.

Onsdag

Publicerad 2010-06-30 11:41:59 i Allmänt

Tanken med dagen var att vi skulle till osudden och hänga på stranden. Vädret är inte det bästa så vi uteslöt det. Nåväl pratade precis med Julia. Vi ska till second hand eller bara second som vi kallar det. Känner verkligen för att fynda, det ska tydligen vara någon rea där så det ser riktigt ljust ut. Ibland är det skrämmande vilken smålänning man är. Efter det ska vi luncha lite och bara mysa. Sedan måste jag hinna köra lite bil idag med. Nya bilar är så sjukt roliga är köra! Har en känsla av att min far inte tycker det är lik roliga, men vem är jag att döma?

...

Publicerad 2010-06-29 14:22:23 i Allmänt

Kärlek är när det inte längre handlar om utseende, utan det fina som finns på insidan. Det är när man acceptera varandras brister. Det är inte du själv som kommer i första hand längre. Det enda som betyder något är att den du älskar är lycklig, för det är först då som du mår bra. Vart du är befinner dig på jorden leder dina tankar alltid till honom. Plötsligt räcker det att hålla honom i handen för att nå total lycka. Det räcker att kolla in i de klarblåa ögonen för att inse att man är den lyckligaste flickan på jorden.

Måndag

Publicerad 2010-06-28 21:22:34 i Allmänt

Utan att överdriva har den här helgen varit en av höjdpunkterna på det här året. Ojjjj vad roligt jag har haft det. Jag ville verkligen inte åka hem i söndagskväll. Så mycket goa människor. Så roliga dagar och kvällar. Jag är så nöjd. Kan nog säga att den här midsommaren slå nog alla som jag upplevt. Tyvärr har jag inte lagt in bilderna är på datorn men dom kommer någon gång i framtiden jag lovar!

Today. Idag har jag legat på stranden med Mia, hade jätte mysigt! Spontant och bara allmänt trevligt. Dock blev vi lite förvånade att det låg en naken man jämte oss, som visade hela paketet hmm? Det är å sådana lägen som man undra vad världen är på väg. Dock tyckte många tjejer på stranden att det var riktigt underhållande och skrattade.

Ja just det, vi var i Vaggeryd ikväll och köpte en bil. Den var riktigt fin! Oj nu lät det precis som när man köpt en tröja ” jaaa jag hittade en snygg tröja som jag köpte bara sådär för jag kände för det” Så är inte fallet. Nej vi har inte fett med pengar och nej vi är inte dunder rika. Men en bil köpte vi visst.



Nu ska jag läsa min skvallertidning och njuta av en härlig måndag kväll.

 

Hejdåårååå

Publicerad 2010-06-24 13:45:28 i Allmänt

Jaha min vänner, solen skiner på både goda och onda (citat farfar)

 Ack och ve. Om några timmar bege jag mig till Halmstad. Ska vara där tills på söndag. Jag ska hinna va med olika konstellationer av ”gäng” just för att hinna vara med alla som jag tycker om. Den här helgen kommer blir en höjdpunkt på hela sommaren tror jag. Ja är laddad till tusen. För en gång skull har dom lovat fint väder. Väskan är packad. Nu saknas bara en dusch och jag är redo för en galen helg.

Hörs på måndag

4

Publicerad 2010-06-24 13:40:41 i Allmänt

Fyra månader idag med Simon. Fyra underbar månader. Tiden går så fort. Du är bäst och jag vill aldrig släppa dig.

På min hjärna

Publicerad 2010-06-22 11:37:55 i Allmänt

Jag vill shoppa en ny garderob, jag vill köpa skooorrr, jag vill måla om något, jag vill inreda, köpa en stor spegel, besöka Second-hand och baka söta kakor.

...

Publicerad 2010-06-21 17:32:49 i Allmänt

Sitter och lyssna på Dolly Parton. Ibland blir jag rädd för mig själv…

Filmdag

Publicerad 2010-06-20 23:55:49 i Allmänt



Lämnade jag frivilligt den här platsen mot vad? Max en veckas sol i Sverige?


Har varit ute hos pojken min idag. Vi har inte gjort ett skit (som vanligt när vi ses) Eller joo, vi har kollat på två filmer, ”Toy Story 2” och ”Har du hört ryktet om Morgans” När jag kollade Toy Story så fick jag barndomsminnen på en gång. Jag minns alla låtarna man hörde i filmen som man sedan sjöng med sina kompisar. Man blir nästan lite nostalgisk. Man inser hur fort allt går.

Jag gillar sådana dagar. När det regnar och man känner att det är helt okej att sitta inne utan att det ekar i huvudet ”gååååå uttttt gååå utttt” Nää så ekar det väl kanske inte mitt blonda huvud allt för ofta men du haja grejen I hope.

Lördag

Publicerad 2010-06-19 19:07:25 i Allmänt

Har suttit framför TV:n HELA dagen. Jag är inte en kungafan men ojjj vad vackert det var inne i kyrkan. Jag fick verkligen hålla mig så att jag inte skulle fälla en tår. Jag är verkligen känslig för sådant. En svag punkt om man säger så.

Förövrigt har jag fått en fet blåsa mitt på underläppen, två stycken i gommen och en under tanden. Jaa det är synd om mig haha! Jag sitter nu och fundera på om jag ska radera denna onödiga mening men den kanske fyller någon funktion. Troligtvis inte.

Solen har tittat fram nu. Vi får se vad som händer ikväll. Många är iväg och vissa är sjuka. Men den som lever märker.

 

Hoppas du mår bra

Myskväll

Publicerad 2010-06-19 01:14:30 i Allmänt



Blev en mycket lyckad kväll med familjen. Mat,glass,kaffe och Bio. Nu ska jag krypa ner under täcket.

Sov gott

Vilken ROLIG dag....

Publicerad 2010-06-18 14:46:24 i Allmänt

Nu är min dator hemma. Hämtade den på skolan idag. Okej den kanske inte är den bästa men jag tycker den duger gott och väl ett tag till.

Igår låg på jag stranden med vännerna på kvällen grillade vi hos Mia. Älskar sådana dagar. Spontant, härligt och roligt! Det är väl det som är det bästa med sommaren antar jag.

Nu till dagen. Alla och då menar jag alla lider här hemma av någon form av PMS. Vi har i stort sett bråkat hela dagen.  Jag är så sjukt sur och arg att jag har låst in mig på mitt rum. Föräldrar har en tidens att får saker och ting att låta som att det är barnens fel och inte deras (ska tilläggas att det är mycket sällan som stämningen är så här nere hos oss) Men vi har lyckats tima så att alla är sura idag.

Har iallafall lyckats ta mig ner på stan och köpt ett fint linne till midsommar, köpte även en mysig randig slapp-tröja som jag kommer använda på sommarkvällarna. Känns stabilt med tanke på att jag knappt vet om jag överlever veckan ut men min dåliga ekonomi. Men jag brukar tänka att det löser sej på något vänster och det brukar det faktiskt göra.

Ikväll ska vi till Jönköping och fira mamma på en restaurang, hoppas alla har bättrat på sitt humör då! Jag är jätte pepp….

00.25

Publicerad 2010-06-16 00:25:17 i Allmänt

Kvälls och natt-inlägg är nog då jag tänker som mest, kanske är det då jag ska skriva mer? Nåväl ikväll har jag varit med två pärlor och utan att överdriva så har jag verkligen saknat ”tjej-kvällarna” som vi hade så mycket förr i tiden. Men den här sommaren kommer jag förhoppningsvis bada i dom. Göra lite mat tillsammans, prata och lite kaffe på det är verkligen det bästa som finns tror jag. 

Imorgon ska jag ta mig till second-hand. Ska se om jag kan hitta en jätte stor spegel som jag ska sätta upp i mitt sovrum. Har fått någon vision om att det skulle vara fint. Hoppas även på att solen ska titta fram. Vill verkligen fortsätta vara brun. Känner att jag klara mig utan smink nu, utan att ser ut som en trött zombi på dagarna.


På kvällen ska jag ut till Simon. Längtar. Låter som en fjortonåring. Det kanske man får när man är kär? Hans namn dyker upp i mitt huvud hundra gånger varenda dag. Den 24 har vi 4 månader tillsammans.

 Allt känns så sjukt bra nu! En härlig sommar framför mig som jag ska njuta av varje dag! Du med va?

Student 2010

Publicerad 2010-06-14 11:50:16 i Allmänt

Först och främst tänker jag inte ursäkta mig för att jag inte bloggat i helgen FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN. Man prioritera inte en blogg då om man har lite vett i huvudet. Som sagt , jag har gått i skolan i många år nu men nu är det slut med det. Blandade känslor. I helgen har jag bara njutit men idag när jag vaknade,när allt stim och springande hit och dit lagt sig känner jag mig konstigt nog lite tom. Eller det är ju inte så konstigt om man tänker efter. Jag känner mig raslöst. Som att jag borde göra en massa när jag i själva verket ska njuta av nuet.

I fredags var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. En dag med tårar och glädje. Ett nytt kapitel nu. Jag är redo!


Onsdag

Publicerad 2010-06-09 22:14:42 i Allmänt

Intensiv dag. Sminkade Mia inför balen som var ikväll. Hon blev och var så fin!. Åhh vad alla mina vänner var vackra! Synd att det regnade bara, men dom sken som solar ändå.

Idag har jag även fixat löshår! Imorgon ska jag färga och klippa håret. Ska också ner och köpa det sista ”ytliga” inför fredagen. Det är så nära nu! Jag längtar om du missat det. Sedan finns det hundra saker som ska fixas här hemma så just nu fungera jag mer eller mindre som ett duracellbatteri. Har svårt att koppla av. Men det är ju dock roliga saker vi snackar om så jag är bara lycklig.

23.18

Publicerad 2010-06-08 23:17:23 i Allmänt

Som sagt hemma från Grekland. Vi har haft det så bra och så roligt! Allt har verkligen funkat jätte bra så jag är en glad, solbränd och lycklig tjej som kom hem ikväll.

Känns lite som att man bockar av mer och mer nu. En sak kvar och det är själva studentdagen. Det pirrar till i hela kroppen när jag tänker på det! Kommer bli så roligt. Just nu lider jag nog av en inre stress. Det är så mycket som ska hinna fixas. Hur ska man ha håret? Hur ska dukningen vara? Vad gör jag om det regna? Ja det är mycket som rulla i skallen. Men det jag fundera på mest är hur jag kommer och känna och tänka när jag vaknar på lördag morgon? Intressant.

Imorgon ska jag skjutsa Benjamin till skolan och sedan lämna in datorn på skolan. Efter det ska jag städa hos farmor och farfar sen åka och sminka Mia till balen, sen fixa här hemma och sist ner på balen. ”Andas andas andas”

Sovaaa nu

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela