.

Skola

Publicerad 2010-04-29 10:58:52 i Allmänt

Dålig uppdatering här ja…. sånt händer. Ibland har jag inte inspiration till att skriva (vilket är allt för ofta) Sitter i skolan! Eller vi var nyss och fikade på stigs jag och några i klassen. Det var jätte mysigt! Känns lite sorligt att faktiskt lämna klassen. Kan ärligt säga att jag kommer sakna vissa!

Jenny tog lite kort idag på mig! Besök gärna hennes blogg  http://photobyj.blogg.se/  She is verryy gooodd at this!

Ska försöka skriva ihop ett litet meningsfullt inlägg senare

GodMorgon!

Publicerad 2010-04-27 09:37:26 i Allmänt

Har som sagt studiedag idag. Men här är ingen rast och vila. Har just klunka i mig lite kaffe. Skrev ett personligtbrev igår så nu ska jag åka runt i hela Värnamo, till vart enda ställe jag kan komma på och lämna i det och hoppas att en själ där ute vill ha mej på deras arbetsplats till hösten. Tycker sånt här är väldigt pinsamt att presentera sig för okända människor men måste man så måste man.

Igår gjorde jag inte ett skit. Har lite dåligt samvete, men alla mina favoritprogram var på TV så jag kunde inte slita mig från det. Dåligt, men jag unnade mig det. Har varit så mycket det senaste.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig.

14.18

Publicerad 2010-04-26 14:18:04 i Allmänt

Kan man ha dualistisk människosyn utan att som Descartes dra en skarp gräns mellan människan och djur?

Vissa inslag i djurs beteende blir begripligare endast om man antar att de har någon slags själsliv. Kan du ge några exempel på det?

 

Jag valde läsa filosofi frivilligt. Är jag frisk?

 

Min helg

Publicerad 2010-04-25 18:35:53 i Allmänt

Har varit lite off här i helgen men å andra sidan tyder det på att jag inte bara ha suttit framför datorn, finns alltid något positivt i allt. Haft en bra helg även om de susar förbi allt för fort. Har hunnit vara i Rydaholm, Växjö, Värnamo och Jönköping stark jobbat känner jag!

I lördags fyllde Mia år men hon kom inte hem förren sent på kvällen så det blev inte så mycket firande men vi åkte ut till Sandra där det var en massa brudar. Vid elva på kvällen ungefär kom Simon och hans gäng och hämtade mig för att åka till Jönköping för att fira HV-vinsten. Spännande! Sjukt mycket folk. Synd att inte du var där Lovisa! Vi var hemma strax efter 3 på natten i Rydaholm.

 Idag har jag njutit av våren! Underbart. Hoppas du haft en fin helg!



Igår hade vi 2 månader med. Tycker om dej!

Fredag som i fredag

Publicerad 2010-04-23 17:44:49 i Allmänt



Nu har solen tittat fram! Helgen ser lovande ut!
Borde väl skriva något mer men hjärnan vill liksom inte, så jag önskar dej en rolig kväll!

17.24

Publicerad 2010-04-22 17:24:29 i Allmänt



Åhh vilken fin bild! Den har jag jobbat länge med haha!

Nu ska jag göra mig i ordning för ikväll och hinna vila lite. Jag är sjukt trött men samtidigt taggad!

HV

Publicerad 2010-04-22 11:22:50 i Allmänt

Var sjuk igår så känner mej fotfarande inte helt hundra, men jag vill inte missa mer i skolan nu! ”Tappert Amanda tappert” Nåväl. Vi sitter nu och har precis kommit på ett slutprojekt. Det räckte tydligen inte med att har ett projekt HELA året, utan nu ska vi göra ett till innan studenten är här. Men vi har kommit på en bra sak att göra så det löser sig nog. Min hjärna är trött 24/7 orka inte ta in mer. Men jag MÅSTE hålla ut nu det bara är så. För det kommer vara värt det den dagen jag står där med min vita klänning, mina höga klackskor och mössa. Känns så långt borta bara. Mycket att checka av innan.

Ska visst på hockey ikväll. Ska bli kul, men samtidigt lite skrämmande. Kan känna att vissa inte redigt vet var gränsen går. När allt handlar om liv och död. Är det okej liksom? Beror på vem man fråga. Det roliga är att jag ska stå i klacken. Amanda 1.55 cm lång ska stå och låtsas att jag är deras störta fans, att jag har lagt ner hela min vecka för att stå just där den stunden. Aja blir kul tror jag! Sist hade jag faktiskt jätte roligt med Lovisa!  

Tisdag

Publicerad 2010-04-20 10:34:50 i Allmänt

Tisdag tisdag tisdag. En dag närmare helgen. Solen skiner idag! Underbart. Ville verkligen inte lämna sängen i morse. Men som vanligt inser man att det bara att resa sig från sängen och ser någon glädje i det hela. Även om det kan vara svårt haha!

Gjorde ett misstag igår. Gick in på skotrend och såg så många skor som jag vill har! Varför Amanda går du in i skoaffärer när du inte har pengar och vet att du snart ska iväg! Jaja, där stod dom. Ett par klackaskor. Jag MÅSTE köpa dom! Så är det bara! Så mycket man vill har nu för tiden. Kan man aldrig bli nöjd? Tydligen inte.  Dagens i-landsproblem, ”jag såg ett par skor men har inte råd men jag vill så gärna ha dom för jag har bara ett 20-tal andra skor!”

Wonderul. Riktigt riktigt synd om mig. Nu ska jag ta tag i mitt liv. Här kan jag ju inte sitta!

Önskar dej en fin dag i solen!

Vad får man skriva på en blogg?

Publicerad 2010-04-19 09:12:40 i Allmänt

Ibland blir jag trött på mig själv. Jag kan gräma ner mej totalt. Det kan vara saker som saker någon har sagt som jag måste analysera över hur personen tänkte, okej ni fattar grejen. Sen när det svider för någon annan kompis som har jobbigt försöker jag uppmuntra och säga att allt löser sej. Men när någon händer mig så gör jag inte samma sak. Hur kan man vara ett stöd för någon när man inte alltid stödjer sig själv? Hur kan man tro på andra människor när man inte alltid tror på sig själv?
I helgen har jag haft det perfekt. Jag måste säga att de känslor man kan känna för någon annan människa är så underbart. Man känner sig så speciell och behövd. Att har mitt huvud mot din bröstkorg och hålla i dina händer är nog den bästa platsen på jorden. Det kvittar om jag haft en skit dag eller tänka på något negativt. Med dej blir jag glad. Du ska veta det! Det finns en mening som jag älskar som du så ofta säger. Den gör mej så trygg. Kanske är det farligt att vara så kär som jag är? Jag kan leva med det. Oavsett vad som händer så har jag lärt känna en mycket fin kille. Du betyder så mycket för mig älskade Simon!

Nu blev det lite personligt här. Något som jag både är för och emot. Men jag vill skriva det här.

Idag är det måndag veckan höjdpunkt (eller inte). Jag tänker ofta nu förtiden ”bara en vecka till” ”kämpa på Amanda” Snart kommer allt det där roliga som du har längtat till. Men det känns om att mitt huvud är precis över vattenytan. Jag vill inte dras ner, men har svårt att hålla huvudet högt.  Det är så sjukt mycket nu i skolan och tusen andra saker . Men jag är ändå så lycklig. Har så mycket fint när jag kollar runt. Så nej jag är inte deppig! Jag analysera bara….

Hard work...

Publicerad 2010-04-17 14:35:35 i Allmänt

Mjukisbrallorna är på. Munktröjan sitter där den ska. Håret i en knut. Inget smink. Jag ska nu inta plugget, har drygat ut på det här nu i två timmar så nu ska jag skärpa mig!

16.27 mot nya äventyr...

Publicerad 2010-04-16 16:04:47 i Allmänt



Bra framför kameran är inte min starka sida. Har en förmåga att likna en 14-åring. Nåväl. Nu ska jag åka tåg till Rydaholm och tillbringa kvällen med Simon. Kanske bio i växjö med. Kvällen är ung säger man ju! 

Ciaoo bella! 

Fredag

Publicerad 2010-04-16 12:26:30 i Allmänt

Helg passar in fint på mitt liv! Just nu längtar jag till London, Grekland och student. Men det är klart, den här helgen kommer vara underbar med!

Torsdag

Publicerad 2010-04-15 19:50:20 i Allmänt

Dålig uppdatering men och andra sidan är jag ju inte blondinbella så jag tror inte jag är jätte eftertraktad om man säger så!
Idag gjorde jag och Mia klart projektarbete! Väldigt skönt att har det gjort känner jag. Det har varit roligt men har samtidigt tagit mycket tid! Det ska vara inlämnat imorgon så jaaaa vi hann!
Den här veckan har vädret varit helt underbart. Man känner sig lite som en pensionär när man talar om väder och vind men det gör en verkligen glad!
Imorgon är det fredag för er som missat det! Vet inte riktigt vad som kommer hända förutom att vi ska fira Jullanbullan som ska ha fest på lördag! Mycket roligt!

Ta hand om dej!

Fredag

Publicerad 2010-04-09 14:55:02 i Allmänt



* Träffade Mia en stund MYSIGT <3
*Dricker
kaffe
*Längtar tills ikväll då det bär av till Hamstad!


Tror förövrigt att min kanin har nio liv

Uppdatering!

Publicerad 2010-04-07 19:16:30 i Allmänt

-  Om du inte blir lite mer positiv så blir jag arg på dej -citat pappa Owe Sandström.

För en gång skull tog jag åt mig det. Jag är en positiv människa. Ni vet skratta och sådär. Men ibland kan jag vara den mest negativa och tråkigaste människan i hela världen. Den Amanda som jag inte gillar. Den Amanda som bara ser bekymmer i allt. Nu från och med idag är det JAG som ser lite positivt på allt. Det roliga är att jag inte ens vet vad det är jag är sur över. Det är det som är ännu värre. Så skärpning nu!


Eftermiddagen spenderades med Julia och Lovisa. Grattis LOVISA! Glad för din skull vännen! Vi fikade utomhus och pratade av oss lite. Mysigt! Senare åkte jag och miss Lovisa till lille Noel. Om ni har missat det så är det världens sötaste bäbis!


Nu ska jag äta lite mat sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Hmm...

Publicerad 2010-04-06 16:13:55 i Allmänt

 

Om vi säger såhär.Dagen började inte jätte bra. Den sög. Men den kommer sluta på det bästa sättet.

Hej alla glada och ledsna.

Publicerad 2010-04-04 15:09:54 i Allmänt

Min helg har varit den bästa på länge! På fredag kom Simon som har varit ifrån mig i 15 dagar. Kändes nästan overkligt att se honom! På kvällen åkte vi till Sandra på Grillparty! Mycket trevligt! Dock åkte jag och Simon hem till mej tidigare eftersom han låg i fel fas med tider eftersom har varit i Thailand. Hemma såg vi på TV och bara slappad. Åhh vad jag har saknat pojken!


Lördagen var slapp. Noel kom på besök under hela eftermiddagen. En bra unge som bara sover och njuter av livet. Se så fridfullt ut när man tittat på honom. Inga bekymmer liksom.


Sedan hände något jätte hemskt! Alfons (kaninen) var spårlöst försvunnen. Vi letade överallt. Vi gav upp efter en stund. Han var ingenstans i huset. Teorin var: Alfons har rymt. På riktigt jag ville bara gråta. Han är en kanin jaaa vet. Men jag har haft honom i 7 år. Konstigt nog var jag otroligt lugn.


Vid klockan sju kom alla vänner till mig. Vi hade såå kul! Verkligen en röja kväll! Det dansades på bord och på altangolv. En mycket lyckad kväll med andra ord! Tack!  Men sedan kom det över mig. Min älskade lilla hårboll var spårlöst försvunnen! Nåväl.


Idag är det söndag. Jag och Simon låg och sov så knackade någon på dörren. In kom mamma med en hårboll i famnen! ALLFFFONNNSSS! Han hade gömt sig i skafferiet hela natten. Stackarna. Jag snackar inte om ett stort skafferi utan ett litet litet utrymme. Lille kanin!

Nu ska jag plugga hade jag tänkt. En ganska intensiv helg! Men väldigt rolig!

13.36

Publicerad 2010-04-02 13:36:07 i Allmänt

Borde plugga men tusen fjärilar har anlänt till min mage. Jag längtar så efter att vara i din famn och känna din doft.

Torsdag som i Torsdag

Publicerad 2010-04-01 22:11:52 i Allmänt

Då har vi lov helt plötsligt. Jag är trött efter den här veckan. Har pluggat konstant känns det som. Men man känner sej duktigt på något vänster. Efter skolan var vi och åt middag hos farmor och farfar. Jättte gott! Älskar farmors mat. Grymt gott. Har varit en helt okej dag. Inte jätte roligt men helt klart inte den värsta jag upplevt. Tycker att jag har så sjukt kul i min klass nu förtiden! Jätte roligt!

Har även en rolig helg att se fram emot! Så jag är bara lycklig nu! Simon kommer hem inatt så imorgon kommer jag träffa min kärlek! Känns helt underbart, har varit utan honom i 15 dagar och det är läääänge när man är ihop!

Nu ska jag fixa med lite annat!

Sov gott!

J.M

Publicerad 2010-04-01 10:49:54 i Allmänt

She's a good girl
Loves her mama
Loves Jesus and America too

She's a good girl
Crazy 'bout Elvis
Loves horses and her boyfriend too

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela