.

Måndag dårååå

Publicerad 2011-07-11 12:17:44 i Allmänt

Det är en stor skillnad på att välja att vara själv hemma än att man faktist blir det helt ofrivilligt. Huset är helt tomt. Jag känner mej så himla töntig. Jag fyller snart tjugo år men jag kan så lätt känna mej ensam när jag är helt själv. Kanske beror det på att helgen var fulltankad med massa jobb och människor och sedan blir det liksom helt TYST. Så det är väl inte så konstigt ändå kanske..

Familjen åkte till Halmstad i morse. Jag åker dit imorgonkväll efter jobbet eftersom jag är ledig på onsdag. Känns helt okej ändå och framför allt mysigt att spendera lite tid med familjen måste jag säga! Så den här veckan känns inte så speciell tung.


Dags att fixa det sista innan jobbet...

onsdag

Publicerad 2011-07-06 17:38:36 i Allmänt

Ligger utslagen i soffan. Jag har typ inget liv. Det enda som räddar mina dagar är mina tankar på allt som jag kan göra för mina pengar. Men det går faktist otroligt bra, det är knappt att jag vågar säga det men jag trivs faktist bra med mitt jobb i hemtjänsten. Visst det är inte alltid man känner " OHH OMG ITS SOOO FUNNYY" Men varje dag är faktist hanterbar och jag jobbar med goa människor så jag ska banne mej inte klaga! Sen att det är lite speciella arbetstider är en annan sak... 

Det var ju intressant. Not. 

I helgen kanske det blir gullbranna en sväng efter jobbet. Ser fram emot det om det nu blir så. Halmstad=ledighet och lite av den känslan behöver jag nu. Ni vet tänka på annat. 


 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela