.

jooo det är bra...

Publicerad 2012-01-30 23:27:16 i Allmänt

Ska flytta till nytt place på onsdag. Jaha tänker jag och liksom " nu ska jag impa på mamma och pappa och göra så mycket som möjligt innan dom kommer" Jag dra ner dom gardinerna vi har köpt och ska sätta upp dom gamla som var här när jag flyttade in. Får jag upp dom? Nejjjjj såklart inte. JÄTTE KUL att grannarna ser rakt in när jag strosa runt med handuk på huvudet och min fula pjamas. Jätte kul att sova såhär inatt... Kan juuu likaväl öppna fönstret imorgon och ropa " GOOOODDDDMOOORRGGGGOONNNN LLLUUUNNDD"

kids on train

Publicerad 2012-01-30 23:22:19 i Allmänt

Vet ni vad jag kan störa mig på något så fruktansvärt. Det är barn på tåg. Dom skriker, dom är jobbiga, dom räcker ut sin tunga och liksom dregla ner hela fönstret, dom sitter och glo på en som om man vore en bakterie men det värsta är hur oengagerad päronet är. Som idag. En unge helt galen och alla liksom som sitter på tåget och lider. Vad gör mamman till barnet? Joo hon sitter och håller på med sin telefon och spelar spel. Klart unge är uttråkad. OM DU ÅKER TÅG MED DITT BARN UNDERHÅLL DEN TACK!!! MVH Amanda

Hem

Publicerad 2012-01-27 15:10:27 i Allmänt

Sitter på centralen nu. Ska hem till Värnamo över helgen. Känns kul att komma hem en sväng men anledningen till att jag kommer hem är för att säga hejdå till Lina som åker till Afrika i ett halvår. Känna lite sorgligt men självklart super kul för henne. Jag och Ida Var inne på Kicks innan för att köpa ansiktsvatten till mig. Jag har sjukt svårt för att fråga expediten om hjälp. Tycker sånt är pinsamt. Men det tycke inte Ida utan gå fram till en expedit i mitt ställe och fråga " ursäkta finns det någon hjälp vi kan få" okej nu låter det inte alls kul men det var roligt på plats haha! Vad ska ni göra i helgen? Jag ska plugga och äta mammas goda mat!

En torsdag

Publicerad 2012-01-26 21:08:23 i Allmänt

Är ledsen att inläggen kommer så sällan. Eftersom jag vet att alla mina fans är så sjukt intresserade av mitt liv. Nää skämt och sidor. Just nu är det väldigt mycket plugg. Det mesta är att läsa böcker, sjukt mycket kurslitteratur men även mycket att plugga över lag. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte är svårt. Man tänker lätt att en kurs är halv-slapp och rätt chill men svar NOOOO. Samtidigt älskar jag föreläsningarna och jag känner att jag har lärt mig så sjukt mycket på bara två veckor så det är ju ganska bra ändå. Jag hänger med tre vänner nu i klassen som heter Ida, My och Mia. Skit sköna tjejer som jag verkligen trivs med. Rätt sjukt hur lätt det är att hitta vänner så fort. Eller vänner som "klickar" från nästan första dagen. Känns jätte roligt! Det sköna är att alla kommer till föreläsningarna varendadag med lite panik och känner att man inte har hunnit läsa det man ska haha! Jag trivs verkligen här. Nästan från dag ett har det känns så himla rätt. Jag har ingen hemlängtan. Jag har min pojkvän 7 minuter bort som jag nästan är hos 50% på en vecka. Jag älskar att ha honom nära. Jag älskar att jag ska flytta nu på onsdag till en bättre korridor. Men jag ska erkänna att jag saknar mammas mat och jag är skit trött på knäckebröd med mjukost på.

19/1

Publicerad 2012-01-19 10:00:10 i Allmänt

När man flyttar hemifrån finns det två saker man måste lära sig att leva med. 1. Tystnaden 2.Ensamheten Nu låter det här jätte dramatiskt med det är ju faktiskt sant. Jag kommer från en stor familj där det är allt annat än tyst, vilket jag älskar. Man är aldrig själv och det finns alltid någon att prata med. Här däremot är det lite annorlunda. När jag kommer hem från skolan är det helt dödstyst. Just då så kan jag ofta känna mig lite ensam. Ibland tycker jag det är skönt att vara ensam och tystheten kan vara underbar. Men då måste jag själv fått har "valt" det om ni förstå. Nog om det. Mitt korridorsrum. Jag älskat mitt rum. Jag älskar att jag bor på 5 våningen, särskilt på kvällen när Danmark lyser upp .Dock är korridoren utanför och köket så sjuuuukkkttt skabbigt och äckligt att jag princip försöker blunda när jag ska gå till bussen eller cykla iväg någonstans. Det bor 12 killar här ( OMG ) två tjejer från Kina ( kan ej kommunicera) Jaa... ni märker. Jag har inte gjort någon mat i köket än. Jag kan inte. Jag mår dåligt så fort jag ser det. Massa matrester, massa skit på golvet och massor av öl flaskor på bordet. Därför ska jag den 1/2 flytta till Micklagård. Ett ställe som känns hundra gånger bättre. Korridor igen men här finns det en städare, ordningsvakter och det bästa av allt ETT RENT KÖK. Börja skolan kl två idag. Innan dess ska jag försöka läsa en engelska bok om kommunikation och kultur. Igen mjuk start direkt...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela