.

Jobb, joo tack!

Publicerad 2010-07-29 22:48:58 i Allmänt

Amanda Sandström ska börja jobba på ett serviceboende från och med imorgon och två veckor fram. Ska jag skratta eller gråta? Ska gå upp klockan fem för att hinna med mitt andra jobb. Vad har jag gett mig in på?


Längtar tills jag sitter på tåget mot Göteborg imorgon eftermiddag. Längtar efter din famn.

Bra där!

Publicerad 2010-07-29 00:21:12 i Allmänt

Slänger upp två bilder från igår. Lovisa har varit hos mej från måndagen tills idag. Alltid lika mysigt och roligt när vi ses.  Det är något speciellt med henne . Hon är verkligen en bästa vän. Förmodligen en av få som jag verkligen kan berätta allt för och veta att det stanna där. Du är bra Lovisa!





Ikväll var vi ett gäng ute hos Ellen. Alltid roligt att träffa folk! Imorgon väntar jobb som vanligt. Efter det blir det förmodligen Ullared med Mathilda och Lina! Har dock inte mycket pengar men jag ser det mer som en liten utflykt. Längtar verkligen till helgen nu med! Bohuslän innebär god mat-fika-film-båt-smögen-glass och solglasögon.


Nu ska jag släcka lampan och sova!

Söndag

Publicerad 2010-07-25 14:50:35 i Allmänt

Igår natt satt jag och läste igenom en massa gamla blogg inlägg.Det gick liksom inte att sluta när man väl börjat. Jag log nästan och samtidigt skämdes över en massa djupa inlägg som bara en tonårstjej kan skriva. Tänk vad saker förändras, hur man ändras som person, hur fritiden såg ut och livet som singel. Just nu saknar jag inget av det. Jag antar att man förändras ganska mycket under tiden på gymnasiet.


 idag var vi i Svenska kyrkan. Man läser upp och tänder en ljus för de som gått bort i veckan. Det var fint. Efter det åt vi middag hos farmor. Nu sitter jag här och väntar på Mathilda. Vet inte riktigt vad vi ska göra av dagen men det brukar ju lösa sig.


Är det bara jag som njuter av regnet? Jag älskar att kolla ut genom fönstret och ser det regnar. Då kan man luta sig tillbaka mot soffan och slippa känna skuld över att man inte är ute och sola.

....

Publicerad 2010-07-24 22:58:45 i Allmänt

Jag tänkte ropa och säga att kaffe var klart. Men den här gången kom du inte. Din stol stod tom.

Jag hoppas att dom i himlen har tillgång till en stor kaffe automat och mycket kakor. För då tror jag inte att du får så mycket hemlängtan.

16.41

Publicerad 2010-07-24 16:41:40 i Allmänt

Inläggen har varit färre den här veckan dock har det sina förklaringar. Jag har svårt att veta vad jag ska skriva. Jag vill verkligen inte skriva ut för mycket vilket är så fruktansvärt lätt när man har en blogg. Men jag har jobbat på som vanligt. Känns skönt att bara har 2 veckor kvar nu efter helgen!


Igår hade jag nog veckans höjdpunkt. Jag och några vänner var ute en sväng på kvällen. Hade verkligen jätte trevligt måste jag säga.


Jag har insett att det är när sorgliga saker händer, det är då man inser vad som verkligen betyder något i livet. Vad man verkligen värdesätter.

Farfar

Publicerad 2010-07-21 17:59:40 i Allmänt



Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag hoppas du mår bra där du är nu. Jag saknar dej redan.

Nananannanan

Publicerad 2010-07-19 11:50:48 i Allmänt

Nu sitter jag här med blött hår efter att kommit ut duschen. Klockan är snart halv tolv och jag har redan hunnit jobba mitt arbetspass, känns stabilt och framför allt skönt att har hela dagen kvar. Som jag nämnde innan så skulle vi ju till Liseberg idag men tydligen var det något speciellt där som gör att det kommer vara sjukt mycket folk, så vi kände att vi ta det en annan dag. Vi bestämde iallefall jag och min man att vi åker till Jönköping lite senare i eftermiddag och shoppa lite och ta en bio. Kan ju vara mysigt det med! (säger hon med guldkortet)


Fundera på att köpa en sån här till Ipoden

Söndag

Publicerad 2010-07-18 20:04:41 i Allmänt

Har precis gjort den avancerade maträtten nudlar. Kan tycker det är okej nånstans när man sitter själv i ett ensamt hus. Snart så kommer väl familjen hem och då är friden över. Nää då, det är alltid kul att träffas när man varit ifrån varandra en helg. Men jag måste erkänna att jag verkligen njuter när jag är själv hemma, det händer så sällan, det är alltid folk här. 


Helgen har iallefall varit super bra!Imorgon ropar jobbet på mig. Efter jobbet åker jag som det ser ut nu till Liseberg. Det är lite tråkigt att jag på äldre dag har blivit en sån fegis när det gäller karuseller och framför allt höjder.

FREDAG MINA VÄNNER

Publicerad 2010-07-16 17:41:03 i Allmänt

Fredagar är alltid lika välkomna. Så varmt välkommen. Känn dig som hemma. Nu har jag gått igenom min kropp från topp till tå. Rakat mina mansben (okej så farligt var det inte) Filat hälarna, gjort inpackning i håret och lagt lite smink i ansiktet. Kläderna är valda så jag är redo för en trevlig kväll med min man. Har saknat honom sjukligt mycket idag så det kommer blir en underbar helg. 

Har förövrigt jobbat idag. Efter det låg jag på stranden med Julia, Maria och Amanda. Det var mycket mysigt.

 

Nu ska jag fixa lite små saker. Har en super bra dag!

........

Publicerad 2010-07-15 12:46:23 i Allmänt

Idag 
jobb
Alvesta
Städa hos Farmor och Farfar


Kom fram till en sak idag som gjorde mig alldeles lycklig. Jag tänker kämpa för det här!

En underbar dag!

Publicerad 2010-07-14 22:54:32 i Allmänt

Amanda den stora bloggaren är här! Skämt å sidor. Om vi säger så här. Jag brukar inte tycka jag är särskilt duktig men nu säger jag det, fyy katten vad jag har varit bäst. I måndags och igår har jag jobbat 12 timmar varje dag, vilket blir totalt 24 timmar på två dagar hänger du med? Självklart gör du det. Meningen var att jag skulle jobba idag med på Jobb 2 men det blev inte så. Efter jag hade jobbat på jobb 1 drog jag till kära Ericsson (nej inte hon som Sony Ericsson utan Mathilda Ericsson). Vi låg vid hennes brygga och stekte i solen helt underbart! Nu känner jag att jag ligger i takt med livet igen och kan lite smått börja andas ut. Imorgon väntar jobb 1 och jobb 3 (flitig hon Amanda med 3 jobb och allt) Okej jobb 3 innebär att jag en gång i veckan städar hos farmor. 


Nu har jag i princip skrivit i varenda meningen om jobb 1 , 2 , 3 så nu tänker jag aldrig mer nämna i det i risk av att jag blir tjatig.
 


Imorgon är det torsdag, vad händer med det här sommarlovet ,det bara rusar förbi vart finns stop knappen känner jag ibland. Det finns en sak som är säker och det är att jag ska på utflykt i helgen med min Simon. Har inte träffat honom på hur länge som helst nu, måste passa på innan han flyr till han stuga 2 veckor i rad. Jag saknar honom juuuuu!

 

Nu ska jag sova.

.....

Publicerad 2010-07-11 18:33:02 i Allmänt

Jag är hemma igen på min trygga gata och i mitt trygga hem. Känns som jag varit borta i en vecka typ. Har iallefall haft en kanon helg! Allt har varit mycket lyckat och jag är så nöjd så. Slänger in lite bilder senare.

Nu till veckan väntar mycket jobb, men pengar sitter aldrig fel!

........

Publicerad 2010-07-06 17:32:00 i Allmänt



Mor köpte ett par söta örhänge till mig i helgen.

 

Den här dagen har inte varit den bästa om man säger så. Somnade sent då jag låg och hostade konstant i flera timmar. Gick upp vid två tiden och drack en kopp te i ren panik. Gick sedan upp vid sju tiden för att åka och jobba. Jag hade sett fram emot en härliga frukost med Pappa (hans jobb jag är på) Men självklart fick dom ett larm just då så jag såg inte honom något mer på hela dagen. På väg mot bilen inser jag att det börja rinna vatten längst benet (nej jag är inte gravid) utan då har vattenflaskan som ligger i väskan läckt ut. ” NEJJJJ” Mobilen förstörs . Saker flyter i väskan, bilen blir blöt och jag känner i princip att mitt liv är över. Kommer hem. Åker sen till Farmor och städa där som jag gör en gång i veckan. 

Nu är jag hemma. Jag har ont i halsen, förkyld och känner mig socialt inkompetent då jag inte kan svara på folks meddelande. Jaa jag tänker på barnen i Afrika. Dom har det värre jag vet. Men just nu så känner jag mig som en av dom.



Kvällen är iallefall räddad!

Nice!

Publicerad 2010-07-05 23:41:23 i Allmänt

Haft en sån sjukt bra kväll! Bilder kommer! Har insett att vi fyra kommer nog alltid vara tillsammans oavsett stad och land. Det har varit vi i många år nu, troligtivs många fler.

Nu ska jag sova. Imorgon är det jobb som gäller.

Peppa peppa peppa

Torsdag

Publicerad 2010-07-01 10:09:56 i Allmänt

Godmorgon. Snart ska jag till Brandstationen på introduktion. Börja ju jobba där nästa vecka och ska vara där i 5 veckor framöver. Just nu känns det inte alls jobbigt. Jag tycker det är ganska tråkigt och gå hemma på dagarna när alla andra jobba. Sedan skriker min plånbok efter pengar så jaa, detta är kanon!

 Igår var jag med Jullan som sagt. Mycket mysigt. Vi gjorde inte så mycket (som vanligt) haha! Men alltid roligt att träffa denna härliga flicka. Sedan åkte jag runt lite i stan med bilen. Rikigt ovant men man vänjer väl sig vid det mesta. På kvällen kom Mr simon. Vi Beställde Kina och myste framför TV:n. Jaa en rikigt kanon dag med andra ord.

 

Den här dagen är inte planerad riktigt än, eller jag ska till Mia och dricka lite kaffe sen niceee.

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela