.

En bra helg!

Publicerad 2010-01-31 17:53:23 i Allmänt


Dålig med inlägg i helgen men jag har iallafall haft det jätte kul hos min kära Lovisa. Så min helg får 5/5 toast!



 


Jag älskar den tredje bilden! <3

Torsdag kväll

Publicerad 2010-01-28 18:05:10 i Allmänt



Smickrande bild. Återstå att se hur länge det håller sig platt. Den dagen mitt hår kan vara helt platt en HEL dag ska jag donera miljoner till den som har kommit på den uppfinnigen!

Min dag har varit konstig.
Men nu känner jag att det liksom helt plötsligt blev jätte bra! Egentligen är det så mycket jag borde ta tag i. Men jag liksom skiter i allt nu. Inte så bra. Det märks verkligen att man är sjukt skoltrött nu.

Ha en bra kväll!

14.17

Publicerad 2010-01-27 14:17:16 i Allmänt



En färsk bild. Tagen för exakt 4 minuter sen. Jag älskar detta ”skick” jag är i nu. Inget smink, otroligt äckligt hår (där av mössan) Kläder som inte har någon passform.  Låter fantastiska va? Haha. Jag orka inte bry mig. Men det är klart en dusch skulle ju inte skada.

Jag har nog konstig känsla inom mig. Jag vet inte vad det är men de är någon som inte känns bra, något klämmer, men jag vet inte vad?! Jag blir liksom inte av med den. Eftersom jag inte vet vad det är så kan jag inte heller göra något år det. Har det hänt dig med någon gång? Man kan vara jätte nervös eller orolig över något men man vet inte vad!

 

Nåväl.

Slut?

Publicerad 2010-01-26 21:26:10 i Allmänt


Jag ljuger för er om jag säger att jag inte är en sann ”läsa- om- hollywood- kändisar” Egentligen bry jag mig inte. Men jag älskar att hämta inspiration.
Senaste nytt är då att paret jolie-pitt ska skiljas. Varför kan aldrig kändisar hålla ihop? På riktigt, vad är det för fel på dom? Är det så svårt ? Det jag blir mest arg på är att dom går och skaffa 6 ungar på typ 2 år och sedan hej då, har det bra! Ta man förhållande så lätt? Ja, jag undra vad folk håller på med?!

Jag är...tröttt på kylan

Publicerad 2010-01-26 20:54:53 i Allmänt

Min morgon började inte alls bra! Vakande av att jag frös. Kollar och ser att det är -17 ute! Dagen till ära har en vagel uppenbarat sig i mitt höga. Det medför att mitt ena öga inte alls ser ut som det vänstra. Med andra ord. Ett normalt öga och ett mindra normalt öga. Håret är fett men jag liksom orkade inte bry mig. Jag vet inte vad jag tänkte när det gällde mina kläder heller. Just det. Dagen till följd har jag blivit jätte förkyld.

Nåväl. Efter en stund i skolan åt jag lunch med pappa och Daniel (the Brother) Jätte mysigt faktiskt. Det var liksom vi. Jag älskar att prata om den kommande bebisen! Nu kan jag knappt vänta längre! Efter det gick liksom dagen utför. Jag skulle vara duktig att plugga och städa. Ni vet ”få mycket gjort” Men nej nej nej. Jag hamnade på köksgolvet där jag låg vid värmefläkten med min dator. Det är det som är problemet nu för tiden. Jag har ingen ork eller motivation till något. Jag försöker verkligen men min hjärna vill inte samarbeta.

Nä nu ska jag sluta tycka synd om mig själv. Tänk på barnen i Afrika



Är det bara jag som hatar snön?

Söndag

Publicerad 2010-01-24 12:49:12 i Allmänt

Söndag söndag söndag. Veckans gladaste dag? Kanske inte.

Blev så grymt sugen på att tatuera mig nu! Jag vet vilket motiv jag vill har men det är bara det att välja ut vad den ska sitta?

Slänger in lite bilder från igår senare sen!

Tresemme

Publicerad 2010-01-23 15:53:33 i Allmänt



Det här serien rekomendera jag varmt! Känns som sånt där lyxigt shampo hos frisören. Där är inte dyrt heller och man kan köpa det i en vanlig matbutik. Ett tips!

15.43

Publicerad 2010-01-23 15:43:42 i Allmänt

Den här dagen har liksom inte riktigt kommit till sin rätt än. Fast klockan snart är fyra har jag inte gjort något vettigt....

jobb-time

Publicerad 2010-01-21 15:37:39 i Allmänt



Såhär känner jag mig nu. Är sjukt trött. Men det är ju trots allt torsdag. Om 20 minuter ska jag åka och jobba! Work work work! Jag är faktist glad att jag har ett jobb för tillfället så det är inte ett dugg synd om mig. När jag kommer hem senare ikväll ska jag äta massor av chocklad och dricka te. Just nu har jag himla ont i magen så det låter ju inte så gott men sen så...

Önskar dej en mysig dag!

Hår-reklam

Publicerad 2010-01-21 12:07:16 i Allmänt



Igår agerade Julia modell. Efter lite redigering blev resultatet såhär! Är faktist nöjd. Den blev cool! Kommer blir kanon till mitt arbete i skolan.

Dagen:
*skola
*jobb
*Made in Sweden

22.32

Publicerad 2010-01-20 22:32:20 i Allmänt

Som sagt umgicks med jullan idag. Det var verkligen jätte mysigt! Var så länge sen nu. Egentligen gjorde vi ingenting men skoj hade vi iallefall. Skönt att bara prata av sig.

Nu ska jag ta mig till min sköna säng. Det är redan torsdag imorong, min favorit dag i skolan! Jag är seriös. Jag gillar den dagen. Man är liksom nära helgen!

Sov gott!

Onnnnsssddaaggg

Publicerad 2010-01-20 09:16:43 i Allmänt

Idag kommer det blir en bra dag. Eller den kommer nå sin stjärnstatus kl 17.00. Då kommer jullanbullan till mig. Hon ska vara modell åt mig till en sak i skolan. Så vi ska knäppa lite kort och dricka kaffe. Kommer inte ihåg sist jag träffade den här tjejen, allt för sällan nu för tiden.  Men som sagt idag ska vi äntligen träffas!

Men innan dess väntar en lång tråkig skoldag. ”andas” och ”andas”

Amanda önskar!

Publicerad 2010-01-19 19:22:28 i Allmänt



Fundera på att klicka hem ett sånt här halsband med mitt namn på. Tycker det är otroligt gulligt och personligt.

Jenny*Amanda

Publicerad 2010-01-19 19:15:32 i Allmänt




Idag fick jag och Jenny våra kort från tidningen som vi hade vår APU hos. Vi har gråtit av skratt. Vissa bilder är så sjukt fula haha! Efter att sett på alla bilder längtar man sååå till sommaren!

Ord värmer!

Publicerad 2010-01-19 19:09:03 i Allmänt

Nu blev jag sådär löjligt glad när jag gick in på min fina Lovisas blogg. Tänk att en bild och en mening kan göra en glad. Så fint! Hatar avstånd. Vi bestämde för att träffas. Vi fick gå 3 veckor fram i tiden. Jag menar hur kul är det? När inte hon kan jag och tvärtom. Men nu har jag något att se fram emot.

Min dag har varit bra. GICK till skolan. Jätte kul. Världens tyngsta väska. Höll på att halka ett x antal gånger. Skolan var tråkig men jag skrattade dock väldigt mycket så det gick bra ändå. Sedan åkte jag till Donken med fina Carro. Vi satt där i ett par timmar och bara snackade. Mycket mysigt och trevligt. Efter det satt jag på körskolan. Det gick inte alls bra men övning ger färdighet. Ska försöka ta mig dit imorgon med. Tycker det är fruktansvärt tråkigt bara.
Efter det åkte jag till farmor och farfar. Städade. Tryckte i mig på tok för mycket frallor. Finns inga stopp nu för tiden när det gäller mat. Kan äta hur mycket som helst.

Nu är jag hemkommen. Nice. Blir lite TV ikväll. Imorgon är det Design A (redovisning)och psykologi B som står på schemat. Taggad? Njjaaa.

 

11.22

Publicerad 2010-01-18 11:19:45 i Allmänt

Måndag morgon. Denna härlig dag. Man är alltid lika posetiv när man vaknar. 

Har iallafall haft en väldigt skön och lugn helg vilket känns bra. Har inte gjort så jätte mycket men det är det som är så skönt ibland. Hittills av den här dagen har jag hunnit med att:

*Vakna av att mamma kommer in och fråga om jag är vaken. ”jo jag är alltid vaken vid sju” Dum fråga med andra ord.

*Cykla (sladda med cykeln) till skolan. Trodde på riktigt att jag skulle halka varannan minut. Det roliga var att jag insåg redan när jag cyklade från huset att det inte går cykla idag, men jag hade brottom att komma tid så vad gör man?

*sitta i skolan, kolla ut genom fönstret och vilja ha helg

*Gått till min körlektion. Hade körlektion. Vi pratade om bugg i bilen?! Hon tyckte jag skulle börja ta bugglektioner. Rolig kvinna det där.

Nu sitter jag här och väntar att klockan ska bli 11.30 för då är det mat!

Carolina the star haha!

Publicerad 2010-01-17 16:09:47 i Allmänt

Har precis läst ut Carolina Gynnings bok-Ego. 

Jag blir helt fascinerad. Kanske inte rätt ord. Inopererad kanske? Nämn något som den här kvinnan inte har gjort. Hon har knarkat, hon har rest otroligt mycket. Haft flera förhållande. Varit med i Big brother. Modellerat. Filmer, Konstnär och kanske det häftigaste. Totalt orädd. Hon går sin egen väg hela tiden. Hon skiter totalt i vad folk tycker om henne. Hon vågar så mycket. Hon skriver själv att hon ofta inte väljer de bästa vägarna för henne men hon får liksom som en kick av att göra sådant man inte borde. Kanske är det här något att ta till sig? Nej jag ska inte börja knarka eller ställa upp i Big brother. Men kanske ska man accaptera att alla vägar man kommer göra i livet inte alltid kommer vara till ens fördel. Men man kanske växer som människa och lär sig något på vägen?



Säga vad man vill om Carolina Gynning men jag tycker hon är en insperation. Man kan vara en smart kvinna fast brösten nästan ramla ner till knä skålarna!

Random

Publicerad 2010-01-17 15:56:06 i Allmänt

Idag fick jag mitt stativ till kameran! Det innebär mycket mer bilder som jag kommer kunna ta till bloggen! Känns rikigt bra!
Det var jätte roligt att träffa bror och svägis idag med. Det var jätte längesen sen sist. Magen bara växer! Åhh nu börja jag verkligen längtar till bäbisen kommer! Det är exakt 8 veckor kvar nu. 8 VECKOR! 

Tog precis ut mina kladdkake-muffins från ugnen. Fick något ryck så att säga. Egentligen är jag inte alls sugen på det men jag är lite uttråkade om man säger så. Nu ska jag ge lilla kaninen lite mat så han inte dör av hunger. Sedan blir det lite plugg.
 

lördag

Publicerad 2010-01-16 15:18:55 i Allmänt

Det är ganska konstigt egentligen. Jag har alla de egenskaper som jag egentlige inte tycker om hos andra. Jag hatar människor som skriker högt, bete sig sådär omoget du vet. Eller tjejer som säger sådan där lama kommentarer som gör att man undra om man ens finns på samma planet. Sedan tycker jag inte alls om tjejer som tala först och tänker sen. Amanda skriker högt. Amanda är omogen. Amanda säger lama kommentarer. Amanda talar men tänker inte på vad hon säger.

Det här är ju nästan komiskt. Tyvärr är det svårt att ändra på ens personlighet. Man är liksom den man är på något viss. Nu vet jag att detta inte är allvarliga saker. Kanske är det en sida av mig som vill vara sån?

Hur som helst.

En lång dag...

Publicerad 2010-01-13 16:21:39 i Allmänt

Okej nu ska vi se. Slutade strax efter tre idag. Så jag var hemma vid halv fyra typ. Nu vid fem ska jag åka och jobba. Det värsta är att jag har placerat mig i soffan och blivit sådär seg och trött. Men jag är tacksam att jag har ett jobb!

Skolan blev inte precis en mjukstart.Psykologi B känns som att det kommer bli kul faktist! Känns otroligt bra att jag valde det. Dock är vi en ganska liten klass i ämnet, men det gör inte så mycket.

Nu ska jag kollar på Top model innan jag ska sätta upp håret i en toffs och på med lite städ kläder.

hörs

Tisdag

Publicerad 2010-01-12 15:13:13 i Allmänt

Hoppas er dag har varit bra så här långt. Min har varit det. Har hunnit att jobba med några timmar. Känns skönt att tjäna lite pengar. Ska ner på stan en vända nu och köpa lite små saker. Senare ska jag städa hos farmor och farfar.

Imorgon dra mina riktiga lektioner igång på allvar. Ska bli skönt att komma in i rutiner. Jag kommer läsa mer tillvalsämnen och mitt schema kommer blir längre än vad det varit i höstdags. Men det gör inte så mycket. Jag känner mig faktiskt motiverad. Kommer blir mycket mer skrivande, vilket jag tycker är det roligaste som finns i skolan. Men lika roligt som jag tycker det är med skolan lika uttråkad bli jag av vardagen. Visst jag gillar rutiner. Fasta tider. Man fungera bättre då, jag vet det. Men ändå är det alltid så tråkigt att varje dag ser exakt ut som den förra ( okej nästan). Men man ska nog ändå njuta av det.
Man vet inte vad som kommer hända om ett halvår. Kanske sitter jag här och väger 20 kilo mer, äter på en munk framför datorn och är arbetslös. En bananfluga har bosatt sig i min äckliga stinkande armhåla. Nää så blir det kanske inte. Så nu ska jag njuta av att har mycket att göra!

 

Kaffe kanske?

19.59

Publicerad 2010-01-11 19:59:56 i Allmänt

Nu har jag suttit här och funderat på vad jag ska skriva som inlägg. Men vet du, jag kommer inte på något. Så jag skiter i att skriva ett fullladdat, känslosamt och långt inlägg. Har inte inspiration till det nu.

 

Nu ska jag kollar på TV och njuta av lugnet.

Home sweet home

Publicerad 2010-01-10 14:46:14 i Allmänt

Nu sitter vi här i bussen på väg hem från Stockholm. Det har varit fruktansvärt kalla dagar här uppe. Eftersom vi har filmat så mycket hela dagarna så har man känt sig som en isbit 24/7. Okej kanske inte redigt men nästan. Jag är iallafall nöjd med filmningen, nu är det bara redigeringen kvar och lite smått och gott sedan är det här projektarbetet klart. Känns kul att man ”går in” för något när det gäller skolan. Att man ta det seriöst liksom.  Vi har iallafall haft det väldigt roligt. Slänger in lite bilder senare!

Sitter nu och lyssna på Gavin DeGraw. Det är konstigt. Han hör verkligen till min tonårsperiod. Jag minns olika låtar av honom från olika stadier, perioder och händelse. För mig är han en av de artister som har den bästa sångrösten och mest tilltalade texterna. Hans texter handlar liksom om sådant som vanliga människor gå igenom. 

Nu ska jag fortsätta fördriva tiden på bussen. Jag har ett hånglande par framför mig. På andra sidan sitter en tant med rött hår och sover. Det finns verkligen olika människor här i världen. Själv sitter jag här utan smink och känner mig allmänt trött. Mia är som tur här och hälsa så gott.

Stockholm 6-10 Januari

Publicerad 2010-01-05 14:08:06 i Allmänt



Imorgon far jag och Mia (the olsen twins) till Stockholm för att genomföra vårt projektarbete. Så det blir inte mycket till uppdateringar här i nuläget. Men det finns internet på bussen upp så det kan kanske till allas glädje komma ett litet inlägg. Eftersom jag är en stor bloggar förstår jag att ni tycker jag ska uppdatera så ofta som möjligt hahah!

God eftermiddag

Publicerad 2010-01-05 14:03:58 i Allmänt



Tisdag! Som sagt. Gissa vem som fick sina böcker idag? Joo jag! Så nu har jag lite att läsa ett tag framöver. Vakande faktist ganska tidigt idag med ,för en gång skull. Kändes skönt att inte sova bort hela dagen.

Om en stund ska jag vara med carrooooo. Nice. Det lutar åt ett besök på "Burger Hill" som vi så fint kalla det.Sedan får vi se vad dagen ta vägen.  

Idolkväll

Publicerad 2010-01-03 13:11:25 i Allmänt

Jaahop. Idag är det söndag. Dagarna bara passera. Det går så fort. Hade iallafall väldigt skoj i Gisle- parken igår. Väldigt bra musik på dansgolvet! Rätt som det var satt jag på axlarna på en svettig äcklig kille och var 3 meter upp från marken. Det var inte kul dock. Det blir så löjligt på något sätt. Idolerna var ju där med. Rhabi, Niklas och Eddie. Tycker alla tre är jätte töntiga och löjliga iallafall igår. När Eddie och Rhabi börja sjunga Westlife låtar, helt seriös blev det liiite för mycket av det goda.

Kom iallafall hem innanför dörren vid halv fyra typ och somnade nästas på direkten. Så nu har jag vänt ännu mer på dygnet än vanligt. Men det gör inget. Jag är tonåring och har dessutom lov.

I eftermiddag kommer farmor och farfar +farbror med familj. Ikväll har jag lovat att se på en film med Benjamin. Ska även försöka plugga lite idag med.

Have a nice day my friend.

UnderbarDag!

Publicerad 2010-01-02 16:02:49 i Allmänt



Vi åkte skridsko idag. Mia är tyvärr inte med på någon bild men förhoppningsvis kommer det någon senare! Jätte mysigt iallefall. Perfekt väder!

Ikväll blir det Gisleparken!

Ny mobil!

Publicerad 2010-01-01 18:16:04 i Allmänt

GOTT NYTT ÅR! Bilder kommer inom en snar framtid. Glömde kameran igår. Men som sagt, lägger upp lite fina bilder sen. Igår hade jag verkligen kul! Det blev bättre än förväntan, kanske för att jag inte hade så mycket förväntningar! Så tack alla!!! 2010 kommer blir kanon!





Beställde en ny mobil idag med! ^^^Dock är min vit! Ska byta abonumang till "Halebop Vänner" också. Så nytt mobilnummer byts med! Känns bra att börja året med en ny mobil haha. Kommer nästa vecka. Kankse samtigt som mina böcker som jag fotfarande INTE har fått! Åhhhh!!!

Ikväll ska jag vara med mina fina vänner!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela