.

idag...

Publicerad 2011-03-31 22:38:29 i Allmänt



Har vi bara åkt bil bil bil och bil. En av de roligaste dagarna på länge. Sån himla känsla att bara åka runt i soliga stockholm vid stureplan, östermalmstorg och allt som hör Stockholm till. Man får ett annat perspektiv eftersom man alltid åker tunnelbana annars. Guld dag helt klart!

Imorgon ska jag och pojken till tekniska museet. Ganska mysigt. Sen är det helg! Tiden bara springer ifrån mej!

Vad snackar jag om ? Ingen aning...

Publicerad 2011-03-30 23:01:42 i Allmänt

Kom å tänka på en sak. När man tänker på människor man känner så sätter man liksom en beskrivning för personen. Men typ någons beskrivning är "vacker" . Någon är den "pålitliga och snälla" Henne vänder du dej till när du måste prata. En kanske är " generös och alltid possetiv" Hon bjuder dej mer än gärna på en kaffe. Ni fattar?

Sen tänker jag vad folk tänker om mej och vet ni vad jag kommer fram till. Jag har i HELA mitt liv fått höra att jag är den "roliga" tjejen. Hon som man skratta åt eller med. Den spralliga tjejen som är helt galen. Som ibland skriker några tonlägen för högt. 

Vad vill jag komma med detta? Kanske att det så att den vackra tjejen behöver höra att hon är också är smart, den snälla behöver höra att hon måste våga säga ifrån mer och den som generös kanske vill höra någon gång att hon är söt.

En dag som idag...

Publicerad 2011-03-30 20:01:14 i Allmänt



.... är det nog omöjligt att inte trivas här. Jag och Malin och legat på en brygga hela dagen och bara njutit av solen. Underbart.

........

Publicerad 2011-03-30 10:02:00 i Allmänt

Söker sommarjobb. Får panik över det. Ska snart träffa Malin snart. Är allmänt trött. Imorgon ska jag vara med Lina. Sen är det helg. Skönt.

Kärlek är det bästa!

Publicerad 2011-03-28 13:58:38 i Allmänt

So it´s not gonna be easy! Its going to be really hard.
We´re gonna have to work at this everyday, but I want to do this
because I want you.
I want all of you everyday, forver.
You and me..
everyday

My Home sweet home!

Publicerad 2011-03-24 22:25:45 i Allmänt



Imorgon ska jag åka hem! Har inte träffar min far och mor på 6 veckor! Det kan låta lite i en dels öron men för mej är det en ganska lång tid. Inte för att jag har längtat hem överdrivet utan mer att man faktist inser att det var ett tag sen man sågs. Ska äta mammas goda mat, fira att pappa fyllt år, ligga i min säng, kramas och bara vara hemma. Åhh vad underbart!

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag upp tidigt sedan släppa av mina barn vid skolan/dagis. Sen åka buss (JIPPII) Sen kommer min pappa vara vid jönköpings terminal och vänta på mej. Åhhh vad jag ska krama honom!


Just det. 13 månader idag. Ett år och en månad. Simon Andersson syndromet håller i sig! Och jag älskar det!

Måndag

Publicerad 2011-03-21 19:32:33 i Allmänt



Hälsotallrik a la Amanda ! Såå sjukt gott blev det. Himla nöjd över det jag lyckades åstakomma! Idag har jag gjort massa husliga saker. Med andra ord känt mej som 40 + . Måndagar är ingen rolig dag. Kvittar vad man gör. Som jag sagt tidigare så älskar jag när måndagen nästan är slut för sen är man inne i veckan om du förstå vad jag menar!



Skickade ett litet födelsedagskort i söndags som kom fram idag till min brorson. Han fyller år imorgon men det där med att gissa dagar när brev kommer fram är ju faktist svårt! Men han verkar vara överlycklig över ett rikigt fult kort som jag köpte på pressbyrån för 2 kr haha! Iallefall leendet att döma.

Den här veckan ska jag hinna träffa två tjejer från Lidingö, träffa en moster till barnen som är en as skön människa, bio med Lina och fika med Elin och Malin. Sen skulle jag behöva shoppa någon fin topp till helgen. Glup! Allt detta ska jag hinna på 3 dagar! But I like it!

Som vanligt....

Publicerad 2011-03-20 23:01:12 i Allmänt

...kör vi lite bilder från helgen. Haft en jätte bra helg. Älskar att vara hos mormor. Känns lite som mitt andra hem. Åker dit när jag behöver lite kramar och kärlek. Det är mormor bäst på! Hon är ju nästan som mamma liksom bara en version äldre. Vi har ätit massa god mat, shoppat lite, fixat med lite små saker och bara tagit det lungt.




Ikväll har jag varit med Lina hemma hos mej. Vi gjorde en misslyckad halvfabrikat kvällsmat. Blev inte alls gott. Men te och lite ballerina blev ändå ett fint avslut.

Nu går vi snart in i en ny vecka. Känns som om att denna veckan kommer springa iväg!

Sov gott!

lördag

Publicerad 2011-03-19 14:29:16 i Allmänt



Det här blev dagens lunch Supppeerrr goooottt! Ska fortsätta på det goda spåret och äta godis!

.....

Publicerad 2011-03-17 22:08:49 i Allmänt



Nu är en sån där kväll när jag faktist skulle behöva en kram från pappa och mamma. Ibland önskar jag att jag kunde klona mej själv. Bara för en timme. Jaa ni fattar. Var ju faktist lite mer än en månad jag såg dom nu.

Kommer man någonsin blir så stor att man slutar längtar hem ibland?

Lill-lördag

Publicerad 2011-03-16 22:07:54 i Allmänt



Här har ni mej. Eller hade mej.

Idag har jag:

*Varit hemma med flickan till ett typ
*Sett skidåkare runt slottet (sett carl-philip) Är jag en fjortis om jag säger att han är otroligt snygg? Synd att han inte kan hålla tal i samma stil!
*Ätit lunch med Simon, fikat med simon och åter igen sagt hejdå till Simon. Träffa inte honom på 1,5 vecka (typ som vanligt) Konstigt hur man vänjer sej...eller jag gör kanske inte det? Nää jag gör nog inte det efter närmare eftertanke...
* Åkte en vända till mormor som fodrande mej med mat. Åkte hem och har precis smält i mej en massa glass.

Ååå så kul har man när man lever i Stockholm.Sleep well!

19 eller 30 år?

Publicerad 2011-03-15 23:21:07 i Allmänt

Varit hemma med "nyckelbenstjejen" idag igen. Gick jätte bra. Hon är verkligen smidig. Det är båda barnen. Åkte till Lina på kvällen. Kul att det tog typ en timme dit. Som från Värnamo till Jönköping. Man åker inte en sådan sträcka hemma för att träffa någon på 2 h. Men här gör man visst det. Här är det avstånd till precis allt. Vet inte om jag gillar det egentligen. Hemma tar man bilen och så är man i rydaholm på 30 min ( det tycker man är lång tid att köra) Här är det ingenting.

Åter till Lina. Vi drack te och kakor. Älskar att träffa folk i min ålder och bara snacka om normala saker istället för vuxna grejer. Inget illa menat men ibland känner jag mig som 30 år här uppe som sköter mat, tvätt och barn.

Nu ska jag sova. Imorgon är en ny dag..

New week

Publicerad 2011-03-14 22:34:49 i Allmänt

Har varit underbart väder idag! Satt ute men flickebarnet och solade. Va med henne hela dagen idag och även imorgon eftersom hon har brutit nyckelbenet och hon absolut inte kan vara på dagis. Kommer förmodligen vara det hela veckan. Har dock fått ledigt på onsdag em och då ska jag och simon in och heja på någon tävling där man åker skidor runt slottet i gamla stan ( en typisk simon ide) Jaaa vet jag skratta med åt tanken men det ska vara strålande sol.

Övervägde nästan en halv dag om jag skulle träna ikväll och jag gjorde det till sist. Känns starkt gjort av mej tycker jag. Har kommit in någon " Träna minst 3 gånger i veckan" Och just nu funkar det kanon. Känner så mycket bättre på fysiskt och psykiskt.

Som sagt. Idag har jag jobbat hela dagen så har inte hunnit göra något. Rätt skönt att inte behöva åka iväg. Känner att jag fick tillräckligt av buss/tunnelbana känsla i helgen. Imorgon ska jag iallefall kanske träffa Lina en sväng!


Ska ju passa på att säga att världens bästa pappa fyller 50 år idag! Han är den roligaste människan jag känner och den mest omtänksama människan som finns i mitt liv. Löövv youu!

Torsdag

Publicerad 2011-03-10 10:07:01 i Allmänt

Hola!

Igår sprang jag på löpaband i 35 minuter. Resultat: Nöjd. Efter detta hämtade jag upp barnen med bilen vilket jag aldrig gör då vi alltid åker buss. Det var spännande! Första gången jag körde runt på Lidingö. Märkte till min förvåning att jag hitta rätt bra.

På kvällen åkte jag till Danderyd och träffade tre jätte goa tjejer som heter Linn, Elin och Jessica. En är från gävle, en från falköping och en från Malmö. Så riktigt kul med så olika dialekter haha. Vi myste i Linns lägenhet med chocklad och frukt. Var hemma kanske vid halv tolv tiden.

Nu ska jag åka in till stan och träffa Lina! Olalaaa! Nice. Sent ikväll kommer Mia så ska in till centralen vid halv elva för att möta upp henne. Sen stanna hon hela helgen vilket är super kul.


Den här veckan har varit jätte bra. Vill bara säga det.
Kram

Mot stan

Publicerad 2011-03-09 09:24:10 i Allmänt



Idag kommer solglasögonen på som jag köpte förra veckan. Skinnjackan ska med användas. Idag ska jag jag luncha med PV och ikväll ska jag träffa Linn och Elin tror jag dom hette som också är barnflickor. Trevligt!

Måndag morgon

Publicerad 2011-03-07 09:26:12 i Allmänt

Haft en bra helg? Det har jag haft! I fredags var vi ett gäng som körde en utekväll. Senare på lördagen åkte jag ut till mormor. Här sitter jag nu. Ska snart åka roslgasbanan och tunnelbanan hem till my place. Ikväll ska vi fira pojken som fyller sju år idag med en god middag. Senare ska jag träna hade jag tänkt. Låter som en ganska skön dag måste jag säga.

Den här veckan blir nog rätt intensiv med det gillar jag. I två veckors tid har det varit lungt här uppe. Men nu kommer alla upp och det är bara kul men svårt att hinna med allt å alla. Mia kommer iallefall på torsdag kväll och stannar tills på söndag. Super mysigt!

Förresten. Imorgon ska jag använda min skinnjacka! Ska bränna min vinerjacka som jag hatar! Blää.

Jag trivs verkligen här uppe. Jag känner inte det behovet som jag gjorde i början när jag kom att jag måste göra saker hela tiden. Jag njuter faktist av att bara vara på mitt rum vid datorn. jag känner mej liksom inte ensam längre. Man måste nog helt enkelt ger saker lite tid. Den första månaden var jätte jobbig. Men så är det alltid när man kommer till ett nytt ställe. Tänk nu. Jag åker in till stan , jag hittar gansak lätt överallt, jag träna med helt okända människor och jag skaffa vänner. Allt går bara man ger det tid.

Nu ska jag göra mej i ordning och sedan käka frulle.

Hoppas du mår bra!

Så kom fredagen

Publicerad 2011-03-04 09:47:39 i Allmänt



Har städat hela min del av källaren. Med andra ord toan, mitt vardagsrum, tvättat min sängkläder och damsugit. Känner mej duktig!

Ska snart åka in till  stan. Fika med Frida! Det är strålande sol här idag med. Älskar det. Ikväll ska jag vara med Elin och Issa. Inget är riktigt planerat än men jag hoppas på en utgång för jag är så grymt sugen på att dansa och bara känna mej som en 19 åring.

Torsdagkväll

Publicerad 2011-03-03 20:37:02 i Allmänt



Shoppade idag! Bland annat dom här snygga shortsen! Blev jätte nöjd! Har kollat in dom ett tag. Köpte ett par vanlig jeans med och ett par solglasögon. Det har varit strålande sol idag så stan var full med människor som satt och värmde sej i solen med en kaffe. Jag gjorde detsamma. Fick verkligen vår känslor! Underbart att solen kan göra en så glad!

Och så snygg var jag när jag skulla ladda för gympapasset. Ska bli kul att känna all träningsvärk imorgon! Fundera på att träna ett pass till imorgon när jag lämnat av barnen. Som sagt. Vi märker hur kroppen mår. Ska in till stan sen och fika med Frida! Myysssigt. Fredagen kommer vara min dag imorgon helt klart!

välkommen till föreningen!

Publicerad 2011-03-02 16:44:53 i Allmänt

- Här fyller du i adressen!
- Ger mej 2 min så ska jag bara ta reda på vad min gata heter, jag har precis flyttat hit som aupair
-Jasså! Det var jag med i min ungdom, fast i London då. Får jag fråga vad du kommer ifrån?
- Jaaa jag kommer från Värnamo som ligger i småland!
-Jag har bott i Jönköping, men då var nog inte ens du påtänkt ännu.

När alla papper är fixade och jag har fått klart allt vandra jag mot utgången. Kvinnan i receptionen som kanske är 60 år ropar :

- AMANDA VÄLKOMMEN TILL FÖRENINGEN!

HAHAH aa gud.

Mina vänner. Jag har skaffat gymkort. Åkte förbi coop på hemvägen. Köpte en chockladkaka och åt den så fort så jag mådde illa. Köpte den mest för att liksom makera att imorgon börjar mitt nyttiga liv. Hälso Amanda. Tränade Amanda. Percing i navel Amanda. Bikini Amanda. Okej kanske inte det sista...



Om en stund ska jag åka vidare till min kusin och hennes kompis. Trevligt!

Skansen

Publicerad 2011-03-01 20:22:10 i Allmänt

Idag har vi som sagt varit på skansen. Vi har kollat på fiskar,ormar och apor! Jaaa ni vet hela den biten. Jag kände mej hur vuxen som helst som hade packat ner bananer och festis till barnen. Plus poäng var det där minnsan! Efter det tog vi oss in till stan och och på MC. Barn gillar ju sånt.. inte alls typ jag. Jag äter där så sällan så när jag väl gör det är det faktist gott.

Sedan åkte vi hem. Barnen spelade spel, ritade och pärlade medans jag gjorde soppa.(Harmonisk mening) En bra dag! Men nu är jag rätt trött. Som sagt intesivt när man väl är med dom, men det är för det mesta bara roligt!

Dock ville barnen testa kameran på mobilen. Här har ni resultatet. En trött barnflicka som blir tjockare för varje dag som går haha!



Imorgon ska jag hämta hem 4 barn istället för 2. Barnen ska har med sej en varsin kompis hem."Supernanny here I come"  

Har iallefall tagit en varm dusch nu. Ska göra med klar för kl 21 för då är det "På smällen" som går. Sämre tisdagar finns det...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela