.

Vad får man skriva på en blogg?

Publicerad 2010-04-19 09:12:40 i Allmänt

Ibland blir jag trött på mig själv. Jag kan gräma ner mej totalt. Det kan vara saker som saker någon har sagt som jag måste analysera över hur personen tänkte, okej ni fattar grejen. Sen när det svider för någon annan kompis som har jobbigt försöker jag uppmuntra och säga att allt löser sej. Men när någon händer mig så gör jag inte samma sak. Hur kan man vara ett stöd för någon när man inte alltid stödjer sig själv? Hur kan man tro på andra människor när man inte alltid tror på sig själv?
I helgen har jag haft det perfekt. Jag måste säga att de känslor man kan känna för någon annan människa är så underbart. Man känner sig så speciell och behövd. Att har mitt huvud mot din bröstkorg och hålla i dina händer är nog den bästa platsen på jorden. Det kvittar om jag haft en skit dag eller tänka på något negativt. Med dej blir jag glad. Du ska veta det! Det finns en mening som jag älskar som du så ofta säger. Den gör mej så trygg. Kanske är det farligt att vara så kär som jag är? Jag kan leva med det. Oavsett vad som händer så har jag lärt känna en mycket fin kille. Du betyder så mycket för mig älskade Simon!

Nu blev det lite personligt här. Något som jag både är för och emot. Men jag vill skriva det här.

Idag är det måndag veckan höjdpunkt (eller inte). Jag tänker ofta nu förtiden ”bara en vecka till” ”kämpa på Amanda” Snart kommer allt det där roliga som du har längtat till. Men det känns om att mitt huvud är precis över vattenytan. Jag vill inte dras ner, men har svårt att hålla huvudet högt.  Det är så sjukt mycket nu i skolan och tusen andra saker . Men jag är ändå så lycklig. Har så mycket fint när jag kollar runt. Så nej jag är inte deppig! Jag analysera bara….

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela