.

ohhhh yeaaa!

Publicerad 2011-09-06 23:17:25 i AllmäntLina var här i em. Roligt och trevligt som vanligt. Finns så många roliga minnen från Stockholm som alltid leder till en massa skratt. Men det var inte alltid glädje i Stockholm mina vänner. Det var lite både och. Men man kommer ju för det mesta bara ihåg det roliga.

Imorgon ska jag upp sex för att vara barnvakt hela dagen. Känns helt okej ändå. Det är mysigt.

Och bilden har inte något att göra med saken men jag blev så glad av den att den passade in på ett hörn ändå.

Godnatt

Lund

Publicerad 2011-09-05 22:46:08 i Allmänt

Hellloooooooooo

Haft så sjukt bra dagar i Lund. Blev lite förälskad i denna plats. Har inte varit där innan och tyckte den levererade bra. Lagom mycket affärer, mysiga cafe och sjukt mycket folk i min ålder. Man trivs nog som student där så att säga. Helt klart värt att tänka två varv i huvudet om detta kanske är min framtida plugg town ? Yeaaa we dont kow.

Kom hem i morse. Första veckan som arbetlös. Imorgon ska jag vara effektiv och ringa runt lite samtal. Hatar den där känslan av att inte göra något vettigt under en hel dag. Panik känsla typ! Men det ska nog lösa sig. Eller det ska det göra. 

Ska även åka förbi svägis och bäbis (Noel ) Måste verkligen sluta kalla honom det. Pojken är ju typ 1,5 år. Då kanske man inte räknas som bäbis längre. Men det är svårt att göra sig av med smeknamn. Senare på em sen ska jag umgås med Lina.

Det är det här jag menar med att blogga. Vem bry sig om vad jag vill plugga, vad jag har för smeknamn till Noel eller vad jag har gjort i helgen? Bloggar är en komisk grej. Ändå gör vi det. Vi skriver för att vi måste skriva av oss. Kanske inte i syfte att andra ska bry sig men för att vi själva ska på något sätt kunna läsa tillbaka och minnas. Därför har jag kommit fram till att jag skiter i hur ofta jag bloggar, vad jag bloggar om och när jag skriver mina emo inlägg. Den här bloggen är för mig. Kanske lite för dej som är min vän. Men mest för min egen skull.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela