.

Förkyld och lycklig!

Publicerad 2009-05-29 11:09:13 i Allmänt

Vaknade med världens förkylning,öronen är helt igentämpa och det bara rinner från  näsan. Jaja sånt man få ta. Jag skrev fel igår såg jag. Det var i Gnosjö vi va i och tittade på balen, åhh vad fina de var! Nu längtar man ännu mer till studenten när man vet att det närma sig, eller närma och närma sig ett helt år kvar, men nästa år då är det jag! Efter det åkte jag och lollo till jepe och gjorde hamburgare, det va rikigt mysigt och trevligt och ojjj vad jag skrattade!

Eftersom jag är ledig idag ska jag och pappa ner på stan och köpa morsdagpresent och sedan övningsköra lite. Blir nog bra. Ikväll ska jag visst stå och grilla å ha mig, blir nog rätt skoj ändå! Tanken va att jag skulle på RIX imon men eftersom jag ska på konfirmation på söndagmorgonen och mina vänner skulle sova över där så blir det tyvärr inget. Jag fårse hur jag roa mig på kvällen, få höra med Mathilda eller något.

Hoppas att du får en bra helg! Nu ska jag hoppa in i duschen!

Torsdag

Publicerad 2009-05-28 14:32:08 i Allmänt

Jag är fri från apu för den här gången. Det har varit rätt roligt men som sagt nu är jag trött på det. Dessutom fick jag ledigt imorgon, grymt skönt att få en lång helg att bara njuta av. Ikväll ska jag dra till Hillerstorp med min kära syssling. Ska bli jätte skoj! Men nu kära vänner kurra min mage, så nu blir det lite soppa!

Ha en jätte bra dag!








Tisdag

Publicerad 2009-05-26 17:20:56 i Allmänt

vad bra, då kommer jag hem i en vettig tid idag men icke icke. Väl hemma finns det ingen nyckel in till huset, ingen är hemma, ingen kan komm och ge mig en nyckel. Nåväl tänker jag och sätter mig marken "det regna ju inte, det kunde vara värre" men i samma sekund börja det små dugga. Jag springer till yttedörren och sitter där. Jag blir mer och mer sur men sedan inser jag att datorn ligger i väskan, så där satt jag i en timme med min kära laptop och väntade på att mitt nyckelbud skulle komma, och det gjordet som tur va. Ska träna om två timmar, sista passet nu work it baby!

Jag tänkter inte rabbla upp en massa om hur man dag har varit men den har varit helt okej!



Bild från vår apu plats...

Nu ska jag checka lite One tree hill!

Lev nu och här!

Publicerad 2009-05-25 19:47:54 i Allmänt

Min långhelg va helt underbar, tack så mycket! Det var så härligt att bara lämna min hemstad för att göra något roligt och bara va liksom.


tyckeromdej <3

Men nu tillbacka till verkligheten. Gick upp klockan sju idag och det tog verkligen emot, hela kroppen sa "NejNejNej" medan huvudet insåg att de bara är att klivia upp och se glad ut. Denna veckan är jag på praktik på Värnamo Nyheter. Idag så har vi varit i Gislaved och lånat kläder av Trend House och tog en massa kort med solglasögpon. En jätte rolig dag faktist! Sedan när jag kom hem tillbringades lite tid framför Top model och en runda på stan. Det va min dag det.

Jag stör mig på en sak. Varför lever man aldrig aldrig aldrig i nuet? Varför ta man inte vara på de stunder som man längtat eller saknat jätte mycket? För när den händelsen väl kommer som man väntat på så är det inte alls lika roligt och härligt som man tänkt sig, kanske för att man ha för höga förväntningar eller kanske för att man börja längtar till en "ny" grej. vad är det men egentligen längtar till? sommarlovet just nu såklart. Men ska jag gå runt i 3 veckor, 24 dagar och bara längtar till det? Nej tack. Jag ska försöka njuta av varje dag, av varje liten detalj av varje skratt och allt som hör till. Det blir nog svårt....men jag ska försöka....

Nåväl nu ska jag sluta att tänka en massa som jag ha tendens att göra. " ibland undra jag hur den hjärna egentligen fungera, vad får du allt ifrån?" bruka min kära far säga ibland. DU det undra jag med.

Har det gott!

Stockholm

Publicerad 2009-05-21 19:19:30 i Allmänt

Nu är vi framme, väldigt skönt måste jag säga! Vill bara säga att jag lyckades glömma min mobil hos lovisa så om jag inte svara på något sms så vet ni varför! Ikväll blir det en film och mys!



Hare gott vänner!

Stockholm

Publicerad 2009-05-20 22:40:36 i Allmänt

Jag borde packa nu, jag borde göra mig i ordning för sängdags, jag borde inte sitta här vid datorn men det gör jag ändå av någon konstig anledning...säg till mig!


Jag laddar som as för stockholm men jag tror minnsan att jag måste sova några timmar först....

Hello!

Publicerad 2009-05-19 17:58:16 i Allmänt

Ska man förska skriva något vettigt här kanske? Om vi börja med min dag. Idag fick jag och Emelie äntligen fotograferas av ett redigt proffs om man säger så. Man känner sig så otroligt löjlig när man sitter där i någon onaturlig ställning och ska se överlycklig ut, men det var jätte roligt. Ni kommer sedan att kunna skåda mitt vackra ansikte i skyltfönstret hos Studiefotograferna inom en snar framtid. Cyklade sedan hem och det är en ganska långt faktist men det va verkligen jätte härligt väder ute så det gjorde inte så mycket. Imorgon ska jag träffa Jesscia på City Gross och sedan ska jag följa med henne till hennes apu för att "det kan ha varit bra för mig att ha varit där"

Jag är verkligen inte någon Miley Cyrus fan men jag tycker The climb verkligen är bra. Den sätter sig på hjärnan direkt och för en gång skull så låter hon inte falsk när hon sjunger. checka in http://www.youtube.com/watch?v=NG2zyeVRcbs

Nähä nu ska jag hoppa i träningskläder och det känner jag inte alls för idag, but I have too! Lata amanda skärp dig!



stockholm snart snart snart snart

Söndagkväll

Publicerad 2009-05-17 19:28:08 i Allmänt

Söndag kväll. Söndag myskväll. Nu är det ju bara 3 dagar på min apu sedan dra jag till stockholm med la famili , lovisa hänger också med! Det kommer blir jätte mysigt och jätte roligt. Ska bli så otroligt skönt att bara lämna Värnamo för ett tag, det kan verkligen behövas!

Nu ska jag duscha och äta nudlar.



Over and out

Mysdag

Publicerad 2009-05-17 13:50:02 i Allmänt



Idag ska jag gå utan smink,äckligt hår och myskläder hela dagen. Jag ska även frossa naturgodis ,åhh äntligen en dag utan att bry sig om något ett skit!

trött

Publicerad 2009-05-16 00:23:11 i Allmänt

kvällen blev faktist väldigt lyckad. Jag tog mig till vårrocken iallefall. Agnes va jätte duktig lite kul att ha sett henne! Min dag har för övrigt varit jätte bra. Cyklade som vanligt till min apu plats klockan 10.00. lunchade hos farmor och farfar, jättte god mat! Min farmors mat slå allt! Sedan slutade jag klockan tre.

nu är klockan 00.17 så jag borde nog sova nu. Finns det något bättre än att ligga i sängen en fredag kväll/natt och veta att man kan sova ut ordentliget hela morgonen. mmm marabuu. 
 
Time to sleep...

Onsdag

Publicerad 2009-05-13 21:35:55 i Allmänt

Inte så jätte bra uppdatering här men som sagt ibland har man varken tid eller ork. Är för tillfället på APU som jag har nämnt innan. Måste säga att jag trivs jätte bra. Har kommit in i det mer nu och det "pinsama"stadiet har passerat. Idag har vi varit i skyltfönstret och fixat, det var en spännande upplevelse bara det. Som sagt är ganska trött på dagarna när jag kommer hem ,att hela tiden vara på bettet och vara super trevlig gör mig trött faktist hur konstigt det än låter.



Nog om det. Jag längtar så sjukt mycket till helgen men det är jag nog inte ensam om. Nu ska jag sluta tjata för hittils har jag inte skrivit en enda intressant rad.

Sov sött...

Vårruset?!

Publicerad 2009-05-11 16:25:11 i Allmänt

Första dagen på min praktik idag. Gick faktist väldigt bra. Har jätte bra arbetstider och trevlig personal. Fick ett sms av mamma "ring mig så fort du kan" jag blev skit rädd och tänkte "nää nu har någon dött" eller något i den stilen. Men så var det inte. Hon frågade om jag kunde tänka mig att gå vårruset med henne eftersom hennes kompis hade fått spysjukan. Så nu ska jag Amanda Maria Sandström åka till växjö i en buss med mamma till vårruset och ha en ful nummerlapp på mitt bröst. Vad har jag gett mig in på?


Vi ses!

Farmors 80-års kalas

Publicerad 2009-05-10 12:52:10 i Allmänt

 




Som sagt, igår var det 80 års fest för farmor. Kvällen var hur mysig som helst och jag blir så otroligt glad över min släk. Tipsrundor hade anordnas,allsång sjöngs och stämningen var på topp. När farmor skulle håll tal så såg jag hur lycklig och glad hon var att alla hade samlats, åå lille farmor! Grattis!!

HELG!

Publicerad 2009-05-08 14:58:41 i Allmänt

Var en runda på stan efter skolan och där hänger den, en svart frans väska. Jag kunde inte låta bli, och billig va den med. Spontanköp tycker jag är så roligt! Det natonella provet var svårt tycker jag, att koncentrara sig så länge funkar inte för mig plus att min mage som vanligt gjorde ont. Men nu är det gjort så nu får jag hoppas på det bästa. Jag orka inte tänka på det mer liksom...
 


Denna bild får inleda den efterlängtade helgen !

Nu tycker mamma att jag borde städa mitt rum som flyter i kläder och dam, jag är benägen att hålla med, men jag är född på 1990 talet så det innebär att jag är lat.

Har en bra kväll min vän!

sömnproblem

Publicerad 2009-05-07 14:32:29 i Allmänt

Har inte blivit så mycket bloggande för min del. Har väl helt ärligt inte varit sugen på att skriva djupa inlägg som jag senare ångra att jag publicera. Nåväl. Igår kväll när jag skulle lägga mig hade jag fruktasvärt ont i magen så man kan säg att mellan 22.30 till 04.00 låg jag vaken i sängen och trodde seriöst att jag skulle dö. För varje minut som gick fick jag panik. När klockan var 4 insåg jag att jag ska upp om 3h. Men jag somnade iallefall runt fyra tiden. När pappa kom in i morse sa jag att jag inte skulle till skolan idag. Jag var helt slut. Jag sov till halv elva, gick upp och skrev min svenska uppgift om litteratur och fixade lite med mitt repotage. Imorgon är det NP i englska b. Hjälp mig! Jag får väl hoppas på något hopp uppifrån!

Efter allt som har hänt nu så vill jag faktist bara lämna Värnamo för ett tag nu och bara göra något kul. Jag och familjen ska iallefall till Stockholm den 21-24. Efter att har pratat med lovisa som kunde mått bättre ,kändes det som att vi både två behövde komma iväg och tänka på lite annat, att göra något tillsammans. Då kom vi på att det kanske var en bra idee att hon följer med oss till Stockholm. Våra föräldrar tyckte det lät som en bra iddee med. Så nu har jag något att se fram emot. Från början tänkte jag att det skulle vara skönt att bara åka med familjen men det känns som att jag behöver vara med henne nu!


Idag ska jag städa hos farmor och fafar. Det känner jag inte alls för men så är det. Vill bara ha helg nu.



Ta hand om dej!

Tisdag

Publicerad 2009-05-05 22:39:05 i Allmänt

Ligger i sängen med laptopen. Nu ska jag sova var ju tanken. Träningen gick bra men oj vad jag svettades, men det kan ju vara så är det finns en mening bakom det. Dagen har för övrigt varit bra.


<3

Regn...

Publicerad 2009-05-05 10:16:51 i Allmänt

Det regnar idag. Det är pissväder ute. Jag är seg  och vill helst av allt just nu ligga under mitt täcke och kika på TV samtidigt med en kopp te jämte mig. Men nu är det inte så. Nu sitter jag i skolan och försöker överleva dagen, okej så farligt är det inte men av alla platser i världen så skulle jag ju knappast välja denna. Just nu finns det en person som jag vill krama och hållla om, att säga att allt kommer blir bra, att jag alltid finns där för henne , att hon är det bästa som jag har, du vet vem du är! Jag mår med dåligt över detta. Det är i såna här situationer som jag blir inlåst i min egen bubbla. Jag har svårt att prata med folk. Inte ens mina närmaste vänner skulle nog förstå till 100 %. Egentligen så har inte detta något med mig och göra, men ändå så är det en stor del av mig.


Back to work.

Jag vill resa!

Publicerad 2009-05-03 15:29:25 i Allmänt

vad håller jag på med? Jag velar fram och tillbacka och vet inte redigt vad jag ska göra. Egentligen är det ett enkelt val men ändå har jag alltid tendens att krångla till allt. Bara gör det, vad kan hända? En helt ny vecka är på intåg. Känns ju som vanligt, lite drygt och tråkigt. Men om två veckor gå jag på praktik, jag hoppas att det kommer blir roligt iallefall. Jag har kommit in i en sån där fas då jag känner att jag bara vill ut och se världen. Jag vill resa, träffa nya männikor, se nya platser, äta annorlunda mat och bara pröva på något nytt. Jag vill känna mig oberonde att kunna göra som jag vill utan att alla ska lägga sig i hela tiden.

Jag har blivit helt inne i bloggen om Hanna Graff. Hur lyckas man se så fräsch ut när man just fött en unge?Impress. Men hon är verkligen skit snygg den kvinnan måste jag säga, utan att vara lagd åt det hållet. Och på tal om något som inte alls har med något att göra så har jag märkt hur mycket jag gillar enkla människor. Enkla männiksor som köper billiga kläder men ändå är skit snygga. Människor som är lättsamma och pratsamma. Sånt gillar jag!


Nu ska jag dricka lite kaffe! Mmmm...

Sol,bikini och jordgubbar

Publicerad 2009-05-02 18:35:30 i Allmänt

Konstigt att man kan känna sig sig så fräch när man har fått lite färg på sig. Tack gode gud för solen! Har legat å slappat och solat hela dagen. Har inte gjort ett skit om man säger så. När som helst ska vi grilla, så himla mysigt. Jag trivs med mitt liv just nu. Anton har flyttat hem vilket bidra till mycket folk hemma i huset och det tycker jag är skoj! Ikväll blir det troligtvis att vara med tejorna. Men vi vet itne redigt vad vi ska göra än, ingen orka redigt att engagera sig om man säger så.

Nähä här kan man ju inte sitta...

Fredag

Publicerad 2009-05-01 12:30:03 i Allmänt

Gådagen blev mycket lyckad. Alltid rolig att träffas så många. Nu väntar jag på att jullebull ska komma hit. Vår dag ska bestå av sola sola och sola.Jag hoppas på lite advokade med keso också.Ska bli såå skönt att bara ta det lungt och slippa sminket för en gångs skull. För övrigt sov jag verkligen ut idag och det behövdes kan man säga. Nu ska jag gå och se om det finns något gott i kylskåpet.

Har en bra dag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela