.

That's where you belong in my arms

Publicerad 2010-09-29 00:14:06 i AllmäntHar varit 19 i hela 15 min. Grattis Amanda!

Känner jag mej äldre? Har jag mognat på ett år? Har jag förändrats? Kanske blivit smatare?
Ingen aning, bry mej inte heller. Insåg dock att om 19 år till är jag 38. Känns inte lika roligt att fira haha :)

London 13-22

Publicerad 2010-09-27 23:11:43 i AllmäntKänns helt sjukt!!!

* Jag ska flyga helt i mitt eget sällskap (Bara tanken gör mej nervös, hittar knappt ut från Värnamo stad)
* Jag ska hitta på flygplatsen själv.
* Jag ska hitta en buss som tar mej in till London.
?
Må gud vara med mej!

Väl där kommer det vara värt varenda omständiga grej som skett under resans gång. Där kommer du står och vänta på mej. Jag kommer hålla om dej, känna din värme, känna trygghet och framför allt gråta för att jag kommer vara den lyckligaste flickan på jorden i just det ögonblicket!

Längtar.

Ikväll

Publicerad 2010-09-25 23:54:36 i Allmänt

Ikväll har familjen firat mej då jag fyller år på onsdag. Var jätte mysigt! Fick en locktång som jag önskat mig av mina syskon. Paket av moder och fader får jag på onsdag antar jag! Det är konstigt, när man var liten var födelsedag något som man räkande ner till. Nu är det mer "just det jag fyller ju år nästa vecka" Lite tråkigt men jag antar att det är ganska normlat. Nu blir man ju bara ett år äldre, inget mer liksom. Men paket och lite tårta är väl alltid roligt ?!

Imorgon blir det att slappa, jobbar dock på kvällen så lite dukigt är jag allt.

Sov gott!

....

Publicerad 2010-09-22 17:56:50 i Allmänt

När man känner att man inte vet vad man ska skriva, när man har tusen saker i huvudet men inte kan komma på en enda rad att skriva.


Så är det nu....

.....

Publicerad 2010-09-20 14:04:08 i Allmänt

När jag hör en av dina låtar, när jag äter polkachocklad, när jag dricker te, när jag ser min mobil, när jag tänker på vissa ord, när jag åker bil, när jag ligger i min säng, när jag ser en Iphone, när jag känner killparafym, när jag ser min neccesär.Tänker på dej hela tiden med andra ord.Nästan så att jag blir dum i huvudet. 

Ännu en helg...

Publicerad 2010-09-12 23:54:13 i Allmänt

Haft en jätte bra helg! Imorgon när jag vaknar är det sista vecka med dej, eller det är inte ens en vecka det är 5 dagar. Kanske är det okej att gråta lite? Kanske är det till och med okej att tycka att livet är lite tråkigt just nu?´

Frågan är hur jag klarade mig innan du kom in i mitt liv? Tydligen gick de 18 åren ganska bra de med. Ganska märkligt hur fort vi vänjer oss vid vissa mänskor

Money

Publicerad 2010-09-09 12:56:23 i Allmänt

Jag har insett en sak. Värnamo är inte roligt längre. Ja, jag kanske är lite efter. Alla insåg det för flera årsedan men jag har kommit på det den här veckan. Jag vill andas ny luft. Lära känna nya människor, göra något som inte känneteckna mig över huvudet taget. Börja om på nytt.

 

Men sen kommer det ikapp en. Pengar. Jag hatar att man är så beroende av det. Utan pengar kan du inte flytta, utan pengar har du inte råd till någonting. 


Vi hantera våra problem på olika sätt. Vissa fyller sina liv med saker för att tränga bort det, vissa beter sej som idioter eller blir dom sa jag, en liten småstads tjej som väntar på något bättre. Ungefär: Bara en vecka till sen....

Min underbara pappa!

Publicerad 2010-09-08 22:26:32 i Allmänt

Pappor är bra ibland. Särskilt min pappa. Han känner mig bäst. Han vet när något inte stämmer. Kanske gråter jag inte ut i hans famn längre men jag har alltid en axel att luta mig mot.

 

Tack!

cut it

Publicerad 2010-09-07 14:55:21 i Allmänt

Tisdag. Idag har jag hunnit med mycket. Dagen började med att jag var barnvakt. Hur mysigt som helst! Sedan var jag hor farmor och åt mat och städade. Nu är jag hemma och njuter av att bara ligga i soffan. Om en stund så ska jag slinga och klippa håret. Jag är livrädd att hon ska ta för mycket på längden, men det löser sej nog. Håret är ju inte så jätte fräscht efter en sommar med bad och sol, så det kan nog behövas klippas lite.hörssssss

Eldorado???

Publicerad 2010-09-06 14:06:43 i Allmänt

Så här går det när man låter en 12 åring har hand om inköpen. Eldorado känns såå nyttigt! Lite charmigt kanske?


Fick just reda på att den chockladen kostar 5 kr...

Klipp...

Publicerad 2010-09-06 13:29:22 i Allmänt

Ska äntligen klippa och slinga håret imorgon! Har bestämt att spara ut håret. Det börja ju blir ganska långt nu. Jag är på god väg eller vad tycker du?

.....

Publicerad 2010-09-06 10:39:01 i Allmänt

Jag vill inte skriva onödiga rader. Ingen vill höra hur en annan gnäller. Fakta är fakta. Man kan inte göra så mycket åt det!

Nice vaaaa

Publicerad 2010-09-02 19:38:45 i AllmäntSmickrande bilder på en trött fet faster som ligger och halvsover i soffan. Har jobbat idag. Gick faktiskt jätte bra och dessutom gick dagen väldigt fort! Nu ska jag göra lite kvällsmat till la familia. Hoppas du mår bra!

Jag behöver jag behöver jag behöver....

Publicerad 2010-09-01 11:27:45 i Allmänt

Övernattade i Rydaholm inatt. Åt en sådan mega pizza igår så jag mådde illa hela kvällen. Nåväl. Tog tåget hem vid tio redan idag. Det var så otroligt vacker ute. Ni vet lite sådär disigt, soligt och samtidigt lite lagom kallt. Musik i ipoden och en kofta över sig. Det är såna tågresor som man uppskattar. Man drömmer sig bort och bara njuter. Om en halvtimme ska jag åka och jobba. Fick även en tid imorgon så pengarna börja faktiskt blir en ordentliga summa nu vilket känns underbart!


1 september idag. Det innebär att du flyttar om 16 dagar. Det gör mer ont än vad jag vill erkänna för mig själv. Gränsen till att lägga sig och gråta ut mot min kudde är nog snart nådd. Inte än, men det kommer vilken dag som helst. Att du flyttar finns i mitt bakhuvud varenda dag. Ju närmare datumet blir desto mer verklig blir det. Jag har nog inte fattat det, eller kanske inte vill fatta?

 

Nu ska jag cykla till jobbet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela