.

Tisdag

Publicerad 2010-11-30 18:15:07 i Allmänt

Att jobba på dagis är minst sagt inte så soft som folk verka tror. En del barn är helt galna, elaka och hemska. Vissa är dock yber söta och det väger liksom upp det hela. Man får tyvärr fort sina favoriter.

Imorgon jobbar jag på serviceboendet och torsdag på dagis igen.Så lite pengar får jag allt in. Känns skönt.


Förstår inte rikigt vad det är med mej. En stunden är jag hur lycklig som helst nästa vill jag bara ligga i sängen och gråta. Hormoner? Eller vad är det här? Ångest över vad jag ska göra med mitt liv? Jag känner mej så liten...

Imorgon är det första december. Ungefär 14 dagar kvar tills du kommer hem. Jag behöver dej nu. Kom hem! Fyy vad jag låter dramatisk...




Nu blire Max med Miaaaa

Mat

Publicerad 2010-11-29 18:38:23 i Allmänt



Ska göra Nudlar...skit svårt....

Jag har skratta ikväll. Så mycket att min mage dog. Pappa är så otroligt rolig!

Kärleksvisan

Publicerad 2010-11-29 10:59:05 i Allmänt

Första gången jag hörde den här låten var i sommras. Jág brukar inte bli så tagen av låtar men den här är den finaste låten jag någonsin hört. Den ska spelas på mitt bröllop. Så underbart fin låt med vacker text.


Låten sjungs av Sarah Dawn Finer

Idag blir det städning hos farmor och lite pappersfix. Senare i eftermiddag blir det O.C avsnitt.

Lip-scen

Publicerad 2010-11-28 21:14:04 i Allmänt



Såg precis slutet på boxen när Marissa dör. Tårarna bara forssade. Älskar när man är själv i sitt rum och bara kan leva sig in i situationen utan att känns sej som världens tönt.

Tänkte göra mej i ordning för sängen nu. Har ju faktsit jobbat hela helgen så jag tycker jag är värd det ;)

1:a advent

Publicerad 2010-11-28 18:25:49 i Allmänt

För mej är den här dagen typ en av månadens mysigaste dag. Mycket beror på att min bror fyller år dagen till ära, så det är alltid en såndär yber mysig dag med familjen.

Dagen kanske inte började jätte bra. Cyklade till jobbet vid halv sju ungefär. Fruktansvärt trött eftersom jag hade jobbat kvällen innan också. På jobbet var det typ kaos. Men vid två slutade jag äntligen och kunde åka till min bror och har lite julmys (mycket myyysss i det här inlägget känner jag haha) Nu har jag precis kommit hem och känner mej rikigt trött. Men mamma har fixat massa godsaker ikväll som vi ska äta så jag måste ju hålla mej uppe ett tag till iallefall. Klockan är bara halv sju amanda lille...

Imon har jag en ledig dag. Tänkte fylla den med ett städbesök hos farmor och kanske införskaffa lite julklppar medans pengarna finns på kontot!

Hoppas du mår bra!

Helg

Publicerad 2010-11-26 12:31:09 i Allmänt

Har övervägt nu i nästan två timmar om jag ska hitta på något. Men nej. Jag sitter med min stora rumpa i soffan och känner inte för att flytta mej en meter. Jag får panik eftersom jag känner mej lat men samtidigt struntar jag i att ta tag i något.

En annan som sak jag önskar är att jag hade en hobby. Ni vet, gitarrflicka, super dukigt på att måla tavlor, en samlare av antika världsmynt eller kanske hon som har en stor häst och älskar att rida. Vad som helst liksom. Ni vet den där frågan: Mina intressen. Jag skrev alltid Fika, vara med kompisar och lyssna på musik. Jag skulle vilja har något som tar min tid de dagar då jag inte har något göra. Men man kan inte bara skaffa en hobby. Det är något som man bara finns i en.

Ikväll verkar det som att det blir Harry Potter. Kul att träffa lite flicks igen. Jag har kommit på mej själv hur beroende jag är av att har människor omkring mej. Jag har så lätt för att känna mej ensam. Samtidigt är jag väldigt självständig.

IS kallt ute!

Publicerad 2010-11-25 20:22:28 i Allmänt

Min dag har varit kaaaalll. Jag och min fina moder har varit på stan. Hade jätte mysigt. Köpte mej en masccara. Jätte tråkiga pengar men vad gör man? Tror inte mina fransar mår så bra av den jag har nu som är typ 2 år gammal! Vi satt och fikade och bara hade det mysigt! Efter det åkte jag och jobbade. Senare blev det en sväng förbi Julia. En kanon dag med andra ord!

Nu ska jag ta en dusch och sedan blir det O.C.

9 månader

Publicerad 2010-11-24 10:36:35 i Allmänt



Mitt hjärta är alltid där du är
Jag älskar dej idag och kommer älskar dej ännu mer imorgon.

Onsdag

Publicerad 2010-11-24 10:22:07 i Allmänt

Min dag:

Skjutsa broder till tandläkaren.
Köpa Julklapp
Städa
hos älskade Farmor
Gå ut en långrunda




Klippte mej igår. Blev nöjd även om ganska mycket på längden försvann. Men det behövdes efter min blekning för några veckor sen.

Min gata ser sådär harmonisk ut. En typisk vintergata. Jag gillar det!

En saknad

Publicerad 2010-11-23 11:31:57 i Allmänt

Nu sitter jag här i min säng. TV:n är på i bakgrunden. Känner mej nog mer ensam än någonsin. Ingen är hemma. Lovisa har preics åkt. Det är då jag saknar dej så otroligt mycket. När jag inte har några andra omkring mig. När mina tankar är fokuserade på annat.
Det är konstigt. Jag kan stå och prata med mina vänner. Plötsligt ser jag två personer hålla om varandra. Genast saknar jag dej så det gör ont i mig. Då saknar jag din varma famn. Jag är så förälskad i dej.

Lovisa

Publicerad 2010-11-23 11:23:14 i Allmänt

Haft så roliga dagar med min fina vän. Vi har planerat vår framtid och ätit oss tjocka på chips, popcorn och druckit julmust. Det är härligt med sådana vänner. Sååå tack för de här dagarna!



<3

Söndag

Publicerad 2010-11-07 19:27:04 i Allmänt

OJ oj oj vad jag är trött nu. Har inte känt efter men nu när jag väl satt mej i soffan känns det inte som att jag har sovit på flera år. 

Nåväl har gjort ett arbetspass nu. Nu väntas lite mat. Efter det åker jag ut till Simon och somnar framför en dålig film.

Ses!



Bild från igår.

23.22

Publicerad 2010-11-01 23:22:45 i Allmänt



Borde verkligen sova. Men jag är så himla glad, har ingen aning om varför...

Den vackraste stunden i livet var den när du kom...

Publicerad 2010-11-01 23:14:09 i Allmänt

.. och allt var förbjudet. Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om....

-Lars Winnebäck. En man som kan sitt.

Vad har jag gjort idag? Städat hos farmor, ätit mat med Mia, gått en runda, pratat med Mathilda i telefon, ätit 4 knäckebröd, strykit, kollat på top model, gått en runda till, varit på öb,varit på posten, kollat på TV, skypat. Nu ligger jag här i sängen och känner att dagen har varit fruktansvärd låååång. Jag har gjort ganska mycket men ändå känns det som att måndagen har varit i flera år ungefär.

Imorgon känner jag för att hitta på något rikigt kul men det finns INGET att göra i den här stan. Kom det som en nyhet NEJ. Tror ändå det luta åt en fika på stan och tjata av sej lite.

Grattis till dej som just läst igenom den här skiten haha..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela