.

Lovisa den fina!

Publicerad 2009-02-28 21:49:17 i Allmänt

Som sagt, lovisa kom hit igår ikväll. Kvällen tillbringades framför TV:n. Mia kom förbi en stund med! :) Idag sov vi till halv elva typ. Det var såå skönt att sova ut, jag älskar det. Sedan gjorde vi det efterlängtade , vi fotade. Blev runt 280 bilder. Så nu kan vi inte klaga på att det inte finns några bilder på oss. Det var riktigt kul. Lovisa åkte vid halv fyra snåret! Jag tror inte
du förstår hur bra du är!


*Hittade pengar
*Madrassen är på fel håll
*Lovisa ramlar
*Amanda halkar ner för slänten med kameran, och mejar ner lovisa.

Jag är så otroligt glad att du finns i mitt liv, du är bäst!

Fototime

Publicerad 2009-02-26 19:35:43 i AllmäntJag och Jessica försöker göra dagarna i skolan till dom bästa hahaha:) Jessica min älskade. Jag har kommit fram till att jag nog ska undvika att vara med på kort i fortsättningen! Jag gör mig inte bra på kort, inte alls.


Nåväl om 10 minnuter kommer julia. Då ska vi åka och träna. Som vanligt är jag inte pepp men det blir bra. Tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder sen på köket som very soon är klart.

Nu ska jag fylla på vatten flaskan.

ses din mes!:)

En skön onsdag

Publicerad 2009-02-25 15:36:15 i Allmänt

Dagen har varit mycket skön än så länge. Slutade tidigare idag så sjukt skönt.Har redan hunnit att städa hos farmor och farfar. Onödig dag i skolan men som sagt väldigt skön och slapp. Har just suttit och skrivit klart ett arbet om John Steinbeck på ENGELSKA. Fy skuttan säger jag bara. Det är i sådana lägen man inser att man hatar engelska. Men nu är det gjort och jag är glad att har det ur världen. Mitt Ergonomiprov gick med kalas 35/ 38 väldigt bra med tanke på att jag inte hade pluggat någonting knapp. Man blir så sjukt pepp när det går bra i skolan. Man blir taggad att göra bättre ifrån sig hela tiden och det är bra! Mitt mål är att gå ut med bäst betyg av oss syskon. Jag kommer lätt vinna. Det känns skönt att i framtiden har något att skryta om haha!


Sedan blir jag så sjukt glad när jag tänke på att det snart är helg! Lovisen kommer troligtvis hit. Ååå lille gumman vad jag saknar dig! Kommer blir kanon. Nu känner jag för att sova lite. Hade varit grymt gott Jag är värd det nu tycker jag. Den där John Steinbeck ta död på mig...

ses!

En tanke

Publicerad 2009-02-24 13:46:30 i Allmänt

Hur ofta känner man att man sitter fast. Livet ser precis likadant ut vecka in och vecka ur. Är det allt liksom? Ibland känns det som att mitt liv är som en cirkel. Det går runt runt runt. Så är det väl för det flesta människor. Men jag blir sjukt trött på det. Då börja jag klaga över hur tragiskt mitt liv är och att det inte händer något! Jag hatar känslan av att "sitta fast". Att göra samma sak varje dag. Att hitta på samma sak varje helg. No action typ haha.

Men som sagt.
Jag menar inte att jag är negativ för det är jag inte. Jag trivs med mitt liv. Men jag antar att alla människor känner så här ibland.
Sitter och skriver ett arbete om Rudyard Klipling, döda mig! Slutar iallefall snart. Ska blir mycket skönt måste jag säga.


ciao!

Min helg

Publicerad 2009-02-24 12:31:46 i AllmäntLite sent men men. Helgen tllbringades med lite vänner. Jag hann även med att färga julias hår, därav den fina bilden haha.Ny vecka

Publicerad 2009-02-23 19:44:32 i AllmäntDen här veckan ska jag vara positiv fast jag har tusen saker att göra.Jag ska vara glad helt enkelt!

En söndagkväll

Publicerad 2009-02-22 22:40:10 i AllmäntSom sagt färgade julias hår idag. Blev snöggt måste jag säga( Bilden är för övrigt tagen i stockholm av mia), inte en smickrande bild men men. Söndagen har varit mysig. Men som alltid har man lite ångest över den kommande veckan. Den här veckan har jag extremt mycket. Vet inte hur jag ska hinnna med allt, men som vanligt bruka man hinna allt ändå, bara man planera.

Måndagar består av historia och psykologi/svenska c. Skit kul, verklingen. Bara det är en andledning till att ligga kvar i sängen. Men det ska jag förstår inte göra. Sedan kommer jag och edlundh inta sopborsten och damsugaren och köra gärnet. En vecka går ju faktist vädligt fort ändå. Snart är det helg. Då kommer kanske lovisa! Kan inte blir bättre.

Nu ska jag lämna ifrån mig laptopen och dra täcket över mig, visst låter det mysigt?

lördag

Publicerad 2009-02-21 12:38:25 i Allmänt

Det var verkligen underbart skönt att sova ut idag måste jag säga. Jag har hunnit med att städa mitt rum som det i stort sett flöt dam i, as äckligt. Sedan städade jag kaninburen, wohoo jätte kul. Men nu är det gjort. Mathilda kommer om en stund. Vet inte vad vi ska hitta på idag, men det blir väl det gammla vanliga:) Mysigt iallefall. Fårse hur kvällen blir också.


Nu ska jag visst kocka potatis.

livvakt åt fredrik Reinfeldt.

Publicerad 2009-02-20 13:56:58 i Allmänt

Dagen började bra. Fick ett fint meddelande från min göteborg-bror. Tänk vad ord värmer! Ergonomi provet gick med bra! Skönt att ha det gjort nu känner jag. Efter provet hade vi gympa. Det slutade med att jag fick ett badmintonrack i huvudet. Jag hatar att gråta inför folk, men det gjorde såå himla ont. Seriöst, det är alltid någon som slå sig på våra gympalektioner haha.

Snart ska vi till Axelsson och äta lite mat, Dom om nån gör god mat! Men först ska jag hinna till någon affär och köpa ett paket till lollo som har fyllt åt. Känner mig sådär pigg idag. Tror jag är lite halv sjuk, eller lite skit i kroppen som mamma bruka säga.

Pappa körde mig till skolan idag:

-Pappa om du inte var ambulansförare vad skulle du vilja jobba som då? Just då kör det förbi en polisbil
-skulle du vilja vara polia pappa?
- Nä det skulle jag nog inte. säger han.
-okej, men vad skulle du vilja jobba med då?
-
Jag skulle vilja vara livvakt åt fredrik Reinfeldt. Säger han med världens smålänska.

Hahah, oj vad vi skrattade!

Nu måste jag sticks. Ses!

Nudlar ikväll!

Publicerad 2009-02-19 18:54:31 i Allmänt


Idag fick jag mina nya mobil "smilllee". Blev nöjd med mitt mobilval måste jag säga. Tanke va att jag skulle till Mathilda ikväll och sen träna. Men jag kom på att jag har ett prov imorong. Så hela kvällen sket sig. Så varför sitter jag här då egentligen? typist mig.Jag orka inte stressa runt. Jag få ta igen träningen nästa vecka. På tal om det så blev jag otroligt sugen på nudlar nu, sjukt gott! Imorgon är det gympa +prov sedan hem. Det är vädligt skönt att sluta vid halv elva på en fredag. Samtidigt känns det alltis som en meningslös dag. Men det kan jag nog leva med.


Nu måste jag plugga vidare om jag ska klara det sketna provet. Ergonomi i mitt hjärta...
"Vad kan jag göra, jag säger att jag är ledsen , ja jag är ledsen ledsen men för vad? om jag såra dig hatar jag mig själv, jag vill inte hatar mig själv,vill inte skada dig. Vi beter oss som barn."

Jag gillar den låten.

Segdag

Publicerad 2009-02-18 10:15:17 i Allmänt

Skola idag igen. Whoohooo. Har just smällt i mig en macka och varm oboy, rikigt gott. Börja känna mig lite sjuk faktist. Jag som alltid säger att jag aldrig blir sjuk. Jag gör en edlundh haha. Vi sitter och håller på med marknadsföring nu. Inte kul alls. Mitt förslag var att köpa in några råttor och para dom med varandra och sedan sälja råttungarna till personer som har ormar. Tyvärr så tyckte inte någon annan det. Konstigt haha.

Idag är det städdag. Ska till farmor och fafar och städa. Känner inte alls för det idag. But I need money.Nu börja lektionen, ses!

Träningstime!

Publicerad 2009-02-17 18:42:59 i Allmänt
Bilden stämmer inte för fem öre övernes med hur jag känner mig just nu. Nej jag är inte sjuk som halva Värnamo är utan jag ska träna. Inte motiverad någonstans. Jag har frysit hheeella dan. Jag vill bara ligga under filten med kaffe, men duktigt som man är så väljer man det senare alternativet. Jag får tacka jullebull för att hon motivera mig genom att bara finnas där varende träning,utan henne hade jag troligtvis inte varit så "aktiv". Men träning är bra. jag mår bra av det så det är bara att köra på.

Nåväl, jag vaknade idag av att pappa skrek "det är -12 ute" Jag drog direkt mitt varma täcke över mig och kände att där ville jag ligga kvar. Ta bort kylan nu tack! jag fattar inte att man inte har vant sig vid att gå upp vid 7 på morgonen.Hur många år har man inte gått upp den tiden. Ändå ta det emot varenda iviga morgon. Vänje sig kroppen aldrig?

Är det bara jag som har märkt att det är sjukt många människor som är "deprimerade" nu? Alla har mycket i skolan, folk är sjuka är det någon slags februari-depp månad? Jag tror det. känns så. Men ibland är man deppig och det får man va.


Nu måste jag sticka till träningen, måste bara vänta tills trappan torka som mamma moppade nyss. Jag förstår inte meningen av att städa när man gör om ett kök? Det är ju precis lika smutsigt dagen efter? Hej dagens I-landsproblem.

Juppé

Publicerad 2009-02-16 18:45:36 i Allmänt

"trivs man inte med sig själv är det bättre att ändra attityd än storleken på näsan"

Det här var vad Anne hathaway sa en gång i en elle tidning. Fint och bra sagt : D
Jag heter kurre och jag är amandas vän...

By the way så hette Shakespears fru Anne Hathaway! Coolt va? Jag hänger med i skolan jag

Puss på:
Amanda för att hon är fin och snäll och omtänksam och generös och ganska snygg!
Benjamin för att han har ett guitarhero
Owe för att han köper en ny mobil till amanda, vilket gör att vi kan nå henne : D
Alfons för att han gör det han kan, vara kanin.
Mckey för att hon tog hem priset, americas next top model
Maria Sandström för att hon var en extraordinärt bra kattvakt till Tottie
Elisabeth Edlundh för att hon sköter sin plikt och går till jobbet varje dag
Sist men absolut inte minst Kurres säng. Den är skön : D

MARINA LJUGER HÄR! -åsa waldau

En ny vecka

Publicerad 2009-02-16 10:27:12 i Allmänt

Sitter och har historia nu, har rast om 2 minuter typ. Va det bara jag som tappade känslen i benen idag på väg till skolan? SVIN kallt. Saken blev inte bättre när man inser att växlen har frusit fast på 1ans växel. Here we go! trampa as mycket. Men jag kom fram till skolan i tid iallefall. Tycker ändå att det har gått bra att vara i skolan än så länge. 

Efter skolan ska jag förbi Mia en stund. Ska kollar på Top modell som hennes pappa så snällt spelade in när vi var i Stockholm. Mycket trevligt!  Sedan blir det förmodligen till donken med daddy and brother. Jag som tänkte försöka vara nyttig haha.


Den här blir min i veckan! Eftersom min fungera mindre bra.

Ses!

depp Amanda...

Publicerad 2009-02-15 17:40:37 i AllmäntOkej, jag har ångest för imorgon. Jag palla inte skolan aaa, panik. Men det måste gå! Sen saknar jag min Lovisa med. Varför flyttade du? Dumt gjort. Känns nästan som om det är jobbigare nu är var det var innan. Men när vi väl träffas så uppskattar jag det enormt mycket! älskade vän.  Vi måste ses snart!

Idag har det varit en slapp dag. Vilket jag tycker är enormt skönt ibland. Mamma och jag var ute och gick innan. Mysigt! Och very soon börja One tree hill!

Stockholmsbilderna kommer snart!

Lördag

Publicerad 2009-02-14 13:21:28 i AllmäntLördag. har hunnit med en hel del faktist. Pappa och jag var nere på stan innan och köpte munskölj, intressant va? Sedan kollade vi på en ny mobiltelefon, eftersom min är hel knäpp. Men det är svårt att hitta en som jag vill ha. Förslag?
Vi ska iallefall äta middag hos farmor och farfar idag. Det är skönt att komma ifrån stöket här hemma. Men köket kommer nog blir bra när det väl är klart.

Och självklart börja jag får ångest nu för skolan som börja på måndag. vart tog lovet vägen? varför går alltid lov så himla fort? Helt sjukt, känns som om lovet började alldeles nyss. Men jag ska vara positivt! jag ska försöka gillar skolan, ska försöka att vara glad!

Nu ska jag åka till gamlingarna och äta middag. Farmors mat slår nog allt. Problemet är bara att jag bruka alltid har så himla ont i magen när jag kommer hem haha.

ses!

Hemma

Publicerad 2009-02-12 22:54:14 i Allmänt

Jaha, då var på man småländsk mark igen. Har haft fantastiska dagar i Stockholm med mina vänner, tack! Jag hade kunnat stanna i några dagar till minnsan, men någon gång måste man väl hem. Imorgon måste jag upp vid kvart över 8 för att åka till tandläkaren, jätttte kul nu när man har lov, det förstör liksom lite av hela dagen. Men jag tänker mer att det är skönt att har det gjort sen. Jag hoppas bara att jag inte har något hål! Usch hatar att gå till tandläkare( dock gillar jag Thomas haha)


Nu ska jag sova, om jag ska orka mig upp imorgon

Klar!

Publicerad 2009-02-09 13:11:43 i AllmäntVäskan är packad, jag är nyduschad. Jag är så gott som redo för några dagar hos kungen. Kommer blir jätte kul att komma ifrån lilla värnamo nu iallefall. Det jag måste desperat få tag på är en skolväska, för den jag har nu är den fulaste jag någonsin har har haft under min skoltid! Usch mår illa bara jag tänker på den. Underkläder,plattmedel,kjol och skor skulle med vara bra att hitta!
Det ska blir skönt att lämnar huset nu som sagt. Jag har inte längre ett kök! haha.. Så det är bara härligt att lämna stöket och komma hem sen! Inte för att det kommer vaar bättre då, men aja.


Jag måste göra något åt mitt hår. Jag hatar utväxt! Det är slitet och råttfärgat för hela bunten. Men jag får väl vänta tills mina pengar kommer sen i slutet av febuari. Nähä nu ska jag packa i det sista i väskan. Har en bra vecka alla!

En söndag utan ångest

Publicerad 2009-02-08 18:37:24 i AllmäntÄr det bara jag som är otroligt trött på detta väder nu? Detta är seriöst den längsta och kallaste vintern på länge, tar den aldrig slut? Tydligen inte. Har nog aldrig längtat så mycket till våren som jag gör nu. Tänk när solen börja titta fram, när man känner varme i sitt ansikte. Allt blir så mycket lättare. Det är ljust när man kommer hem från skolan, bara det liksom!

Idag har jag iallefall hjälpt mamma att städa ut köket inför det nya. Hur ska man klara av att bo såhär nu i typ 2-3 veckor? inget kök hallåå! Men men om man klara att tälta klara man väl detta var min mamma förklaring haha. Jag har inte hunnit packa inför stockholm imon men jag hinner väl det imorgon I hope.

Sitter och kollar på One tree hill nu. Love it. Jag vill har alla boxarna men min ekonomi räcker inte rikigt till det än, men någon gång längre fram.

Har det bra!

God morgon

Publicerad 2009-02-07 10:47:34 i Allmänt

Idag hade jag äntligen tid att sova ut och det var guldvärt! Nu ska jag gå och göra lite kaffe och rosta lite bröd, visst låter det gott? Efter det tror jag att det blir att lägga sig i badkaret. Sist jag skulle bada så var varm vattnet slut, så nu gör vi ett nyff försök. Dagen kommer blir slapp och skön. Ska städa lite om jag orka. Ikväll blir det troligtvis melodifestivalen.


Skriver kanske något mer under dagen.

Lov!

Publicerad 2009-02-06 13:15:30 i Allmänt

Jag har LOV nu! Denna efterlängtade dag. Mitt lov kommer blir bäst I think! Att vara med dom man mest tycker om kan inte blir annat än kul. Ska iallefall dra till mia vid halv fyra typ. Vi ska drycka kaffe å tjöta. Grymt mysigt! Var på lilla krogen innan med Jessica och Emelie sjukt mätt så jag mår nästan lite illa haha.


Hör av mig senare!

USA

Publicerad 2009-02-05 18:36:53 i AllmäntTider som dessa inser man hur mycket man längtar efter att få komma ut. Satt och kollade igenom USA bilderna innen och hittade denna. Jag längtar tillbacka. Varför njöt jag inte mer när jag var där? varför uppskatade jag inte allting som hände? Den här resan är nog en utav de roligaste grejerna jag har gjort i mitt liv.  Jag hoppas att jag en dag kan åka tillbacka dit. Men egentligen hoppas jag inte för jag vet att det kommer hända rätt så snart!

Kina mat in my heart!

Publicerad 2009-02-05 13:06:31 i Allmänt

Jag har i stort sett skrattat och varit glad hela dagen. En bra dag med andra ord. Jag hoppas på att få sluta lite tidigare idag, för jag är klar med allt som ska vara klart så vad gör man liksom? Efter skuuulan ska jag dels försöka ta mig hem i detta äckelväder. Sedan blir det One tree hill, nu är det sjukt spännande aaa. Senare blir det träning och efter det om jag inte är helt död ska jag dra till A Linda Hl och checka in hundvalpen.

Very soon är det lov, bara en och en halv dag kvar. Så grymt härligt! Imorgon ska jag och några brudar dra till Lilla krogen som ett fint avslut innan lovet. Det finns inget godare än Kina mat! Så om du vill göra mig glad någon gång så köp det till mig! Kankse bäst att jag gör något nu, men vet inte vad. Men här kan jag ju inte sitta.

20.00 träning döda mig! Men jag ska träna ska ska ska...


10.06-skola

Publicerad 2009-02-04 10:08:19 i Allmänt

Onsdag idag om någon har glömt det. Jag ska jobbar som ett as i skolan idag har jag bestämt. Jag vill blir klar med allt nu. Har precis gjort en analys om en tavla, jätte kul verkligen. ska iallefall dra till farmor och farfar efter skolan. Onsdags-traditionen ,att städa. Men det går bra. Jag är en fattig flicka som behöver pengar.

Jag föröker ta mig igenom veckan bara känner jag. Visst projektvecka är roligt men ändå kan jag inte låta bli att tänka att det känns meningslöst. Men jag ska inte klada, för en gång skull får man göra precis som man vill utan att någon lägger sig i . Ikväll blir det TV tittande igen, som vanligt fy vad tråkig jag är! Top modell och Made in Sweden.


Nu är rasten slut så nu himla sätter vi igång

Mysdag

Publicerad 2009-02-03 22:10:08 i AllmäntFärgade håret på Jullebullan idag innen träningen. En mysig sen- eftermiddag med te och apelsin. Visst blev hon snygg , una bronetta! Förövrig fick vi till några pangbilder, tack pappa! haha..Nu ska jag lägga mig under täcket. Har precis duschat och känner mej fräsch efter ett svettigt gympapass

" Springa med händerna i luften"

En vecka kvar till lov..

Publicerad 2009-02-02 18:24:53 i Allmänt

Jaha, då sitter man här igen. Måndagen är avklarad i skolan. Jag ser positivt på saken. Bara jag överlever måndagen är jag glad! Ikväll blir det Prison Break iallefall. Fundera på att ta ett långt varmt bad nu, låter inte helt fel eller hur? Seriöst, i vårt hus är det iskallt. Riktigt riktigt jobbigt faktist.

I veckan händer inte så jätte mycket faktist. Blir det gammla vanliga. Träning tisdag och Torsdag. Städning på onsdag.
 Har Tema vecka i skolan så det är rätt kul faktist för en gång skull. Och nästa vecka är det LOV! Åååå vad jag längtar. Jag julia och Mia drar till stockholm. Kommer blir grymt roligt. Och som jag ska shoppa! Min kära far är så snäll och ge mig ett bidrag också, puss på honom!

Jag orka inte skriva mer nu haha..nu ska jag ta ett bad. Men vi ses!

Göteborg

Publicerad 2009-02-01 21:00:36 i Allmänt


 
Som sagt , helgen tillbringades i Göteborg. Vi hann med lite shopping,bio och mat mycket mysigt! På kvällen drog vi till Mölndahl där jag träffade anton och co. Vi gjorde en god middag. Vi hade sjukt kul i replokalen också haha... En lyckad helg, varför gör man inte sånt här oftare?

Är iallefall hemma nu. Kom hem vid 18.00 tiden. Det är såå segt att åka tåg har jag kommit på. Tog en välförtjänt dusch och åt en god kvällsmat. Nu ska jag se på en film!

Sov gott!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela