.

.....

Publicerad 2011-02-28 21:25:17 i Allmänt

Det finns en sak som jag älskar. Det är när man har krypit ner i sängen. Dragit täcket över sej för att sedan sitta och småprata i telefonen med en älskad eller saknad person. Känns så mysigt på något sätt...

Måndag

Publicerad 2011-02-28 20:35:34 i Allmänt

Godkväll folket. Är lite stolt över att mitt bloggande är galet bra nu för tiden! Inte för att det är många viktiga rader men ni får iallefall en liten bild över hur jag har det!

Dagen har varit lugn. Faktist skönt idag. Brukar inte uppskatta det men helgen har varit ganska intensiv så jag har bara njutit av lugnet. Imorgon ska jag och barnen till skansen och sedan käka på mc. Det är ju sportlov här uppe nu så jag försöker att vara en kreaktiv barnflicka. Kommer blir mysigt! Dom är så uppspelta så det är kul att det uppskattas liksom.

Tycker dock att det alltid är lika skönt när det är måndagkväll. Sedan rulla veckan alltid på så fort men just måndagen är alltid lite seg.

Nu ska jag dricka te och checka lite TV.

Nice

Min helg

Publicerad 2011-02-27 23:00:40 i Allmänt



Som sagt. Kom hem sent i fredagskväll. Simon hämtade mej på stationen i Alvesta. Kan nämna att jag tillbringade 3 h med en skrikande 3 åring. Vill typ döö eller något där ett tag.

På lördagen åt jag middag med farmor, faster, en styck bror och en mormor. Sedan snabbade jag mej till pelikanen och fikade med Mia och Mathilda. Efter det kom jag hem. Umgicks lite med mina bröder. Gjorde mej i ordning och sedan åkte jag och Simon till Växjö och åt god mat och bara myste. 5/5 toast helt klart! Känns helt sjukt att det har gått ett år sedan vi träffades. Hur fort går inte tiden människor?

Åkte hem tidigt från Rydaholm i morse. Träffade Daniel och tankade bilen eftersom mor å far fotfarande är bortresta. Ska tilläggas att jag kan tanka bilen bara att jag kände mej lite osäker (y) Hann gosa lite med Noel innan jag tog bussen upp till Stockholm (fick sitta jämte en man som vägde typ 100 kg utan att överdriva) Varför ska ALLTID jag hamna jämte så speciella människor?



Världens sötaste unge!

Nu ska jag sova och önskar dej en härlig vecka!

Fredag babyyyy!

Publicerad 2011-02-25 13:04:32 i Allmänt



Håller på att packa. Går sådär. Har en tendens att alltid packa för mkt. Har så svårt för det här med kläder. Det som känns bra nu kan kännas helt fel att bära imorgon. Det är dock bara för en helg...men ändå! toalettväskan är ju skit stor! Hur ska jag får ner allt?

Kommer iallefall till Alvesta kl tio ikväll. Suger ju. Sitta på ett tåg en hel fredagkväll. Men vad gör man inte för att träffa sina nära och kära. Men ja får väl vända det till något possetivt. Ska nog köpa en tidning och lite godis. Är det fredag så är det! Plus att det är löning idag! Dagen då man känner sig lite rik!

Today

Publicerad 2011-02-23 11:08:56 i Allmänt

Vakande av att solen lyste in genom fönstret. Underbart. Igår öste det ner snö så idag vakande man hundra gånger gladare.

Ska snart ta mej till tekniska och möta upp Simon. Vi ska lucnha. Lutar åt jensens. Åhhh vad gott!  Ska fixa ett SL kort också :( Stackars mina pengar. Men vad gör man ?

Idag ska jag har hand om barnen och lägga dom. Päronen skulle iväg ikväll båda två. Dom ska bada. Barnen altså haha! Vad jag har hört från min källaren på kvällarna är inte det här ett populärt moment. Nu ska jag göra det. Får väl hota med tv förbud tills dom är rena. Passade bra att ta ett "extrapass" ikväll eftersom jag ändå inte hade något planerat. Imorgon är det redan torsdag! Vad hände med den här veckan ? Ska träffa tysken imon, eller Malin kanske låter lite mer personligt! För en fika inne i stan.

Nu måste jag springa till bussen!

SL bajsssss!!!

Publicerad 2011-02-22 20:04:45 i Allmänt

Vi åt food vid östermalmstorg. Jätte god sallad. Var så roligt att träffa ett bekant ansikte. Hade jätte trevlig med min kusin. Vi brukar inte umgås på tu man hand så aa det var kanon. Efter det tog jag mig till Erikdalsbadet, ligger typ vid medborgarplatsen (som att du skulle bry dej om vart det ligger haha)Jaja. Ni vet när man kommer till ett "nytt" ställe och man vet att man ser hur förvirrad ut som helst ,men att man typ låtsas att man har lite koll haha. Så kände jag. Simmade iallefall ett bra tag, tusen meter faktist. Det var så skönt att bara känna att man gjorde någonting som var bra för kroppen. Hämtade sedan upp två trötta barn. Hemma inser jag att mitt SL kort är borta. KUL. Kortet skulle räcka ända till maj. Så det är bara att dra i det jätte feta kontot jag har och köpa ett nytt. Suck. Så himla typiskt mej. Så himla onödigt. Så DUMT!

Fick ett sms från mamma innan. Dom låg vid stranden. Hmm..



På tal om mamma så hittade jag den här fina texten hon skrivit. Hon gjorde knäckebröd som jag tog med mej upp till Stockholm. Fann denna i burken



Känslosam som jag är blev jag så glad. Blev alldeles varm i kroppen. Älskar dej mamma!

Tisdag

Publicerad 2011-02-22 09:24:34 i Allmänt

Det finns en sak som jag tycker är väldigt udda. Det är när man sitter i en buss eller på en tunnelbana. Helt plötsligt sitter det oftast någon tjej i sig egen ålder och pratar hur högt som helst i sin telefon. Det är verkligen inget fel med det men det roliga är vad dom pratar om. De senaste dagarna har jag hört hur dom pratar jätte högt om hur pojkvännen gjorde slut, en annan om hur hennes p-piller inte fungerar. Asså hallå? Har man ingen känsla för vad som är okej att prata om i sin mobil. ALLA HÖR VAD DU SÄGER! Även om man inte vill lyssna så gör man ju det ändå. Vet inte om det är något stockholmsfenomen? Att man ska berätta varenda detalj via sin mobil så att alla kan höra? Jag vill liksom inte veta allt...

Har lämnat av barnen för en stund sen. Det går verkligen lättare för varje vecka. Märker att jag har kommit in i det nu på ett helt annat sätt. Saker som jag tyckte var as jobbiga i början kan jag nästan skratta åt nu. Ska luncha med min kära kusin idag. Efter det tror jag det blir en vända på stan för att driva tiden lite. Sedan hämtar jag upp barnen och där har dagen gått.

 



Hittade en passande bild...

On my way...

Publicerad 2011-02-20 12:57:23 i Allmänt

...tooo Stockholm. Okej inte rikigt än. Åker vid tre. Fick inte tag på någon billig tågbiljett så det är buss som gäller. Är framme 8 på centralen ikväll så hemma i Lidingö vid kanske halv nio. Jagg orkkkarrrr inte sitta 5 h på en buss!!!! Åhhh! Får väl köpa en tidning och läsa en bok. Men detta är kul i cirka 1 h. Så då har jag 4 kvar! Må gud vara med mej. Kommer säkert hamna jämte någon udda människa som sitter å pilla i näsan som jag gjorde sist. Vad är det för fel på en del människor känner jag ?!

Ibland tycker man dock det är ganska mysigt med tåg och buss men idag vill jag inte. Jaja skönt när man är framme iallefall!



Nu ska jag njuta av 2 timmar med mormor och Benjamin. Sen kör vi ännu en vecka i huvudstaden.

Vill ju med...

Publicerad 2011-02-19 17:07:47 i Allmänt

Inatt åker mina päron utomlands. Sol, bad och god mat. Jag är avundsjuk. Jag dör lite nu tror jag...


Haft en bra dag iallefall. Det är ju alltid något!

......

Publicerad 2011-02-18 13:08:47 i Allmänt

Solen skiner ute baby kanske kommer våren snart? Hoppas hoppas! Har precis varit och fikat med två vänner från gymnasietiden. Låter som det var as länge sen vilket det inte är men det var ett bra tag sen vi sågs. Hur mysigt och roligt som helst! Synd att man inte träffas oftare bara!

Dagens planer är inte rikigt bestämt än. Just nu lutar det åt en myskväll. Inget mej emot. Mormor kommer idag med!




Hoppas du mår bra!

Ännu ett onödigt inlägg

Publicerad 2011-02-17 13:26:42 i Allmänt

Hej jag heter Amanda och jag väger 150 kg +++.Jag hatar människor som prata om sin vikt. Träna eller klaga inte sån är jag. Men på riktigt. Jag känner mej som en fet padda. Ni vet när man nästan känner sej äcklad så fort man stoppar i sig chocklad men man orkar inte bry sig så man äter på ändå.


Nej jag vet jag är inte tjock men jag känner mej ändå liksom äcklad att jag inte gör något åt situationen. Önskar önskar att jag kunde ta på mej gympaskorna och springa en runda. Men nej. Den traditionen har ALDRIG funnits och kommer troligtvis inte göra det nu heller.. På måndag ska jag starta en hälsovecka! (kul att jag inte tro ett skit på den raden jag skrev nyss) Men jag ska försöka allt jag kan.


Ska snart dra bort till min kära svägerska och Noel. Ikväll fundera jag på att åka till Simon. Känner för att åka bil och filosofera. Hur töntigt den än låter så känns det lite som att jag behöver börja om på nytt. Inte ett nytt liv eller så utan mer hur jag tänker.


På söndag åker jag tillbaka till Stockholm igen. Tro det eller ej men jag längtar faktiskt. Här kan hemma kan jag varenda gata. Jag gillar att komma hem för jag ser Värnamo på ett annat sätt. Men tyvärr är det inte mycket som slår Stockholm.

Onsdag

Publicerad 2011-02-16 17:18:19 i Allmänt

Är trött på att vara förkyld men mest av allt är jag trött på att det är skit kallt ute och skit mycket snö. Jag känner sånt behov av sol och värme. Kunna vara ute med jeans jacka och klackskor och bara njuta av att solen värmer mitt ansikte. Men snart snart snart snart kommer våren! Tålamod Amanda tålamod! En egenskap som jag saknar tyvärr. Man kan dock alltid jobba på det.

En annan sak jag har tänkt på är hur glad man kan bli av ett sms. Att veta att någon tänker på en, att någon bry sej och att människan faktist inte alls har lagt ner mycket tid på smset men ändå kan göra någon annan så glad.


Fick en 100 lapp idag. Ska köpa en pizza. Fortsätter på det onyttiga spåret. Men jag bry mej inte. Inte idag. Troligtvis inte imorgon heller. Kanke till helgen ? Nää skulle inte tro det.

15.33

Publicerad 2011-02-12 15:33:09 i Allmänt



Hoppas du har en bra dag! Jag laddar för kalas fast jag har otroligt ont i mitt öra. Hatar att vara sjuk!

Fredag

Publicerad 2011-02-11 12:57:39 i Allmänt



Är typ hemma. Ska firar Benjamin hela helgen.Födelsedag=TÅRTA och det är nice. Idag ska jag träffa Mia på en fika. Ikväll kommer Noel och ska sova över! Gullunge.

För övrigt har jag huvudvärk men det är ju sånt som hör till livet ibland!

Onsdag

Publicerad 2011-02-09 21:01:52 i Allmänt

Onsdag "lill lördag" mitten av veckan. Jag har aldrig förstått mej på människor som kör en utgång mitt i veckan. Inte för att det inte verkar kul utan mer tanken på hur man orkar. Jag är inte en morgon människa men verkligen inte en kvällsmänniska. Jag önskar verkligen att jag var sådär super pigg och kunde vara vaken till kl ett utan problem , men när klockan närmar sig tio är jag nästan alltid helt slut. Idag kramade 4-åring om mej och sa " Amanda jag tycker att du är jätte söt" Mitt hjärta smälter. 6-åringen är lite lill-gammal. Men jag tycker om honom. Han älskar att lära sig nya grejer och frågade mej en massa frågor som jag inte alls kan svaren på. Har verkligen fått en fruktansvärt bra "familj" Den här veckan har än så länge varit mycket bra! Imorgon ska jag fixa en present till min kära bror som fyller år till helgen. Sedan åker jag tåg hem imorgonkväll och kommer hem ganska sent. Om jag ska vara ärlig är det blande känslor att komma hem. Det känns så avlägset när jag är här. När jag väl börja vänja mej och trivas så ska jag åka hem. Visst det är super kul att träffa alla men den jobbiga biten är ju att jag måste lämna alla igen. Jag hatar det. Jag hatar att inte veta när man ses. Jag är hemmakär. Jag älskar min familj. Jag älskar mitt sovrum. Jag älskar mammas mat. MEN det är just därför jag gör det här. Jag vill klara mej själv, jag vill inte vara i Värnamo just nu den här våren och jag försöker på något vänster skapa mitt eget liv. Jag är så djup, till och med min mormor som läser min blogg sa att jag var en djup människa. Det är jag. Blogg är ett sätt att kunna skriva hur man känner. Att skriva ner sina tankar känns för mej befriande. Ofta ångrar jag sen vad jag skrivit men det är ju en annan femma. Nu ska jag dricka lite te och ser på fuskbyggarna. Hoppas du mår bra!

This week

Publicerad 2011-02-07 21:24:58 i Allmänt

Min vecka

Måndag

Vara med Mathilda, checka in lager house och luncha 

Tisdag:

Baka hos mormor.Sedan bio på kvällen med Simon

Onsdag

Fixa här hemma med tvätt och lite städning.

Torsdag

Åka hem till Värnamo på kvällen

Sjävklart har jag ju min tider när jag hämtar å lämnar barnen och allt sånt där med. Men detta är utöver mitt jobb så att säga. Min fritid om vi säger så!

(Vem för katten bry sej om min vecka hahah)

Sjukstuga?

Publicerad 2011-02-07 10:25:13 i Allmänt

Underbart att vakna med förkylning,huvudvärk och mensvärk! Jaja. Har tagit mej till Danderyd för en stund sen och hänger nu hos Mathilda. Även hon är förkyld haha! Vi ska iallefall snart ta oss in till stan och ta en god lunch! Känns behövligt!

Senare ska jag hämta upp barnen. På menyn idag står köttbullar och makaroner! Smidigt och skönt. Ikväll ska jag däcka framför min TV med te och hemma gjorda knäckebröd! Sounds god!

Simon

Publicerad 2011-02-06 12:59:21 i Allmänt



Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit i min blogg om hur kär jag är i min pojk. Folk tycker antagligen att jag tjatar och är tråkig som alltid nämner hur mycket han betyder för mej. Men jag kan inte sluta. Jag är så fruktansvärt förälskad i han. Inte för att han är perfekt. Utan för att han är han. För att han trösta mej när jag är ledsen för att han retar mej för små saker så jag blir galen. För att han känner mej så väl att han hör på min röst hur jag mår. Jag kan inte ljuga för honom. Han känner mej så väl. Jag imponeras av hans kämpaglöd för det han brinner för. Hur mycket arbete han lägger ner på sina studier.

Jag älskar dej Simon Mikael Andersson

Min helg

Publicerad 2011-02-06 12:41:07 i Allmänt



Den här helgen har varit helt perfekt. Man får ett helt annat perspektiv när man inte bor hemma. Man njuter på ett helt annat sätt. Jag älskade att kolla när min bror spelade innebandy igår. Jag älskade att krama om pappa och jag älskar att mamma gör goda knäckebröd som jag ska ha med upp. Jag njöt av synen av Simon vita Volvo utanför vårt hus. Att träffa Noel som bara växer och växer. Jag har så mycket att vara tacksam över. Det är just därför det finns så mycket positivt med att inte bo hemma. När man väl kommer hem så älskar man allt!


Nu ska jag snart äta middag. Broder med familj kommer hit. Mysigt! Lite senare åker jag, mathilda och Elin till estockholmoo. Kommer fram typ halv tio ikväll. Ska med andra ord tillbringa min söndagkväll på en buss?! Tur man har lite sällskap dock! Till veckan hoppas jag på lite motion (måste skaffa gym-kort) Lite fik såklart, en vända hos mormor (ska baka bullar) sedan åker jag åter hem på torsdag kväll för Benjamin fyller år. Låter som en ganska bra vecka va?

 

Lördag

Publicerad 2011-02-05 12:31:45 i Allmänt



Tog en tripp hem över helgen.Kom hem igår eftermiddag. Åker hem imorgon! Både Elin och Mathilda ska hem med samma buss så det är kul!

Nu har jag hunnit ta ett bad. Kände mej mer eller mindre som en apa tyckte. Jag var fruktansvärt okvinnlig helt enkelt. Snart ska jag och min pappa till farmor och äta lite mat med farmor och min faster. Efter det ska Bennjamin har en innebandy match som jag ska heja till ( duktig och engagerad syster är jag allt denna helgen) Plus i kanten Amanda! Ikväll ska jag mysa med familjen framför melodifestivalen med god mat och en massa godis. Min kära kille kommer hit med och sover troligtivs över! En toppendag helt enekelt!

Dreamer

Publicerad 2011-02-02 09:26:19 i Allmänt

Snart kommer Mathilda hit! Senare kommer Lovisa! En braaaa dag! Har övervägt nu i en timme nästan om jag ska gå upp och våga ta en macka, problemet är att det är en hantverkare i köket och det känns pinsamt på något sätt! Barnslig man är...

Dagarna bara passera, vad fort allt går! Det finns stunder då jag bara vill pausa tiden. Ögonblick. Stunder som inte kommer igen. Saker som känns bra är jag livrädd ska förstöras. Lika bra som saker känns, lika fort kan det vända till det mest negativa. Vet knappt vad jag prata om?! Flummit.

Jag trivs verkligen här. Familje är toppen, barnen är underbara och dagarna är för det mesta bara roliga! Men ibland kommer det över en. Familjen. Det där vardagliga som jag aldrig trodde jag skulle sakna. Bara en kram av pappa eller kanske mammas prat om mat. Anton som spelar piano. Benjamin som bara är en otroligt underbar bror. Daniel, Linnea och Noel. Farmor som verkligen blir såå glad när man ta en fika med henne. Har jag lämnat alla dessa fina människor frivilligt? MEN samtidigt vet jag att jag måste flytta någon gång. Jag måste klara mej själv. Jag vill vara här. Vill verkligen det och jag skulle inte byta det med någon annan. Det bästa är att det bara är ungefär 4 h hem så det finns alltid möjlighet när längtan blir stor.

Kunde inte hamnat i en bättre familj. Så omtänksama och snälla människor!

Phuuu..

Publicerad 2011-02-01 20:28:41 i Allmänt

Okej tycker faktist att jag har varit dukigt nu ikväll. Gjorde en ganska "svår" maträtt till familje som blev såå god, tog dock nästan 1h att tillaga den men det var nog värt det. Efter det fick jag något ryck. Har tvättat massa barnkläder, damsugit,städat och småfixat. Imon blir det att städa mitt rum så Lovisa känner sej välkommen haha!

Min dag!
Vi försov oss. Blev en stressig morgon. Efter det åkte jag till Danderyd till Mathilda. En ganska ahh.. speciell dag. Men nog om det. Vi hade kul när henne unge lyckades sova i 2 h ( barnet var sjuk). Efter det tog jag mej till tekniska och tog en kaffe med simon på en halvtimme.Där snacka vi kvalitetstid på hög nivå! Hämtade sedan upp barnen.

Är så himla trött ikväll. Vet inte rikigt varför men känns som jag har flängt hit och dit hela dagen. Barnen har väl inte heller varit i sitt ässe (stavas det så?) Lite små trött och sådär. Nu ska jag försöka ta mej en dusch och läsa lite i min bok!

Hoppas du mår bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela