.

Härlig kväll!

Publicerad 2009-06-28 22:20:23 i Allmänt





En sommarkväll som är sådär skön och härlig!

Har precis pakat väskan. Imorgon dra jag och la familia till smögen, sedan dra det vidare till lovisa. En underbar vecka med andra ord!

blalblalbla

Publicerad 2009-06-27 20:21:41 i Allmänt

Hit my baby one more time! Jag jag vet, jag är dålig. Men jag tvekar om jag över huvudettaget ska fortsätta att blogga. Men det kryper liksom i fingrarna efter några dagar. Att skriva ner saker. Aja igår kväll hade jag hur kul som helst. Jag, lollo och Amanda va först och åt kina mat och sedan stack vi till high capparal stavning?. Jag älskar spontana kvällar, jag gillar folk med körtkort och jag gillar att dansa fullt.

Nu ska jag umgås med lillebrodern. Popcorn och film stå på menyn.

Hej och hå.

Alicia keys- dagens drog

Publicerad 2009-06-10 15:43:52 i Allmänt

lyssnar sönder alicia keys idag. Hon är duktig! Snart ska jag ner och fota studenterna inför balen. Kan det inte sluta att regna nu va? Tycker synd om dem om det ska vara sånt här piss väder.  


Jag har inget att skriva så jag tänker inte fylla ut text med onödigt info. No insperation today. Hoppas att allt är bra med dig!




"You dont know my name"

Tisdag!

Publicerad 2009-06-09 16:58:09 i Allmänt

Nu har jag äntligen spotify på datorn! Väldigt härligt och smidigt. Nu ska jag ner på stan med  mamma, ska gå på Jb´s bal.Nu kommer jag längtar ännu mer till det är min tur!

Dagens roliga:
Jag cyklade till skolan och på vägen ser jag något  och så tänker jag "åå vilken söt liten fågel" Jag cyklar närmare och tänker" ska den inte flyga?" Jag kommer närmare och ser att det är en sten. jag började skratta för mig själv. Sedan gjorde jag mitt sista prov i 2an. Nu är jag klar med allt, precis allt. Det känns så skönt. Äntligen känner jag att jag har lite att se fram emot. Att saker släpper lite, att man kan andas ut.

Ikväll är det Paris Hilton som kommer synas i min TV. jag tycker det är jätte roligt. Hon är sååå blåst. Sedan blir det de dessperata hemmafruarna. Så det blir en bra kväll känner jag.

Nu skriker mamma på mig, time to go!

New design!

Publicerad 2009-06-08 21:42:11 i Allmänt

Så nu har designen ändras lite på min blogg, kände för en förändring. Vad tycks? Tack lovisa!Jag tog en skjorta jag hittade i min brors rum och gick ut och tog lite bilder på mig själv. Ser lite ut som en hippi, men tycker ändå det blev helt okej för att har tagit bilderna själv.

Dagen har varit jätte bra. Dock fanns mina solglasögon inte kvar så jag blev lite sur men som sagt en masscara inhandlades. Har även fått tag på en teoribok till körkortet så jag antar att det bara är att köra igång nu!

Sov gott!

Måndag kära måndag

Publicerad 2009-06-08 12:23:17 i Allmänt

Godmorgon eller kanske god förmiddag. Är ledig från skolan idag, underbart! Idag sov jag verkligen ut. Sedan gick jag
upp och gjorde en god macka med keso,skinka och sallad wonerful! Sedan tog jag är härlig varm dusch.




Sedan öppnade jag tidningen och såg min lilla krönika. En bra start på dagen helt enkelt. Today ska jag och min kära mor ner på stan och ta en fika. Jag ska även försöka inhandla ett par solglasögon och en masscara. Har redan spanat in ett par solisar på Åhlens som jag tror kommer blir bra. Ska sedan gå bort och prata en stund med min kära syssling som har varit utomlands och be lite snällt om bok.

Nu är det inte långt kvar till sommarlovet, jag längtar som ... jag vet inte vad!

har en bra dag!

Amanda mespotta!

Publicerad 2009-06-06 16:31:21 i Allmänt

God eftermiddag folket! Idag har jag varit duktig och stor städat mitt rum. Jag har moppat, damsugit, dammat och rensat lite i garderoben. jag har nya lakan i min säng. Sist min inte minst har jag plockat en bukett blommor och ställt in. Så härligt! Jag kände mig som en redig huttig hemmafru men vad skutton. Jag gillar när det är städat. Ikväll blir det att göra något med tjejorna, ska blir mysigt!

Jag har kommit på att jag är en rikigt mes. Folk som inte känner mig tycker nog att jag är världens mest omogna och löjligaste person de sätt. Jag älskar att dansa och jag gör det när jag känner för det. Jag gör höga läten, jag skriker när jag springer som en 14 åring. Dessutom vinkar jag till bilar när jag inte har någon aning vem det är som sitter och kör. Men vet du, jag bry mig. Jag är snart 18 år och jag tänker inte hålla tillbacka för att andra tycker att man ska vara så mogen och vuxen hela tiden. Jag är sprallig och har alltid varit det, och det kommer jag fortsätta med! Så du får tycka är jag är överdriven och konstig om du vill.Punkt.

Det är läskigt hur mycket man delar med sig på en blogg. Alla kan läsa detta, ALLA. Ändå berätta jag saker som verkligen är mitt privatliv. Man blir beroende av att skriva. Jag vet inte om det är negativt eller positivt.


Provade mitt bruna löshår i veckan. Jag blir sugen på att färga det brunt, men jag vet att jag kommer ångra mig sen, eller hmm gör jag det? Vad tycker du?

Har en bra eftermiddag!

Sömnig

Publicerad 2009-06-05 17:34:26 i Allmänt

En lyckad kväll måste jag säga! Men på slutet va det ganska kallt, vad har solen tagit vägen vänner? Nu ska jag sova. Min rumpa känns som en isbit om du vill veta.


Sov gott så hörs vi imon!

En kopia, jag?

Publicerad 2009-06-04 17:50:47 i Allmänt

Vi föds som original men dör som kopior. Detta fick jag höra på min kusins konfirmation i söndags. Jag blev inte alls deprimerad eller frågande. För en gång skull så lyssnade jag väldigt väldigt noga. Det är ju verkligen sorligt. När man föds är man verkligen sig själv. Ett orginal i sig själv. Sedan härma man andra och blir kopior. Fyy vad hemskt det låter. Är jag en kopia? Kan jag inte vara ett orginal fast vara en kopia? Okej, det här blev avancerat. Så jag lägger helt enkelt ner den tanken.

Jaha nu till dagen. Var först i skolan, vad i hela friden gjorde jag där? Inget. Så onödigt. Ibland blir jag så himla trött. Sedan stack jag till farmor och städade, och nu kom jag precis hem. En rätt seg dag, som allting är nu för tiden men vad gör man?

Dagens citat av Jenny:


- skulle inte du vilja röra hans rygg? jätte glad och uppspelt
-ähh nej. väldigt skeptisk .säger jag. 

Och oj vad vi skrattade!


Vet du, man kan dölja allt med ett leende? Är inte det hemskt? Eller kanske är det bra? vad vet jag...

En slappdag....

Publicerad 2009-06-03 17:04:18 i Allmänt

What a beautiful day! Slutade tidigare idag, vädligt skönt! Jag är i stort sett klar med allt i skolan nu, så dagarna känns meningslösa och rätt tråkiga. Vi disskuterade idag vad vi ska göra för projektarbete i 3 :an. Vi är några som är inne på att resa iväg någonstan utanför Europa, så vi få hoppas på det bästa! Jag blev så otroligt glad att jag kommer få ett toppbetyg i Historian. Jag klarade sista extra uppgiften till att få det! Såå sjukt härligt
.

Idag när jag kom hem från skolan har jag inte gjort någonting. Faktist väldigt skönt. Egentligen borde jag städa mitt rum, men vem orka det ? Ibland känner jag mig så tråkig. Vissa dagar känner jag att jag inte orka göra någonting. Det beror antagligen på att jag är så skoltrött att det ta på kraferna. Om det inte är skola så är det något annat. Jaja, snart är det sommarlov. Förresten glöm inte att checka VN fredag. Jag och Jenny är på framsidan och har skrivit en trend sida!

Have a nice day!

Måndag

Publicerad 2009-06-01 17:41:47 i Allmänt



Detta gjorde halva min dag kan jag ju säga,åhh vad härligt det är att skratta!

Har varit dålig på att blogga men ibland blir det bara så. Har en grej kvar i skolan att göra klart för att nå ett högt betyg sen är allt över, grymt skönt. Idag har jag solat och vatt en runda på stan med mia.

Nu ska jag äta och slå in lite paket. Ses!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela