.

fredag

Publicerad 2011-04-29 14:25:28 i Allmänt



Nu har jag till och med ansträng mej och tagit ett färskt kort på mej själv! Amanda är för duktig. Det har jag alltid sagt.

kollat på det engelska bröllopet idag. Så vackert! Satt där och fantiserade om mitt eget bröllop. Nu ska jag in mot stan och lämna mina kids på pappans jobb. Sedan träffa Lina och Ellen för en glass i solen.

Njut av helgen vännen (haha rimmaaaddeeee juuuu)

sommar

Publicerad 2011-04-28 15:31:25 i Allmänt

Jag lyssnar på musik och drömmer mej bort till sommarkvällar. Jag längtar. Grillkvällar med bästa vänner, sitta på klipporna i bohuslän, äta frukostar ute i morgon solen och sena sommar nätter med prat om livet. Det är inte lång dit nu. Väldigt nära.


Nu ska jag pick up my kids....

My style

Publicerad 2011-04-28 08:56:08 i Allmänt

Chocken när man hör att det är någon i hallen. När man på riktigt tror att en tjuv är på väg in. Sedan inser man att det bara är städerskorna och man andas ut. Man känner sej så himla töntig

" Men hejjjjjj Välkomna, det är bara att städa på" Typiskt mej att säga så och vara as trevlig.

Nu ska jag snart in till stan och köpa pressent till min nuvarnade man. Detta är något som jag tycker är lite smått jobbigt. Han fyller 21 år, han är den mest kräsna personen jag känner och den mest svåraste jag känner att köpa present till. Därför är jag så tråkig att han har fått säga vad han önskar sej. Då vet vi att båda kan andas ut. Inte värt att chansa på en skjorta i det här fallet känner jag.

Saker jag borde göra

*Köpa en riktigt bra bok ( Har sett att många läser på tunnelbanan för att fördriva tiden)
*Ny och skön musik på min Iphone
*Köpa solglasögon (råkade sätta mej på mina)
*Köpa en bikini

Onsdag i mitt hjärta

Publicerad 2011-04-27 10:10:31 i Allmänt

Då kom onsdag. Kära onsdagen. Planer för dagen :Nada och det trivs jag med. Eller joo jag ska duscha och sola. Mycket betungade grejer.

Ikväll blir det ett styck kalas för 5 åringen fyller år. Nu ska det tilläggas att jag ska vara med på släktkalas ikväll, grillfest ska stå på menyn. En rolig men samtidigt skrämmmmaaaande tanke. Jag har liksom ingen som helst realtion med de här människorna som kommer. Jag är liksom "barnflickan" Men jag ska verkligen inte klaga. Gratis mat och god effterät så det är ju inte synd om mej precis! Om min stockholms familj någon gång skulle komma in på den här bloggen så säger jag redan nu " Tusen tack för att jag blev bjuden, det var en mycket trevlig kväll och korven smakde himmelskt" Så nu känns det reda bättre...

Farmor ringde i morse. Sov dock så hörde inte. Hon spelade in ett meddelande " Hej amanda, det är farmor här. Jag ville bara ringa och höra hur du har det. Du behöver inte ringa upp, men om du hör detta kan du väl ringa mej så ringer jag upp dej. Hej då" Ahh jag tyckte det var lite gulligt sagt. Eller kanske mest roligt sagt!

Nää palla blogg. Hej då!

Påskhelgen

Publicerad 2011-04-25 12:21:24 i Allmänt



Åhh vad roligt jag har haft! Jag älskar Halmstad och kommer tillbringa min sommar där har jag bestämt. Ville verkligen inte åka därifrån igår. Hade lätt stannat en vecka till. Nu bär vägarna mej åter till Stockholm. Känns lite som "sista rycket nu" Det är verkligen snart sommar och då väntar jobb hemma i Värnamo. Men först ska jag njuta av en maj månad med massa av uteserveringar och sol i Stockholmsskärgård!

Långfredagen

Publicerad 2011-04-22 12:48:16 i Allmänt

Ohhhh myyyy goooddd! Jag bokade just en tågbiljett. Nu ska det tilläggas att det var den enda som var kvar. Bussar var fullbokade och en massa tågtider, men där fanns en tid som passade as bra på måndagkväll. Puhhh! Plus att alla låg på 800 kr på måndagen men min billjett gick på halvpriset! Meningen var ju att jag skulle åka upp på tisdag men jag jag var tvungen att komma upp så jag är där på tisdag morgon. Så kan livet vara.

Idag ska jag till farmor en vända. Sola lite och sedan bada och göra hårinpackning och hela den biten. Ikväll kommer Simon hit! Mer än en vecka sen vi sågs. Men nu ska jag får vara med honom hela helgen så jag är lycklig! Imorgon åker vi till Halmstad och stannar till söndag. På söndag kommer jag troligtvis träffa Lovisa som också är i trakterna. BRA HELG! Hoppas hoppas hoppas inte att helgen går för fort nu bara...





Hittade en gammal fin bild i datorn. Tycker att vi båda lyckades framhäva vårt välvårdade hår denna dagen...vi ser inte ut att vara särskilt lyckliga heller haha

Onsdag

Publicerad 2011-04-20 11:25:33 i Allmänt

Nu har jag:

*städat mitt sovrum ( mår illa av tanken på alla skit jag varit i de senaste veckorna )
*städat kök/TV rum
*städat min toa
*Kört två maskiner med tvätt

DUKTIG AMANDA "klapp på axeln"

Nu ligger jag utslagen i sängen och ska snart börja packa ner lite vad jag ska ha med mej hem i helgen. En sysselsättning som jag både hatar och älskar. Åker imorgon morgon med kära swebus. Kommer till VMO på eftermiddagen.

Tror min långhelg kommer vara riktigt mysig och rolig! Lör-sön åker jag troligtvis till Halmstad och bara äter god mat njuter av solen. De andra dagarna ska jag bara vara med min kära familj och troligtiv träffa lite vänner.

Konstaterade just att detta inlägget är skit tråkigt...

Nu ska jag fixa något att äta. Typ en macka. Inte roligt att göra mat till sej själv tycker jag!

Min helg

Publicerad 2011-04-17 22:34:23 i Allmänt


Har varit väldigt dålig på att blogga :( Men här har ni min helg om ni inte har något roligare för er att läsa....

Torsdag


Jag och Lina var på Isak Strand! Han spelade på Underbara bar och var så sjukt bra! Hade typ inga förväntningar av kvällen så var verkligen nöjd.

Lördagen

Åkte ut till lilla mormor. Vi fikade på stan, fixade lite i hennes lilla trädgård och hade det mysigt. Sedan när kvällen kom åkte jag till Elin på lite grillkväll. Tyvärr hade dom glömt att köpa grill vilket kvällen liksom byggde på, men köttet stektes fint på stekpannan så det blev gott ändå! Sedan skulle jag och Lina åka bussen hem och självklart glömmer vi att hoppa av där vi ska så vi åker typ 30 min för långt. Vi hoppar av bussen as stressade och har ingen aning om vad vi är, inser att nästa buss går om en timme och får lite smått panik. Som tur var så ser jag en taxigubbe som tankar sin bil så vi springer till honom och kommer sedan hem!



Söndagen

Vi sov till typ tolv sedan tog vi oss in till stan och jag träffade på världens konstigaste kille som tyckte att jag var en idiot för att jag skrämde iväg en fågel. Senare mötte vi upp lite kompisar och åt glass och kaffe i solen.

Haft en sjukt bra helg! Tack alla :)

Onsdag

Publicerad 2011-04-13 09:33:05 i Allmänt

Så kom onsdagen. Har precis tagit en dusch. Upptäckte en stor tvestjärt som sällskapde mej bland shampo och tvål flaskor. Så sjukt äckligt! Finns det något äckligare djur? Hur som helst spolade jag ner honom som den djurplågare jag är.

Ska snart in till stan och luncha med mormor. Sedan bara mysa runt på stan. Tyvärr är det inte jätte roligt väder ute så det dra ner stämningen lite, men alltid kul att träffa mormor iallefall!

Ikväll kommer Simon hit som det verkar nu. Det är också mysigt! Sedan kommer vi inte träffas på lite mer en vecka igen. Lite tråkigt men inte mycket att göra något åt.

Saker jag vill:

*Nya kläder
*Soligt väder
*Helgen ska vara en dag längre
*Ha en privat taxi gubbe som kör mej dit jag vill precis när jag vill dygnet runt.
*En egen bil
*En lägenhet inne i centrala stockholm
*Åka på solsemester
*Färga håret

Vi hörs vänner!

Måndag

Publicerad 2011-04-11 14:46:18 i Allmänt

Vaknade i morse och var helt död. Lämnade av kidsen på dagis/skolan. Sen åkte jag faktist hem och sov i 2 h. Brukar aldrig göra det men jag var så sjukt trött. De helger jag kommer hem till VMO är verkligen intensiva. Åhh visst det är verkligen kul att träffa alla det är inte det, men man blir rätt trött över att flänga fram hit och dit under så få dagar. Tyvärr är det omöjligt att hinna träffa alla med...

Måndagen är den klassiska "föberda dagen" . Det ska tvättas, det ska städas lite och mat ska ses över. Jaaa ni hör ju, jag låter som en 30 + kvinna. Så måndag är inte min favorit dag. Men jag överlever ju det med



Just det. Fikade med dessa två under förmiddagen. Det var mysigt ! :)

Veckan är faktist nästan planerad. Känns skönt!

Fredag yeaaa!!

Publicerad 2011-04-08 14:27:32 i Allmänt

Så min vänner. Ny design på bloggen. Vi tackar Lovisa för det fina jobb hon har lagt ner! Hur som helst. Har träffat Noel idag! Himla gooeee kille. Vill med att mitt framtida barn ska vara lika charmig som han. Men sånt där väljer man ju inte själv.



Har tagit denna tjusiga bild dagen till ära! Rikigt ful men ibland blir det inte bättre.( Varför lägger jag då upp bilden om den är ful?) Ska snart fika hos farmor. Det är många att hinna träffa men det är kul. Jag vet inte rikigt  kvällens planer men det lär vi märka!

Ta hand om dej typ!

Home...

Publicerad 2011-04-06 22:33:59 i Allmänt

Väskan är ännu en gång packad. Åker imorgon vid 09.14 om det är någon som bry sej om det. Åker till jkpg och träffa Lovisa! Det om något är mycket bra! Mysssiiggttt :) Är väl hemma i VMO framåt kvällen sen.

Nu ska jag släcka lampan och sova. Upp som vanligt vid 06.45 yeaaaaa! Älskar den tiden!



Något jag älskar på riktigt är den här mamman

Nice dag

Publicerad 2011-04-05 22:36:25 i Allmänt



Haft en sån sjukt bra dag. Åkte in till stan och gick i second hand butiker med Lina som skulle köpa disco kläder. Mötte upp Simon och tog oss en fika. Sedan åkte jag och han hem till mej. Vi gjorde as goda hamburgare! Vi drack påskmust och åt påskägg. Jag älskar dagar som dessa!

Åhhh vet ni! Jag är typ rik. Fick pengar från skatten som jag lagt under året. Tackar!!

Monneeeyy is funny!

Publicerad 2011-04-05 09:32:20 i Allmänt

Hjälp vad jag är seg idag. Ska snart i stan och träffa Lina.Jag tänkte shoppa lite men insåg att mitt konto inte vill samma sak. Vad gör jag med alla pengar? 

Senare ska jag äntligen träffa Simon!

Måndag

Publicerad 2011-04-04 10:37:21 i Allmänt

Ska träna nu är min tanke. Passet "Medelgympa" . Känner inte för att springa på löpband. Bra med lite variation. Varför är det så himla tråkigt att träna? Önskar verkligen att jag älskade det!

Idag händer inte så jätte mycket. Hämtar barnen sen i eftermiddag. Skulle träffa Jessica idag på förmiddagen men det blir ikväll istället tillsammans med Linn och Elin. Så dagen känns helt okej ändå.

Imorgon ska jag åka in till stan, måste fixa lite små grejer. Tror Lina ska med också. Men det är imorgon det.

Nu vet ni hur jag ha det...

söndag

Publicerad 2011-04-03 14:20:55 i Allmänt

Är det någon som har ett programet "En unge i minuten" Ett program där man följer kvinnor som ska föda barn. När jag ser det tänker jag "In my as att jag skaffa barn" Den smärtan man känner genom TV rutan gör att man inte förstå hur männikor väljer att göra det där friviligt. Men sedan när barnet ligger där på mammans bröst precis nyfödd tänker jag " In my as att jag ska föda barn" Så himla fint ögonblick. Mamman gråter ,pappan gråter och Amanda Sandström gråter framför TV:n. Men det är klart jag väntar gärna några år med barn.


Den här helgen har varit väldigt slapp. Har inte gjort mycket om man säger så. Ikväll ska jag till Lina. Söndagsmys för att dämpa söndags ångesten helt enkelt. Som vanligt längtar jag tills måndagkväll. Söndagar och måndagar är inte mina dagar helt enkelt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela