkommen till mitt liv!




Har en trevlig kväll!

Mothers day!

Publicerad 2009-09-18 10:00:32 i Allmänt

Black eye peas , alive.

Skolan nu. Efter skolan ska jag hem och fira mamma som fyller år, grattis! Du anar inte hur mycket du betyder för mig kära mamma.





Fårse vad som händer ikväll. Känns som jag borde vara hemma och umgås med mamma och mormor. Vi får helt enkelt se vad som händer.

Torsdag kväll

Publicerad 2009-09-17 20:15:50 i Allmänt

Hemma efter en lååång dag. Så nu kollar jag på Idol och bara myser! Det är så typiskt mig att skriva ett inlägg och sedan ångra mig. Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig, verkligen inte! Och saker låter alltid värre när man skriver ner det på något sätt.

Imorgon är det helg, så himla gött. Ska bara njuta av helgen, som jag hoppas ska gå lite långsammare än förra.


Som sagt Idol.

22.41

Publicerad 2009-09-15 22:38:57 i Allmänt

Ibland blir man positivt överrskad av människor. Ännu en gång har jag fel. Man dömer människor för fort. Sedan märker man hur fel man egentligen ha. Skäms.

Idag har det varit en ganska konstig dag. Egentligen skiljer den sig inte från någon annan men ändå har den gjort det på någit vänster. Som sagt hittade jätte bra paket till mamma! (Tycker jag haha) Sedan såg jag ett par dö snygga leggins, men självklart bara för att jag vill ha dom är storleken för stor. Det är synd om mig, verklingen så synd! Senare på kvällen åkte jag en vända till Carro. Kollade på Idol och gullade med kissebäbisarna ( kan dom inte alltid vara så små och söta?)Hade jätte roligt! Sedan skjutase C. hem mig. Mycket vänligt och snällt måste jag säga! Nu har jag precis proppat i mig abumetin och en alvedon för att överleva natten.

sov gott!



Valde ut den finaste bilden jag kunde hitta haha!:)

Tisdag

Publicerad 2009-09-15 14:27:40 i Allmänt



Jag älskar att vara ute och fota när man känner sig inspererad! Så härligt. Jag hatar att ta kort på beställning. Det ska vara när man känner för det!

Nåväl. Just nu ekar James Morrison i min dator. Jag tycker verklingen om hans röst. Jag önskar verkligen att jag kunde stå på en scen och sjunga med en sån inlevelse som artister gör. Det ser så äkta ut på något viss. Jag har alltid drömt att sjunga världens finaste låt och chocka människor med min röst. Tänk vad coolt. Att våga liksom. Tyvärr är jag så feg. Jag hatar när alla kolla på mig. Jag får panik när jag står i centrum på ett sånt sätt. Nu låter det som att jag tycker att jag har världens finaste röst. Verkligen INTE. Men någon gång vill jag sjunga inför många alldeles ensam. Någon gång.

Imorgon ska jag, Julia och Mia till jönköping för att träffa Lovisa. Åhhh! Kommer blir en kanon dag! Att vara med de finaste människorna som jag älskar högt! Bli väl en fika stund och kanske lite shopping för min del.

Nu ropa pappa på mig. KAFFE!

solig dag!

Publicerad 2009-09-15 12:32:42 i Allmänt

Tänkte gå ut och ta lite fina bilder i det vackra vädret! Senare ska jag ner på stan och lite närmare kvällen åker jag till carro för att kolla på de söta kissarna!

Nice!

Ibumetin hjälper tyvärr inte mot stress!

Publicerad 2009-09-14 12:41:03 i Allmänt

Om man har hatat måndagar innan är det inget mot vad det är nu. Okej nu är det ju inte så att jag hatar allt jag gör denna dag. Men just nu är det otroligt mycket.

*skola
*teorikurs
*kören
*träningen.

andasandasandasandas

Sedan är jag en en sådan person som kan stressa upp mig själv något otroligt. Jag kan i prencip vara stressig en hel dag för något som jag ska göra på kvällen. Jag vet inte varför. Jag är väl en typsik sån person som kommer gå in i väggen när jag är 30. Okej kanske inte men jag måste lära mig att lugna ner mig.

Slutade iallefall tidigt idag. Mamma hämtade upp mig och vår färd gick dessperat till apoteket i centrala värnamo. Utan ibumetin dessa kvinnodagar är jag körd. Så nu ska jag ta mig igenom en sådan vecka med, jippi! livet känns verkligen pang roligt. Nä nu får jag sluta att deppa. Jag är glad egentligen. Egentligen, tror jag. Men som sagt hormonerna och värken finns ju där haha!

Imorgon är jag förmodligen ledig eftersom jag inte har apu plats. Ska en runda på stan med mamma och vi ska kolla ut presenter när vi fyller år. Senare sen ska jag vara med carro. En film tror jag bestämt jag är sugen på.

Nu ska jag dricka kaffe och äta nybakta kladdmuffins.

ses!

Kaffe sugen!

Publicerad 2009-09-08 11:00:44 i Allmänt

Igår blev det lite väl mycket. Först var det skolan. Sedan var det teorikurs. Vidare till Visionskören och sista ett träningspass. Kom hem klockan nio och va helt slut. Slockande i sägen så fort huvudet nuddade kudden typ.

Idag har jag ingen skola! Så skönt. Jag sov till klockan tio. Och nu har jag ätitt en god frukost. Väntar på att pappa ska komma hem så vi kan dricka kaffe, åhh vad gott! Vid klockan 13.30 är det "riskettan" på körskolan. En kurs typ om droger, alkohol och sådant som man måste ha för att kunna ta körkortet. Ska bli såå kul att sitta i 3 h och lyssna. Senare på kvällen blir det kvällsmat hos farmor och farfar. Känns som jag bara rabbla upp en massa tider men det är faktist befriande för hjärnan!

Nu ska jag blöta håret och sminka lite. Har en bra dag!


Plugg

Publicerad 2009-09-06 19:23:37 i Allmänt



Har pluggat teori idag. Men tog ett litet break nu. Det går ju framåt iallefall. Men det är en låååång bit kvar. Men jag kämpar på! Förövrigt har dagen varit helt okej! Imorgon blir det skola och teorikurs. Sedan ska jag till sjukhuset och kolla på min leverfläck, och senare på kvällen blir det träning. Fullspäckad dag med andra ord!

Grillen stå på där ute! Grillad korv ikväll! Åhhh vad gott!

Lördag!

Publicerad 2009-09-05 17:08:32 i Allmänt

Känner mig lite halvsjuk. Har inte mått så bra sen i fredags morse. Jag är förkyld, fryser och har ingen matlust. Men nu känner jag mig lite bättre. Jag vet inte hur jag ska göra ikväll? Om jag ska ta mig ut till lerdala eller stanna hemma för att säkert bli frisk?

Jag och mor var nere på stan en vända. Hon shoppad väldigt mycket, så jag va med som smakråd. Hon köpte att par dö snygga skor som jag ska långa ibland då vi har samma storlek. Vilket jag tycker är skit bra! Mycket mer har inte hänt idag.



så här kul har jag för tillfället....

Sedan fick jag för mig i torsdag att bli brunet så jag köpte två hårfärger. Idag användes ett paket till att färga mammas hår. Den andra stå kvar på min hylla. Nu velar jag IGEN. Jag trvis som blondin men vill ändå göra något nytt. Men än så länge så håller jag mig till det blonda. Men den åsikten kan vara ändrat tills imon haha. Nu har jag jätte lust att baka! Jag vet knappt vad jag ska göra av mig själv!

Ses!

mysigt

Publicerad 2009-09-03 18:39:09 i Allmänt

kom precis innan för dörren. Magen kurra. Jag har inte ätit sen skolan idag, och då åt jag lite sallad och ett knäckebröd. Jag är ensam hemma. Så lungt och fridfullt. Desutom regnar det utanför. Jag trivs verkligen i min soffa med min bruna filt över mig.


Som sagt, MAT!

Torsdag

Publicerad 2009-09-03 10:38:28 i Allmänt

Ja, jag vet. Jag har inte bloggat på länge. Jag har inte haft mycket att skriva. Hur roligt är det att skriva deppiga inlägg om hur tråkig skolan är? Jag känner mig dukigt iallefall. Träna 2 gånger i veckan. Cykla från och till skolan. Jag börja få upp flåset lite känner jag. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte trivs med vardagen. Allt börja komma i ordning i mitt liv. Jag har tider att passa, jag sover inte bort hela dagen och jag håller på med körkortet. Ganska skönt att ha lite att göra. Men vänta om 1 månad, då tycker jag troligtvis att skolan att livet suger n:)

Idag ska jag fika med bror på stan. Vilket vi har tänkt att göra i typ 5 månader, men det har dock inte blivit av. Men idag smäller det. Ska bli jätte mysigt! Sedan ska jag möta upp mamma och pappa, då ska vi kolla på syskonkorten. Tror inte jag vill se dom med tanke på att jag inte gör mig bra på bild!

Lika intressanta inlägg som vanligt! Men bloggen är mest för min egen skull....

Back to work!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela